Arhivă blog

Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 29 iunie 2019

"Emil Boc vrea să cedeze 70 de hectare tinerilor pentru a-și face case " - Ha, ha, ha!

Sub acest titlu înșelător se găsește o altă mega-afacere împănată cu "comisioanele" de rigoare, cu care cioc-boc, țărănușul incompetent ajuns prin nebăgarea noastră de seamă primar, vrea să ne încalțe.  Zise edilu' nostru:

”Un alt proiect mare la care lucrez împreună cu colegii mei este cel privind dezvoltarea unui cartier rezidenţial al Clujului, în Borhanci, pe locaţia proiectului Casarom, care a fost abandonat. Este acolo o suprafaţă de 70-80 de hectare de teren unde putem să gândim soluţii, acum suntem în faza în care pregătim documentaţia aferentă. Mă gândesc la posibilitatea de a concesiona tinerilor şi nu numai, parcele de teren pentru a-şi construi locuinţe după un plan prestabilit de primărie”, a declarat edilul Emil Boc, la emisiunea de la Realitatea FM Cluj. 
”Personal împreună cu colegii din primărie am opta pentru varianta de a concesiona teren tinerilor în special , dar nu numai lor, după un plan prestabilit de primărie, unde să ai şcoală, să ai centru comercial, grădiniţă, cu drept de cumpărare la sfârşitul perioadei de concesiune", a mai spus Boc. 
Casasom a fost un proiect care trebuia să pornească la drum în 2005, dar pe care l-a ”îngropat” criza financiară. Investiția ar fi urmat să fie de 100 de milioane de euro. 
Cine facea cartierul? 
Casarom a stabilit subcontractorii care vor realiza ansamblul rezidenţial. Este vorba despre S.C.Napoca Construct; S.C.Transilvae House Construct ; Axa Construct şi Hidro-Olt. Terenul trebuia să fie concesionat de Primăria Cluj-Napoca pentru o perioadă de 99 de ani”. 



Noroc cu Vocea Clujului care taie în carne vie, atunci când sesizează frauda - ce cred de fapt clujenii despre "înălțătorul și mărinimosul" proiect?



wax  
alta teapa gen cartierul tineretului @paszszkkniyy 
alpy  
Pai lui pascanu iî da Boc tot Clujul. Romanii nu se prind oricum.

dutema  
Nu esti in stare sa asfaltezi cateva strazi, ne manca gunoaiele si conlocuitorii bronzati , se surpa podurile, cade tencuiala pe strazi, totul e varza si tu faci cartiere rezidentiale. De ce nu le explici stampilatorilor cat costa un proiect de casa, in cat timp se aproba, cata spaga trebuie data, etc
Or fi pt. clasa muncitoare prin reprezentantii ei. Si bine inteles ceva firme de casa or construi, or monta, or drege, or ciordi. Mi-e scarba de tot ce zice piticania corupta!   
PDL  
Foarte buna stratagema ! Politrucii, securistii, militienii au copii carora le trebuie proprietati. Stie utecistul ce face.

Gobi  
mocan pitic si mincinos! 
parca l-a facut ma-sa primar!...gargaragiu dracu!

Bocilian  
Doamne ajuta-ne, hai baietii hai shimbarea. Ne-am saturat de minciuni, propaganda ieftina, Metro si Napolitane, Smart si alte porcarii care dau bine pe hartia de colorat al prescolarior. Tineri si mai curati de 100 de ori decat liberalii astia cu nimic mai buni ca ALDE sau PSD. Sa veniti cu niste candidati "doxati" la Europarlamentare, apoi la locale sa scapam de mizeriile de la CJ si Primarie. La un moment dat chiar mi-am pierdut speranta ca o sa se schimbe ceva la Cluj.

ion 

@@Bocilian: serios?ai impresia ca daca nu e PNL fost PD fost USL si sper ca si la cluj sa ramina doar o amintire urata nu sunt si alte partide?cu oameni tineri care sa doreasca sa si faca ceva in afara de tot felul de promisiuni nerealizate in veci?care sa nu minta si sa nu fure?uite ca sunt,le doresc succes.

Ion A. 

@ion: nu trebuie sa fure ei, ajunge sa le faciliteze altora furtul, cum procedeaza Boc.

RohaIleana Veve

Domnule primar, declarati multe, dar putine faceti..

Anii trec....legile pana intra in vigoare, tinerii deja-s batrani.....

Cate generatii trebuie sa treaca pana va tineti de cuvant??
Dan Crisan-chindea
orice proiect trebuie sa intre in dezbatere publica ; d-l primar sa mearga dimineata intre 7,30-8 pe strada Borhanciului unde coada masinilor pentru a intra pe str. brancusi , ajunge la complexul arcada; asta se intampla acum cand se gasesc in faza de constructie sute de locuinte ; ce se intampla dupa ce vor fi finalizate? strada borhanciului care are o banda pe sens si un singur trotuar , nu poate prelua traficul nici in conditiile de acum , ce sa vorbim dupa implementarea proiectului; trebuie gandite si analizate toate aspectele si apoi sa demaram un proiect.

sursa: StirideCluj




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.