Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

duminică, 5 ianuarie 2020

Clujene, iată cum îți toacă primăria Boc, banii.

Un răhățel profitor pe nume Daiszler Andy, s-a prins la schemă: "îi pot mulge pe clujeni de sume fabuloase, cu ajutorul și cooperarea primărașului prostovan, oportunist și corupt".

Desigur, nu e vina lui, în fond face și Daiszler ceea ce-i este scris în gene: afaceri grand din bani publici. Să vedeți aici mostră de "parteneriat", de binele clujenilor, firește:
Toate evenimentele pe care noi le organizăm sunt de fapt experimente urbane menite să testeze diverse soluții creative de creștere a calității vieții în jurul nostru. Și sunt oferite publicului larg cu titlu gratuit prin implicarea financiară a noastră și a partenerilor și sponsorilor noștri (Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Enel, Iquest, Carmangeria Moldovan, Mercator Medical, Daisler Print House). 

 Mă rog, "cu titlu gratuit", dar din banii noștri, oferiți cu maximă generozitate de nano-gadgetul iBoc, ați prins asta? Păi noi de "experimente urbane" avem nevoie Boculete, sau de centură, pasaje, parcări, urbanism integru și inteligent (nu "smart") -Ei ? 

Dar poate un papagal utecist să simtă rușine atunci când cetățenii îi bat obrazul, sau s-a obișnuit cu idea că merită o poziție pentru care evident nu este doar nepregătit, ci pe care o ocupă de-a dreptul în dauna noastră!

Agață Daiszler beculețe prin piețe și bile lucitoare prin bisericile maghiare, nu-i nici un bai, face și el ce poate ca să mănânce gura lui o pâine. În fond nu-i Daimler..

Problema este însă faptul că-con-tribuabilul clujean e jumulit în stil mare, prin concupiscența lui muc-cel-mic, care de 16 ani încoace, batjocorește Clujul și ai săi citadini, de parcă ar fi stăpân peste comuna Răchițele și glodurile sale..



Clujenii mintoși s-au prins la schemă și nu iartă hoția:
Ionuț 
Gheșeftarul alogen Daiszler parcă a primit 500,000 euro din banii noștri de la primarul Boc pentru luminițele agățate în Piața Unirii. Pare că este abonat la banul public, așa că nu vede decât realizări. Un nou primar i-ar tăia urgent macaroana atît lui, cât și celorlații favorizați de cea mai coruptă primărie pe care a avut-o Clujul.

cocosu 
@Ionuț: bai frate esti nu doar prost informat cat mai ales cretin. Nu a primit niciodata suma aia de la primarie ci mult mai putin, si a facut ceva pentru Cluj, de s-a auzit pana la Londra si inapoi. Esti un invidios frustrat, un *****

cucu si rigu 
@cocosu: Si la mintea ta de galinacee, daca e cunoscut la Londra, prin ce a facut la Cluj, cat de util a fost clujenilor? Poate era nevoie de o gradinita, de o scoala renovata, de un drum asfaltat, pasaj pietonala sau scari rulante la gara, sa putem circula cu bagaje onorabil, nu printre masini.  
500k euro e fals, e vorba de 800k, fara TVA si fara manopera. A existata vreo licitatie si n-am auzit de ea? Dar are balta peste, nu?  
Din 300 milioane nu se vede un firicel de nisip luminos, efemer si hiper costisitor. Iar Gainile si Cocosu vor cotcodacii si la anul care vine: foortee faaiiinn laa Cluujj, cel mai bun Primar.  
Pacat ca sunt prea putini care sesizeaza hotia. Tu nu stii nici cate prune ai in traista, lumini, tramvaie, astepti la pasajul garii metroul, n-ai tu treaba cu altele, Londra, Paris, ....

Hahaha,hahaha! 
Cea mai mare realizare este primarul peizan reales neintrerupt de peizani. En francaise sa nu se prinda peizanii.

mda 
"2019, are loc primul concurs arhitectural internațional pentru planificarea unui cartier, o premieră în România post-decembristă"--ce planificare de cartier? Gen cum s-a planificat ghetoul Buna Ziua? Pe bune acuma, de intra un rechin imobiliar in biroul lui Boc, ala se face pres si se amuza copios impreuna pe seama planificarii.
         
   Mda
   Circul sau proiecte mici care risipesc  bani irecuperabil, continua sa ii tina captivi pe clujeni.
  Muzica, mancare, ghirlande, lumini    etc.
 Investitiile in proiecte serioase care sunt necesare orasului continua sa  lipseasca.
 Strazi, tunele, poduri etc.

Nasol!
Degeaba au luminite daca tot tarani needucati raman. Vorbesc de votacii taranului ceapist.
Ei oameni buni, poate ne-am săturat să fim jefuiți, sau poate nu. Să vedem pe cine identificăm rapid de tot, un candidat viabil și iubitor al orașului nostru, care să îl trimită pe impostor la lada de gunoi a nefericitei noastre istorii recente. 

Așteptăm cu mult interes comentariile Dumneavoastră!

sursa: StirideCluj

Un comentariu:


  1. Dragi clujeni, sunteți așteptați cu observații, comentarii, fie acestea pozitive, sau negative, ca să știm cum ne putem îmbunătăți munca și mai ales misiunea de a găsi urgent un reprezentant adevărat al clujenilor, căci alegerile sunt aproape! Împărțiți familiei și prietenilor Dvs. adresa acestui blog, în mod sigur vor aprecia faptul că sunt informați asupra dezastrelor comise de către gluma de primar sub care suferim acum și că vor deveni și ei activi pentru o schimbare în bine - de fapt, în mult mai bine! Fie ca să pășim cu dreptul în noul an!

    RăspundețiȘtergere

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.