Arhivă blog

Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 22 iunie 2019

Au început lucrările la metroul care va traversa Clujul - așa arată gura stației de la operă!

Dragi clujeni, avem în fine și o veste bună - primarul Boc se ține de cuvânt! Deja a demarat lucrările de construcție a metroului la Cluj, fapt surprins de noi în oraș, ieri 21 Iunie - ce vedeți mai jos, e gura de metrou de la operă


Ha, glumeam.. ne-ar place ca promisiunile să fie ținute, dar din păcate acestea sunt doar niște vorbe goale, spuse în prag de alegeri și repetate odată la cinci ani. Ce spune Vocea Clujului:


adi 
Ce bine e sa traiesti din vise... Oare, noi oamenii de rand putem face lucrul asta fara sa ne penalizeze cineva?

Ina 
Cum funcționează Boc zilele astea, în fața sondajelor de opinie luate: 
Modul de disperare: ACTIVAT 
Modul de minciună: TOT ACTIV 
Modul de logică: DEZACTIVAT 
Modul de agresivitate: ACTIVAT 
Modul de curaj: INACTIV DE LA NAȘTERE 
Așadar, cine vrea să îl scoată din țâțâni, are mai sus schema. Numai să nu proptim ca fraierii o altă gașcă politică fomistă și hrăpăreață, căci atunci va fi totuna. Ne vor duce la sapă de lemn niște fețe noi. 
clujfaraboc@email.com

dan acum 
@Ina: ce tareeeeeeeeee:)

Răchițeanu
CETĂȚENE BOC EMIL, CHIAR TU NU AI PUȚIN BUN-SIMȚ!? NE TOT PROMIȚI DE TOATE ȘI NU FACI MAI NIMIC.

madriano 
Se apropie alegerile de primar, piticul iar scoate aceleasi minciuni din tolba: centura metropolitana, aquapark, tren metropolitan in loc de monorail, gradinite, scoli, etc. Sper ca o sa ne promita si gondola si funicular, poate chiar si dispozitive de teleportare.

PCR 
Scolit la academia minciunii , evident ca individul se pricepe doar la minciuni

Cristi 
Omul acesta ii bolnav !!!!!....

Bocila 
STIATI CA BOC A FOST... UTC-ST??

sss 
Ce comic! Cum apare boc intr-o stire, apar si rapandulele sa comenteze... cred ca au norma, altfel nu imi explic cum ling atata.

Bocilian 
Asta pitic chiar crede ce spune, eu cred ca are ceva probleme de paranoia, halucinatii, oameni buni, treziti-va si trimiteti-l la lada de gunoi, 3 ani s-a ascuns, a mai grohait pe la sindrofii sau la colocviile smartului de asfalt tango, in ultimul an de mandat ii arde fundul sa mai mearga 4 ani pe fraierit clujenii. Treziti-va si nu-l mai stampilati!

cluj 
Boc fura curent!!! Hai sa facem un studiu de fezabilitate sa facem niste bani si prin 2080 ne apucam de treaba. Podul Iris executat la cincinal 2015 promisiune -speram 2020 finalizarea lucrarii .Uraaa

Ghita 
Una dintre tarele acestui popor este ca ne place sa fim mintiti frumos

Vasile 
Tulai Doamne ce baga piticul,se apropie alegerile si a inceput garagara.Cred ca minciunile vor prinde la pulimea clujeana,se stie clujenii sint mindrii si fuduli..Eu cred ca va bate recordul altui nebun,Funar,adica trei mandate.

dene iau 
@Vasile: Asta nu-i nebun, e ingrozit de frica ca daca vine altul, va iesi la suprafata mizeria din mandate, asocierea cu Kiatii si Diferitii si alte Untoalde aducatoare de parandarat si muuuulte altele.

mario 
@dene iau: Corect. De aceea trebuie o schimbare. DNA Cluj e pe nicaieiri.

mario 
Mincinos patologic! 
@Romanul: nu is cum ziceai, is un grup infractional organizat. Spre exemplu conflictul dintre conducerea aeroportului si Tise, care putea fi mediat de nasul BOC. Finul Tise si Nasul Boc tin orasul pe loc. E important ca orasul sa aiba zboruri intercontinentale de pe aeroport, asta inseamna dezvoltare si atractivitate pentru investitori. De ce toate tarile dezvoltate au companii aeriene mari si zboruri spre destinatii importante?


Vio 
Da, doar vorbeste ... si atat! 
Titlul e foarte bun, in sfarsit! 
La Boc auzi cel mai evoluat limbaj de lemn comunist. Plin de verbe la timpul viitor, expresii impersonale, verbe la reflexiv care nu angajeaza pe nimeni la nimic. Ca la Politie sau Judecatorie. 
La Primaria lui Boc lucrarile "se realizeaza", (oare de la sine?) nu exista un responsabil concret care sa le realizeze. Actele "se semneaza" (tot de la sine?) si multe altele. 
Nimeni nu face nimic, lucrurile si actiunile "se desfasoara"... De aceea noi nu vedem nimic.


Boc isi bate joc 
@Vio: Putini inteleg. Majoritatea se entuziasmeaza din nimic si ptr nimic.


JET 
@Ina: ESTI O PADUCHIOASA DISPERATA. JET !


Ion A. 
@JET : in postarile celor ca tine recunosc stilul OTPDL: fara argumente, agresiv si obraznic! e clar ca voi i-ati scolit si pe cei din #rezist, prea va urmeaza exemplul ;)


mario 
@wow : E o diferenta intre a a dezinforma si a fi informat. Cred ca tu esti prost informat. Un contra candidat viabil ar castiga alegerile in fata lui Boc. Trebuie sa scapam de clica asta PSD, PNL etc care se perinda la conducerea tari daca vrem o schimbare. Tise si Boc nu mai au ce cauta in conducerea locala.

sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.