Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 8 ianuarie 2020

Clujene, ori sufocat, ori sărac - tu cum te simți?

Zise gluma de om care o face pe primarul Clujului, că blocajul din trafic se datorează "bogăției" noastre și că în lipsa acestuia, am fi niște sărăntoci. 

Au mai spus clujenii cum că dânsul ar fuma ceva ierburi dătătoare de amuzament, pesemne nocivul personaj ține să ne confirme cum stă treaba.

Primarul Emil Boc susține că traficul auto intens din Cluj-Napoca arată că clujenilor le merge bine.
Nu am inventat apa caldă. Alte orașe trăiesc exact aceeași experiență Europeană. Nu este noi nimic într-un oraș să fie trafic. O să fie necaz atunci când în oraș vor fi străzile goale tot timpul, pentru că atunci înseamnă că vom fi cu toții săraci. Viața la oraș presupune și problema asta de trafic. Nu este noi, de la Paris și Londra, până la New York și alte orașe din lumea aceasta orașele presupun trafic. 

 Însă clujenii nu mai tolerează gargara unui comunist corupt și depășit de vremuri, ci le zic pe bune:


Radio Carol 
Azi dimineata la un post de radio, la care vine saptamanal, ziaristul Carol mai ca nu-si strangea buzele sa nu izbucneasca in hohote. Demential Primarul. Are o verva in a insirui minciuni si sf-uri de l-ar face invidios pe cel mai mare trombonist al planetei, Munchausen. Apoi eschiveaza de la chestii suparatoare si ajunge la preferatele lui, strazi smart, bancute si parcuri. Dar cea mai gogonata e cum ajunge olandezul, belgianul sau elvetianul la job. Ia metroul, apoi coboara, ia autobuzul, apoi bicicleta si in faza finala, pe strazi inguste trotineta. Asa va fi si la Cluj. Treziti-va pana nu ajungem blocati in necaz. Sa-l debarcam si sa-i dam a cizma , a 3-a acolo unde merita, de pana la Rachitele sa nu se opreasca! 

Pitic nesimtit 
Nesimtit piticul asta. De 16 ani primar, cred si eu ca a ramas fara idei. Haosul urbanistic si cel din trafic sunt CREATIILE lui. Atat s-a putut cu mintea lui de profesor. E CLAR CA AVEM NEVOIE DE CINEVA MAI CAPABIL! Cineva cu VIZIUNE, care are solutii la problemele Clujului. 
Piticul are doar probleme, el le cunoaste pe toate, da nu are solutii pt nimic. 
Treziti-va dragi clujeni, avem alegeri anul asta, sigur gasim un om mai capabil in orasul nostru smart de 5 stele!

 Boc mincinosul 
Normal ca in Cluj-Napoca se blocheaza traficul dupa ce mincinosul Boc si clanul sau au acordat autorizatii de constructie peste tot si oriunde contra unui ''comision'' bineinteles. Asa a facut Boc si clanul sau Cluj-Napoca un mare ghetto-u ultra-aglomerat in timp ce buzunarele lor s-au umplut gramada de la atatea ''comisioane'' grase primite de la constructori. 

dottore 
Nu ți rușine? Cum adică am adus toate rablele Europei... aceasta este puterea de cumpărare, crezi ca dacă nu îmi permiteam nu îmi cumpărăm o Toyota Hybrid? Dar nu îmi permit din cauza voastră de politicieni scârboși care ați fost la putere + niște bancheri elvețieni corupți și infecți care se joaca la butoane cu dobanzile, și plus de asta va jucați și cu destinele noastre. Sunt perfect de acord sa circul pe jos, da atunci scoateți și impozitul de pe mașină, ca doar nu vreți sa ma obligați sa circul cu altceva, mașina sa stea în parcare și sa tot plătesc în continuare impozit. Nu hoților?
     boc - penibil
pitic idiot, la gara sau autogara ce parcari ai? Oras european fara AUTOGARA si fara parking la autogara sau la gara. vei mai ajunge primar la tine la rachitele, papagalule.
          Postacul neutru 
Limbricul vorbeste usor,la salariul lui poate ii merge toata familia cu taxi-ul(peste 200 mil.lei vechi/luna).Si asta datorita marinimiei(prostiei)lui Dragnea.Culmea,dupa ce le-a dat l-au bagat la zdup.

Alex 
Acesta este motivul pentru care nu a fost in stare sa construiasca centuri ocolitoare, sa parem bogati?

