Arhivă blog

Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 18 iunie 2019

Aquaparkul și trei clujeni trezi!

După ce veți citi rândurile de mai jos, va veni greu să nu spuneți: "Da, se poate și merităm cu mult mai bine"!


Nici nu ma asteptam la alt rezultat. Deja il cunosc pe Boc. Sa fi fost si demonstratie in centru, rezultatul era acelasi. Se pare ca exista ceva necurat. 
E curios pana unde duce demagogia si mizeria acestor oameni. Primarul lauda si incurajeaza proiectele oferite de clujeni la bugetarea participativa. 
Apare un proiect cu parcul zona verde. Primarul il aproba si-l promoveaza si promite ca il pune in aplicare. Brusc, se suceste si declara ca acolo va face aquapark. 
Toti slugoii si cei interesati il aclama voiosi. 
Cei veniti la dezbateri, afla ca dezbaterile s-au terminat inainte de a incepe. 
Salut voios de UTC-ist: cine-e-pentru-cine-e-contra-abtineri-nu sunt-SF-ul-e-aprobat. Ca la marea adunare nationala. 
Vedeti dragi cititori, cand sunt interese, ce mai conteaza parerea riveranilor sau chiar a arhitectilor? 
Ramane intrebarea: cu ce drept inchiriaza, vinde sau concesioneaza Boc suprafete ale orasului transformandu-le din zone publice, in zone private sau restrictionate destinate numai unor categorii de concitadini?

Fumigene pentru fraieri si natarai. La anul pe vremea asta, in prag de alegeri locale, se vor porni studii de pre- feza -pro, PUG, PUZ, PU...la, apoi peste inca un an, studii , calcule, apoi licitatii, contestatii, apoi la alegerile din 2024 "amu daca nu ma alegeti se va lega praful de Aqua si tot asa. Oameni buni, alungati nimurugul cu a sa gasca ! Altfel va fi jale! Si acuma e, dar mai este speranta .

Sper ca la alegerile de la anul pentru Locale sa primeasca ceea ce merita, un sut in spate. Cata nemernicie poate sa cuprinde un caracter de om, sa minta incontinuu. Dar in realitate e manarit de firmele de casa, de Diferit si Viocons si lucreaza doar la ce ii impun acestea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.