Arhivă blog

Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 25 iunie 2019

Danemarchezii lui Boc: cioc, poc și bicicliști într-un oraș lipsit de piste

Vocea Clujului curge plină de savoare, realism și pragmatism - micul dezastru care s-a abătut peste Cluj, cumva, din nebăgarea noastră de seamă, continuă să facă ravagii - să ne trezim:


La Copenhaga sau in orice oras evoluat, oamenii au trecut la biciclete DUPA ce au fost optimizate traseele auto.
Sa faca Boc mai intai podurile, tunelele si nodurile rutiere promise, iar dupa aceea poate "sa ne schimbe mentalitatea".
Boc sa isi schimbe el intai mentalitatea si sa isi respecte promisiunile.
@Vio: In 16 ani de zile doar minciuni si povesti SF. Mai este un an pana la alegeriel locale, crezi ca va face treaba? Da, in stilul caracteristic , va polei cu asfalt cateva strazi, va inaugura podul portelanul, Fabricii remediat, Nodul N, toate 3 lucrari care au cauzat necazuri din cauza timpului enorm de refacere, peste un an de zile, vor fi prezentate ca o mare realizare. Boc trebuie zburat la alegeri, e un zero absolut, o nulitate mincinoasa si incompetenta. Sper ca DNA sa inceapa o ancheta sa vada lumea cine e Boc.
Mai, voi nu stiti pe ce lume traiti! 
Puneti botul la orice promisiune! 
Din 1994 nu a fost construit nimic in Cluj si voua va arde de optimizare a traficului precum in Copenhaga cu aleile astea care sunt acum in oras? Sa faca strazi primarul ca de 15 ani e primar ca a avut timp numai sa "proiecteze" minciuni cu "specialistii" 
lui inexistenti sau habarnisti. 
Vedeti intai ce infrastructura rutiera are Copenhaga in paralel cu pistele de biciclete sau traseele de transport in comun si abia apoi mai ganditi daca va veti mai lasa amagiti de Boc. 
sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.