Arhivă blog

Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

luni, 17 iunie 2019

Boc zgârie norii Clujului

Mult stimatul și preaiubitul nostru edil, dezvoltă Clujul - sau băncile și dezvoltatorii imobiliari?

Prețuri halucinante în noul zgârie-nori al Clujului, din Mănăștur, ridicat cu semnătura lui Boc - FOTO



Apartamentele din turnul care se ridică în cartierul Mănăștur sunt pe cale de a fi scoase la vânzare, cu prețuri extrem de piperate, pentru un bloc la marginea Clujului.
Spre exemplu, un apartament cu 1 camera din West City Tower, care are termen de finalizare în ianuarie 2020, se vinde cu 1.500 euro /mp, adică pentru 43 de mp vânzătorii cer 64.300 euro.
 În 2012, însă, proiectul iniţiat de firma Imperial Developement a fost cumpărat de Radu Vlas. În aceste condiţii, primarul Emil Boc, revenit în 12 iunie 2012 pe fotoliul de edil-şef a semnat autorizaţia de construire peste circa o lună de zile, în data de 6 iulie. 

Iar clujenii răspund cu mult zest: 

             Nicolae Pop 

@eu: da, Vlas e trepadusul Lui Buda, Tise si Boc, un mediocru folosit pentru mizerii, hotii si cum lucra si ca boschetar de alba neagra sau bisnitar inainte de 1989... niste jeguri umane ... animalice..
eu 
Cu MITA orice se rezolva la primaria Cluj-Napoca.
mihai 
pai e cunoscut faptul ca boc da autorizatii de constructie doar prietenilor. Oamenii corecti nu au nici o sansa sa-si faca o casa in zone bune. spaga e pe primul loc ptr acest om.
Postacul neutru 
Vlas este mafiotul si evazionistul Pietei M.Viteazu.Inchiriaza mesele si nu da chitanta.Toti banii in buzunar.Pentru necunoscatori,,o masa de 2 m lungime mafiotul ia 200 euro/luna.Inmultiti cu citeva zeci de mese si vedeti citi bani face.La negru.
luj 
Autorizatie data in compensare cu finultzigan tise pt turnul din mihai viteazu,..Oricum s-ar piyea sa fie un nou tower ,ca nu prea se mai imping fraierii la avansuri mari la etaul 15.
fam Pârțoc 
Dapoi la ase minunie de bloc c-an NewYurc cum sa nu votam tati cu Boc ca dora unui ca iel ca ase ceva numa la Cluj ii posibil ca avem la conducere pe domnu Boc s-ai deie Dumnezo sinatate si de toate ca mareo om avem
Ina 
Cifra pentru care un bloc primește autorizația de construcție, este de 10,000 euro/etaj. Șpagă. 
Un bloc de 10 etaje = 100,000 euro. Unul ca ăsta, faceți socoteala. 
Frica bocitaniei e la cote maxime zilele astea. Nu e nevoie decât de un procuror cinstit.
sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.