Arhivă blog

Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 20 iunie 2019

Clujul rupt de excavatoare: asfaltări, re-asfaltări, cratere și tot așa - pe banii noștri

Ceea ce ar trebui să ne bucure, căci pare că se face ceva, până la urmă e tot un prilej ca să ne dăm ochii peste cap. Observatorul avizat al Clujului vede cum străzi proaspăt asfaltate se surpă efectiv - recent un crater a apărut sub o mașina parcată, cât pe ce s-o înghită. Strada Andrei Mureșanu este un astfel de exemplu. Asfaltată anul trecut, acum se surpă.




"Primăria Cluj-Napoca va demara lucrări de reparații și de întreținere pe mai multe străzi din oraș.
Astfel, în cursul acestei sătpămâni,vor avea loc lucrări de întreținere și reparații la următoarele străzi:
- str. Fântânele nr. 57-59; str. Anina nr. 1-3; str. Iazului; str. Roșiori; str. Rovine; str. Barbu Ștefănescu Delavrancea; Calea Dezmirului; str. Cireșilor; str. Fabricii."

Reasfaltari.Bravo, de acolo isi scot firmele de casa banii.

Anul trecut ati reparat Dezmirului, Roisiori, Iazului, Delavrancea e de o luna inchisa si se freaca menta si la cum arata nu va fi gata pana in toamna, Anina unde, intre 1 si 3 blocuri? La Fantanele tot asa, Ciresilor de ce nu specificati deoarece era blocat pt lucrari anul; asta si anul trecut, da-o-n aia de treaba, firma asta Diferit da cu zarul peharta Clujului, il are pe Boc la mana? Cum e posibil sa strici ce ai facut cu nici macar un an in urma?

de 6 luni ( febr- iunie ) au lucrat pe fantanele 57-59 , acum strica ce au facut si fac din noua sau stirea veche de 6 luni.
Dorel 
A iesit din garantie, spaga a fost data, totul e OK, se reface pe alti bani ca are balta peste si clujenii e destepti. Stiu unde sa aplice stampila. Boc pe viata!

Kiat al diferitului
Ce muncitori ca e criza, avem 3 poduri de muls si de unde oameni, ca la Cluj e scump. Intr-o zi la Portelanul, in alta la Terapia si apoi ianapoi la Portelanul. O zi/saptamana suntem la N ca acolo doar in deviz se schimba multe si in factura ca in real doar niste panouri si zgariem asfaltul lui Funar si turnam smoala si o bordura doua, apoi vopsim mult si bine si dam drumul.

dene iau
Lucrarile sunt atribuite de Primarie. Cine le executa, cum dar mai ales cum sunt receptionate?. Nu poti avea pretentii la receptie cand parandaratul e gros. Se asteapta iesirea din garantie si se trece la "implementarea reabilitarii". Acolo s-a reabilitat in septembrie anul trecut. Alo, DNA?!

Ina 
@dene iau: Adevăr ați grăit! Corupția din primărie se află la cote endemice. DNA nu va face nimic câtă vreme se află sub talpa SRI. Deci e nevoie să ne mbilizăm și să cerem demisia politrucului.

madriano 
Canalizarile cedeaza la greu pe strazile recent reabilitate: BP Hasdeu, Zrinyi Miklos, Brasov. Oare cine o fi de vina?

RaDu 
sotia lui boc o facut strada asta, nu el...!

Vio 
Constructia metroului promis de boc a inceput, dar putini o stiu. 
Boc se tine de promisiune! 
Din aceasta cauza apar gropi, se surpa asfaltul, aluneca terenul. 
Nu exista placere finalizata fara durere la inceput.

PDNL aripa Boc 
Condamnam cu manie smart ziarele din Cluj, care contribuie la minimalizarea maretelor implementari ale iubitului nostru Primar si al echipei sale, de 15 ani aflate la carma minunatului Municipiu de la poalele Feleacului si de o parte si alata al Somesului navigabil, plin de Feribothuri, transoceanice si gondole venetiene si genoveze. Cresterea economica s-a datorat celor doua porturi, Cora si Oser unde se descarca milioane de tone Deadweight. Minunatul tunel de la Primarie la Tribunal functioneaza minunat, descongestionand traficul adus de Metropolitana Centura de Platina dinspre Gilau spre Bontida cu bretelele aferente spre cartierele orasului, Metroul, trenul municipal TGV, aqua parcul si Jurasik parcul incanta turistii sositi din toate bzonele Universului stiut si nestiut inca, impecabila smart al dirijarii traficului fac ca circulatia auto sa fie de o cursivitate adevarata, traversarea orasului pe axa est vest durand circa 15 minute, unde mai vezi masini pe trotuare, e plin de parkinguri subterane cu terenuri de bed mynton, volei sau oina deasupra, e o minunie. Asa ca prin prezenta va rugam sa scrieti articole adevarate , asa ca cum curierul Primariei, un ziar obiectiv si care arata adevarul in implementarea Smartului in Cluj!

nohtanatos 
@TaNaToS: noh scrie cu mare patima si dor iar hoitarul, acelasi noh, sub denumirea de mortaciune isi raspunde instantaneu, ca sa arate lumii cat de indignati sunt "oamenii de bine" din orasul Cluj despre stirile care lovesc in Marele Primar al Galaxiei. Bha slujbasii de la birouri Motilor, adios mha, ati supt destul, cu nefolos platitorii de taxe si salarii babane cu care v-ati ales. Urmeaza altii, mai buni si competenti si mai ales mai loiali cetatenilor clujeni!

Dorel 
Strada cu pricina e cea care face legatura dintre Brancusi si P-ta Agarbiceanu. O strada ciuruita in fiecare luna, ba apa, canal, gaze, etc, etc. Ultima lucrare de asfaltare totala a fost acum un an. De atunci a ajuns doar petice si gropi, din cauza bunei coordonari si batjocorei celor ce dau autozitatii de spargere, administratorul drumului fiind Primaria. Aici s-au infasurat prin buzunare bani grei si altii urmeaza.

sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.