Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

duminică, 7 iulie 2019

Cioc-Boc promite (iarăș) parcuri..

Sub titlul de mai jos, StirideCluj sesizează noi minciuni pre-electorale ale micului impostor care mimează un primar al urbei de "5 stele"cu semnul minus în față (-), așa în halul în care a adus-o:


"Boc promite că face 4 noi parcuri în Zorilor, Bună Ziua, Canalul Morii și Parc Est"


"Emil Boc promite că face patru noi parcuri în Zorilor, Bună Ziua, Canalul Morii și Parc Est, dar nu spune și cînd va fi realizat acest lucru. 
Termenul de realizare pentru cele patru parcuri nu a fost precizat, dar vorbim de ani de zile."

Tipic pentru el - noroc cu Vocea Clujului, care nu iartă impostura micului mitoman:
Desteapta-te, clujene  
Pensionarii sa stie ca in toate orasele Romaniei circula GRATUIT la transportul comun. Oameni buni, oare ce naiba, Boc asta chiar asa e de neclintit? Nun vedeti cum ne batjocoreste?

Box  
Consiliul rechinilor imobiliari face parcuri pe unde au ei afaceri imobiliare.Niciuna din zonele respective nu are o densitate a populimii la fel ca Manasturul, (a)Marastiul sau chiar "Europa". Sa nu mai vorbim de alt fief pnl cum e Floreștiul, ca acolo nici trotuare nu sunt, dar in schimb a venit circul. Nema pane ,numa circensis

Incredibil de debil 

Oare cine il mai baga in seama pe molima asta mincinoasa? Era vorba de inca 2 parkinguri in Manastur si doua in Gheorgheni. Deja sare la planeta maimutelor. inseamna ca au picat alea si deja deraiaza spre periferie. Dar cimitirul Borhanci nu era acolo unde se face parkingul? La urmatoarea strigare acolo va fi Aqua sau Jurasik parcul ori statia municipala de Teleportare?

halo  

@Incredibil de debil: din pacate inteligenta celor ce voteaza e invers proportionala cu cate stele are orasul nostru :P si da il vor vota multi, boc este pentru cluj ce e pad pentru Romania



sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.