Arhivă blog

Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 26 iunie 2019

Macheta minune dezvelită de Boc împreună cu masonii - lipsește centrul vechi, Piața muzeului!

Din macheta masonilor rotarieni care au sponsorizat-o împreună cu Emil Boc, lipsește cu desăvârșire Piața Muzeului, locul de naștere al orașului nostru! 

Am participat astăzi la dezvelirea machetei de bronz a zonei centrale a municipiului, un nou punct de atracție pentru clujeni și turiști, pe care sunt reprezentate Piața Unirii, Piața Avram Iancu și Piața Cipariu și toate străzile adiacente din acest perimetru.
Clujul se alătură astfel unei liste lungi de importante orașe Europene a căror zonă centrală este reprezentată în punctul 0 al orașului”, a spus primarul Emil Boc.

De mult știam că săracul om este inept, dar să vedem ce spune Vocea Clujului:


Din nou, NU STII și NU PRICEPI (sau te faci ca nu stii și ca nu pricepi!)... și o și arati cu “mândrie” local-patriotica👎👎👎
In imagine, macheta “orașului” Cluj(-Napoca)... sau cum ne prezentam noi... pentru noi înșine și pentru altii!...
Fiecare cu părerea lui despre noua masa din bronz plantata in Piata Unirii... in legatura cu care, personal, as aminti DOAR doua chestiuni:
1. Din macheta lipseste Centrul Vechi al Clujului, adică VATRA IN CARE S-A NĂSCUT AȘEZAREA (zona Pieței Muzeului, in limbaj comun)... dar nu lipseste UN TEREN DE FOTBAL ȘI UNUL DE BASCHET (marcate ca atare, cu toate detaliile!), localizate in curtea Liceului Gheorghe Șincai.
2. Din macheta nu lipseste noua Catedrala greco-catolica din Piata Cipariu (o “MĂREAȚĂ” REALIZARE... începută in 1992 și încă NETERMINATA!)... dar lipseste Biserica greco-catolica “Bob”, printre altele, CEA MAI VECHE BISERICA ROMANEASCA DIN ORAȘUL CLUJ, aflată in proximitatea Pieței Unirii.
PS1 Clubul acela cu roata (care se considera respectabil și prestigios) ar trebui sa nu se străduiască sa reinventeze roata, ci măcar sa încerce sa înțeleagă cum funcționează una...
PS2 Săracul Cluj😕🙁☹️

Postacul neutru 
Pt.cine se mai indoieste de gainariile piticului ii recomand sa citeasca urmatorul articol(si nu numai acesta)https://infooradea.ro/bolojan-a-anuntat-construirea-a-doua-pasaje-noi-pe-centura-oradea-si-pod-nou-peste-peta-la-universitate/

mica 
Pun stăpânire masonii pe cluj??

Untoldău 
Pe aceasta macheta trebuia sa apara si Locul Revelatiei, UNTOLDUL GALACTICO- STELARO- CELESTIC, locul unde seva culturii se intinde spre toata lumea si care a aparut datorita Marelui Boc, cel mai bun Primar din Caleea Lactee. Va votam si la Prezidentiale si la Universale si la Americane.

mario 
Inaugurezi ce poti, te mai infigi pe la un eveniment stintific cu care n-ai nici o treaba, doar-doar o da bine pentru idiotii utili, untoldisti si alti votaci.. Dragi jurnalisti, scrieti un articol si despre cum se distruge centrul istoric.

Postacul neutru 
@mario: Sperante desarte mario,in Cluj presa este aservita puterii si increngaturilor transpartinice. Eu chiar ma intreb din ce traiesc? Ca ziarele nu se vind pe la tonete, cele on-line citite de citiva care le pasa de oras (nicidecum de pensionari,tineri untold-isti sau IT-isti), adica Stiri de Cluj si Ziar de Cluj al lui Alexa.

mario 
@hopaa: Ce proiecte importante a realizat BOC in 16 ani? Cum de aia in Oradea au reusit sa-si faca centura orasului, un pod de la zero etc. ?

Postacul neutru 
@mario: Un pod?Pai au facut PATRU pasaje mari de nu le vezi capatul,primul la intrare pe linga Metro,al doilea traverseaza Crisul si ajunge in cart.Olosig,al trei-lea la iesire spre Felix,sub centura,al patru-lea la iesire spre Bors.

mario 
@Postacul neutru: La Cluj_napoca incep reasfaltarile, operatiunea bordura etc sa-si traga banu.

Clujean 
Boc, lasa jucariile. 
Inaugureaza mai bine un pod, un tunel, trenul urban. Trenul urban il poti face in 6 luni, numai ca important e sa si vrei asa ceva.

halo 
@Clujean: pai nu e mai simplu daca tot te voteaza toate maimutele din acest oras sa le servesti jucarii, machete si plase colorate, pentru infrastructura e nevoie de munca si investitii. Bolojan de la Oradea este 10 clase peste cel mai iubit fiu al Clujului, al nostru vesnic Boculetz

Bocilian 
Din cauza teleportarii, masonii nu au mai gasit in regula smart Clujul. E obolul adus Marelui Boc, cel mai mare dintre cei mai mari, Galactic si Universal. Asa le spune la detergentii de buda .

eliS 
@Bocilian: Acolo va rasari un turn de birouri IT ca asa e bine in smart-itudinea asta.

sursa: facebook, StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.