Arhivă blog

Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 15 iunie 2019

Boc și hidrogenul din autobuz




Boc vrea autobuze cu Hidrogen acum, după ce a văzut unul. Vrea bietul o jucărie nouă, pe banii noștri.




Primarul Emil Boc a anunțat că a văzut un autobuz cu hidrogen la o vizită în București și va cumpăra și la Cluj

Am avut ocazia să testez la București aceste autobuze cu hidrogen. Sunt doar 160 în lume, dar industria merge mai departe. Costurile sunt mai mari pentru stațiile de încărcare față de cele necesare autobuzelor electrice. Dar încărcare durează doar 7 minute pentru 150 de km. Acesta este viitorul. Uniunea Europeană este dispusă să acorde stimulente și noi ne-am înscris pe această linie de a achiziționa autobuze electrice, dar și cu hidrogen”, a spus Emil Boc, la o emisiune online. 
 Iar clujenii au reacționat pe măsură:
Clujean 

Om fi depasit acea epoca, nu am depasit epoca: sosea, tunel, pod.

Boc isi bate joc 

Cand vad poza cu Boc langa autobuzul cu hidrogen, vad discrepanta intre competenta/tehnologie (autobuzul) si incompetenta (Boc). 

Vad o poza cu un autobuz cu hidrogen, varf al tehnologiei la care si-au adus aportul ingineri, tehnicieni, mii de ore de studiu si munca, si un primar care nu e in stare sa toarne asfalt pe loc drept. 

Adica unii sunt in stare sa fabrice autobuze cu hidrogen, iar Boc nu e in stare sa niveleze canalul acela de peste drum de primarie (capat Memo). 

Unii fabrica autobuze cu hidrogen, iar Boc nu e in stare sa amplaseze indicatoare “drum cu denivelari” de la Fabrica de bere in sus. Daca nu vrea sa asfalteze portiunea aceea de strada, macar sa amplaseze indicatoare. 

Unii fabrica autobuze cu hidrogen, iar Boc nu e in stare sa amendeze constructorii care construiesc in nestire si nu asfalteaza strazile, iar utilajele si cetatenii care locuiesc in acele zone cara noroiul in tot orasul. 

Unii fabrica autobuze cu hidrogen, iar Boc nu e in stare sa toarne asfalt. Adica despre ce vorbim? E atat de greu sa torni asfalt pe jos si sa-l nivelezi? E atat de greu sa pui canalul la nivelul asfaltului? 

Altii fabrica autobuze cu hidrogen ba! Tu nu esti in stare sa torni asfalt pe jos, nu esti in stare sa amendezi constructorii. 

Bineinteles, nu zice nimeni ca tu trebuie sa cobori din birou si sa torni asfaltul, dar te-ai inconjurat de functionari asemeni tie, adica incompetenti. Daca erai competent, te inconjurai de functionari care isi fac treaba. Si nu e vorba despre functionarii de la ghiseu, ci de cei de sus de prin birouri, de coruptii care sunt sefi la diverse compartimente si directii ale primariei. 
Serios acuma, unii fabrica autobuze cu hidrogen, si tu nu esti in stare sa torni asfalt pe loc drept. Si culmea, mai ai curaj sa te pozezi cu autobuzul. Si tot culmea, unii mai pun botul la vrajelile tale. Unui cetatean cu bun simt i-ar fi rusine sa iese in public, un cetatean cu bun simt si-ar da demisia de onoare. 
Sunt cetateni care rosesc si se rusineaza pentru mai putin, iar primarul care nu e in stare de nimic, are tupeu sa-si faca poze cu un autobuz cu hidrogen, cand el nu e in stare nici sa toarne asfalt pe loc drept. 
P.S. Ce sa mai zic ca pe strada Avram Iancu e o lucrare nefinalizata de vreo doua saptamani. Se inchidea strada Napoca ptr Tiff, iar tot traficul era directionat pe str Avram Iancu, ca apoi sa se stranguleze mai tare fiindca pe o banda era o lucrare nefinalizata. O lucrare de 2 metri pe 2. O nimica toata care in alte tari era rezolvata in 2 ore. 
Deschideti ochii oameni buni, nu va mai lasati furati de vrajelile lui Boc. 

