Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 24 ianuarie 2020

Boc, sucitul: "Uite parcul, nu e parcul"! Ce spune Manualul de Psihiatrie Clinică?



Comportamentul lui Boc e de-a dreptul patologic - iată cum o învârte din nou:

Aquaparkul Clujului este un proiect pe care Emil Boc l-a tot adus în discuție înaintea campaniilor electorale și a câștigat simpatie cu aceste promisiuni. Nu a făcut niciodată nimic, dar oamenii l-au iertat așa cum au trecut și peste proiectul unui mall precum Parndorf, promis în 2016 și de care nu a mai zis nimic sau de aducerea Ikea, proiect din mai 2012. De asemenea, pus la naftalină.
Pentru Aquapark încă nu s-a găsit o altă locație. Singura locație propusă e cea discutată de noi în Gheorgheni, dar care nemulțumește pe foarte mulți. Așa că așteptăm să mai dezbatem acest subiect și să ne propună specialiștii și locații alternative. Nu dorim să demarăm proiecte controversate. Majoritatea oamenilor sunt nemulțumiți de locul propus de noi. Dacă soluția care o avem va fi considerată cea mai bună vom merge cu ea, dacă apare o soluție mai bună vom merge mai departe cu aceea. Prefer o analiză suplimentară și soluția aleasă să rezulte în urma unei largi consultări și dezbateri publice”, a spus Emil Boc.
Aquaparkul ar fi trebuit să fie făcut în Becaș, în continuarea Bazei Sportive din Gheorgheni. Pentru a fi cât mai credibil a plătit și un studiu și a făcut o dezbatere publică, unde oamenii s-au certat ca la ușa cortului. Locatarii și ecologiștii nu doreau acolo proiectul, dar ”specialiștii lui Boc” au explicat cât de bună este zona. Ba mai mult, viceprimarul Dan Tarcea a spus că e și aproape de centura metropolitană, care nu e nici măcar pe planșele arhitecților, ce să mai vorbim de construcție. 


Asta după ce a bulversat o întreagă comunitate cu planurile lui fantasmagorice, azi vară. Chiar nu sesizează nimeni că avem de a face cu un mitoman?

Conform Manualului de Psihiatrie Clinică, mincinosul este un om bolnav care se încadrează astfel:

"CRITERIILE DE DIAGNOSTIC DSM–IV–TR PENTRU TULBURARE DE PERSONALITATE ANTISOCIALĂ A. Există un patern pervaziv de ignorare şi violare a drepturilor altora, care survine de la vârsta de 15 ani, indicat de următoarele trei (sau mai multe) din următoarele: 

(1) neconformarea cu normele sociale în privinţa comportamentelor în limitele legii, indicată de comiterea repetată a unor fapte ce constituie motive de arestare;"

(2) înşelătorie (deceitfullness), indicată de minciuni repetate, folosirea unor nume false sau escrocarea altora pentru profitul sau plăcerea personală

2. Cu semne şi simptome predominant psihologice. Producerea intenţionată de simptome psihiatrice – halucinaţii, deliruri, depresie, comportament bizar. Pentru a explica simptomele bolnavii pot să inventeze o poveste, cum că ar fi suferit un stres al vieţii major. Pseudologia fantastica constă din inventarea unor minciuni extravagante, în care pacientul crede

Nu știm cine și cum îl va fi traumatizat pe Boc la vârsta de 15 ani și drept s-o spunem, nici că ne pasă.. cert e că în fruntea Clujului se află un mincinos. 

Dăm mai departe cuvântul clujenilor care pricep natura problemei:


Boloboc
Măi loază pitică, dar de locația de la Cora de ce nu zici nimic? Aia o dai pe bani frumoși (dar nu în buzunarele noastre, ci ale unor șmecheri), deși e gata disponibilă pentru acest proiect. Și apoi te plângi că nu ai unde face proiectul ăsta.

Cob
Lasa ca va dau artificii, Brudasca si Tamas, film moca la Cinema si seara retragere cu torte. No sa e bine popandailor? In luna mai bag zilele Clujului, intre timp ziua ghiocelului si al cepei si ridichei de Bulgaria, cartierul ma refer sa, nu spun Apahida ca sare in sus Fati, apoi slobozesc pietele din cartiere si Sala Sportului ca vin producatorii si speculantii sa faca si ei matu gros, in iunie dupa vot ne pregatim de Untoldeala, apoi Tiff , la Cazino colcvii despre frunza de ghinda porcului si primul cozmonaut pe Luna. hai ca se poate, inca un pic si dam drumul la teleportare.

Altul
Boc s-a scapat pe el si a spus ca a adus TESLA. Toata presa securista a repetat stirea de zeci de ori. Sigur o va aduce in mandatul viitor. Votati securistul!

Presun
Dacă până și publicația asta începe să cârâie, e clar că zilele piticului sunt numărate. Păcat însă că planul este să alegem un alt idiot incompetent, numai în baza faptului că ne-am scîrbit în fine de pitic. De ce nu înțelegem ca să identificăm unul de-al nostru, clujean adevărat?

corect!
@Presun: Alegem un userist. Astia sunt conceputi cu extraterestrii. Bubuie a prostie artificiala.

Calin
A lansat prea devreme minciunile electorale si l-au prins deja.

pop
nu e panica, in vara e gata monorailul, centrul de pe lomb va lucra la foc maxim si santierul metrolui va fi pe jumatate realizat. pasajul subteran de la piata marasti va fi inaugurat in mai, in aprilie finalizam podul de la clujana si cel de la taietura turcului. cel tarziu in septembrie e gata si centura orasului, nicio problema.

Locatar Strada Mehedinti
@pop: Si cu fior proletar domnul Boc va termina anul asta si Jurasic Park-ul, portul Oser cu oprire la Roterdam, centura intergalactica, telegondola teleportatoare pe Cetatuia Castelul din Carpati si somesul navigabil cu vasul de croaziera. Mai mult de jumatate din acestea le va termina pana la alegeri, de aia noi tovarasii de seama ai clujului VOTAM BOC EMIL CA STAPANU NOSTRU.

adio Boc
Sper ca si cei mai nehotarati sa puna stampila oriunde, numai pe Boc poc NU!
Nu ar fi I-a oară când clujenii își exprimă îndoielile asupra sănătății mintale a primarului, dar să vezi Manualul de Psihiatrie Clinică dându-le dreptate, asta chiar e jalnic..

Ce ziceți, nu găsim noi un om NORMAL să conducă Clujul începând de anul acesta?

Sursa: StirideCluj 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.