E. Boc 
Deci problema cu traficul am lamurit-o....traiti bine, sunteti bogati. Daca nu era trafic erati saraci. Deci asta e bifata. Untold v-am dat. Metrou va fac. Ce v-am mai promis si nu am realizat?

raspuns de kk

Adica aglomeratia denota bogatie, belsug, cultura, sanatate, etc-bla-.etc. Una e aglomeratia din New-York, Paris, Londra si alta din Bombay, Nairoby, Cluj. Faiin raspuns v-a trantit Boc, foortee faainn la Cluuj, mai dat-ii inca un madat ca o sa circulati cu avionul smart si ciber de la Manastur la job.

Corrado Cattani

- blocuri construite INTRE blocurile care existau , fara spatii de parcare si distrugand putinul spatiu verde

- blocuri construite INTRE case fara infrastructura adecvata

- blocuri NOI construite BARA-LA-BARA in cartiere FARA sistematizare

- drumuri ocupate INTEGRAL de masini parcate
- pietoni care circula pe TROTUAR (carosabil - nota redacției) din _lipsa_ trotuarelor si a pastrarii distantei legale a masinilor parcate
- masini care circula pe CONTRASENS (vezi in Centru langa parcul ILCaragiale: e un fapt UZUAL)
- proiecte care consuma bani FARA finalitate practica in ameliorarea conditiilor de trai
- SALI de JOCURI in mijlocul cartierelor, pline de t!gan! si infractori DROGATI!
- cartiere pline de grafitiuri de DEALERI DE DROGURI: chix, psema, ciumeg(one) etc
- decimarea spatiului verde si delasarea celui care mai exista (amendarea cetatenilor care au grija de spatiul verde - dar NU a celor care taie copaci din radacina!!!)
- parcuri pline de DROGATi si cartiere pline de pustani glugati cu ochii INJECTATI de droguri!
- redenumirea ILEGALA a orasului pe indicatoare: orasul este CLUJ-NAPOCA, nu inventiile foaitelor khazare revansarde!!!
- distrugerea adevaratei mosteniri istorice prin autorizarea de consuctii CHIAR pe vestigii istorice!
- PRADA publica prin "retrocedarea" (FARA TEMEI LEGAL - AU VENI CU O FOAIE SCRISA DE MANA!) a cladirilor din Centru care au fost PLATITE de Statul Roman de doua ori optantilor!
- crestera exponentiala a elementului infractional in oras

Presun 
Cel care a pus Clujul la picioarele mafiei imobiliare penticostale, o face pe proletarul acum: "viitorul nu aparține mașinilor". În primăria Cluj nu s-a gândit, ci s-a căpătuit, eliberând autorizații de construcție fără nici cea mai mică îngrijorare pentru infrastructură. Acum, lipsa de realizări a primarului, e reinventată ca semn de bogăție, poate mai pune cineva botul la minciunle jalnicului personaj. Rușine Boc, ești un papagal comunist care se descurcă excelent și în democrație, cu concursul unei populații îndobitocite!

Acum, cu oarecare distanțare față de ultimul comentator, noi nu credem că ai noștri concitadini sunt îndobitociți, ci doar victimele unei propagande PR conduse în mod profesionist de experții în manipulare aflați în slujba piticaniei antrenate după atâția ani în care a fost fie răcan securist, apoi activist UTC-ist, fie lingău mărunt, ori mai mare, pe când îi făcea sluj marelui hâhâitor, din postura de prim-ministru PDL-ist..

Unei asemenea antrenament, nimeni nu poate să reziste fără o oarecare pregătire.




Inevitabil, problema revine: cum facem să identificăm un candidat viabil care să trimită jalnica creatură acolo unde se cuvine - ori ne mai resemnăm până în 2015?

sursa: StirideCluj

Un comentariu:


  1. Dragi clujeni, sunteți așteptați cu observații, comentarii, fie acestea pozitive, sau negative, ca să știm cum ne putem îmbunătăți munca și mai ales misiunea de a găsi urgent un reprezentant adevărat al clujenilor, căci alegerile sunt aproape! Împărțiți familiei și prietenilor Dvs. adresa acestui blog, în mod sigur vor aprecia faptul că sunt informați asupra dezastrelor comise de către gluma de primar sub care suferim acum și că vor deveni și ei activi pentru o schimbare în bine - de fapt, în mult mai bine! Fie ca să pășim cu dreptul în noul an!

    RăspundețiȘtergere

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.