... 
BARBAT BINE !....

Cleopatru 
@...: Bine ai observat , clujene, buna vaca buna de muls a gasit Piticu, caci se mananca bine din banii nostrii, banii clujenilor! Atata timp cat eu unul imi crapa buza si jinduiesc dupa o shrawarmea cu de toate, si nu prea imi permit, in Orasul smart...

Bocilian 
Lumea sare la comenturi, nu are vreme sa citeasca instintarea cu plata intretinerii pe luna mai. Treaba e ca da din gura a smmart si clujenii sunt incarcati cu facuta de gunoi cu 12 lei/luna, de la 7 lei. Boc, are vreo legatura cu gunoiul Smart sau cu recuperarea banilor de la Pata Rat care s-au scurs prea blocuri cu 15 etaje pe Ploiesti? Clujenii cotizeaza?

H2S 
Idiotul Terei, nii moo otobuz cu boambe pi el sa-l aducem la cluujjj sa aratam ca suntem SMART. Bhaaa Boc mocan prost si corupt, e blocat orasul de atata smart, treci l;a treburi lumesti, fa centura, pasaje, strazi, parchinguri ma loboda din voda!

Postacul 
@H2S: Astea le spuneam clujenilor de ani buni...inca de pe vremea cind postam in cel mai citit ziar on-line din Transilvania,Ziua de Cluj.ro.Pe vremea aia Stiri de Cluj abia se nascuse.Dar a recuperat,dupa ce cititorii si-au dat seama ca site-ul tradatorului Raraes Bogdan il linge-n fundulet pe pitic.Trecea anul si nu vedeai un articol cit de cit sa-l critice.

H2S 
@Clujean: Din Curierul Primariei, cumva? Acolo e documentatia? Sau din ce vomeaza pe la FM-urile amice, cu intrebari plasate la fileu? Iar daca ma auzi cum "cuget" inseamna ca ai niscaiva schizo la mansarda si vocile cu documentatia nu te lasa in pace. Iar ca-ti zici Clujean...nu inseamna ca si esti sau esti din aia slabuti de tot, sa ma exprim printr-un eufemism.

cornel 
La ce trafic e in Cluj, faci 150 km numai stand in trafic prietene

Ahile 
@cornel: e vorba de autobus care castiga teren si au benzi dedicate. Tu da, vei sta cu coaja de masina in trafic

hmm 
@cornel: sa vezi cum e cand de la interservisan pe titulescu autobusul face 2 minute pana in cipariu si conserva pe 4 roti 20 de minute.

Paris 
@Ahile: Benzile dedicate sunt un mare FÂS. Autobuzele se aduna unul dupa altul la stop sau la blocaj rutier, nu mai zic daca se strica vreunul. Efectele se vad, oamenii stau in stații cu orele, autobuzele vin unul dupa altul apoi pauza. Pasagerii stau inghesuiti si in miasmele comune alaturi de pleava, murdari, șuți. Aerul conditionat ori nu face fata ori nu e pornit sa nu consume energie. Matale probabil circuli cu țoagla sau altceva, coaja de care vorbesti e deocamdata singurul mod de a circula civilizat. La noi nu are cine sa faca ceva, avem primarul asta trombonist care mai mult face necazuri decat sa ajute lumea. Du-te si lige-l in dos, boule!

Civilizatie 
@Paris: Sa circuli cu masina ii mod de a circula civilizat? Asta arata cata "civilizatie" ai tu defapt! Numa la noi (si celalalte tari sarace) vezi mentalitatea asta de 2 bani. Oriunde mergi hop top in masina si dupa dai vina pe Boc ca ii aglomerat si ca nu is parcari.

Nuu.. 
@Civilizatie: în mod cert e mai bine umăr la umăr cu alți pasageri obosiți și transpirați după o zi de muncă, care și ei din "spirit civic", nu circulă cu mașina - sau poate nu au. 
Am încercat experimentul preț de două zile, apoi am băgat cheia în contact.

sursa: stiridecluj 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.