Arhivă blog

Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 20 iunie 2019

Ziua și accidentul la Cluj - sau accidentele.



















Într-o singură zi, au avut loc 10 accidente în urbea noastră. Se vor fi aliniat planetele greșit, sau există o explicație cu mult mai simplă? Las loc vocii Clujului:


Trafician 

Victime, vinovati, nevinovati, soferi, pietoni, CTP-isti, biciclisti, scuteristi, motocilclisti si trotinesti, penziusi, copii, multumiti lui Dumnezeu mereu cand ajungeti acasa vii si nevatamati. Ce se intampla in traficul clujean e de-a dreptul horor. Bha Boc, bha nemernicule, ma Pinochio, chiar nu mai ai pic de jena, mha marhaaa, da-ti demisia si du-te de preda Constitutia sau ce mama dracului vrei si lasa orasul asta sa se dezvolte echitabil, sa vina un om priceput, un om nelegat de mafie, interese, smecherii. DU-TE odata ma ! Pana ce nu se intampla un accident monstru in care o sa se devoaleze toata increngatura mafiei de Cluj cu implicarea Primariei nu se lasa nemernicul. Practic nu este intersectie, strada, sa nu fie cu probleme. Da' pana cand?


...
@Trafician: Lăsând caterinca și răutatea deoparte omul Trafician are perfectă dreptate. Cluj-Napoca s-a dezvoltat într-o cale greșită datorită proastei administrații a primăriei și primarului. Nu intru în amănunte pt că problemele din trafic și infrastructură se știu. Am pus parafa pe Boc de două ori dar nu se va întâmpla și a treia oară. Clujul întotdeauna a fost Cluj și nu Boc l-a pus pe hartă cum susțin mulți. Nu zic că cu Funar a fost ok dar totuși prefer Clujul de acum 20 de ani și Florestiul comună cu 3,000 de locuitori.

sursa: StirideCluj



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.