Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 2 ianuarie 2020

Paranghelii obscene pe spinarea contribuabililor clujeni = taxele cresc!

Am luat o pauză de la scris datorită minunatelor sărbători prin care am trecut, dar iată-ne nevoiți să revenim căci chiar în noaptea anului nou, nocivul personaj ce călărește Clujul, a mai tras încă o mega-Paranghelie care ne lasă desigur mai săraci ca oraș, iar pe el mai popular în rândurile celor care își petrec revelioanele în stradă, așa ca boschetarii.

Jocurile de artificii vor fi costat desigur o mică avere și nu avem nimic împotriva lor, câtă vreme asemenea artificii nu ar fi obscen de bogate pentru un oraș blocat, impracticabil, prăfuit și noroios, plin de gropi, cum este Clujul. Adică aici sunt probleme stringente de rezolvat, dar departe de a se rezolva, acestea se înmulțesc și se agravează de la an la an, ori primărașul toxic a avut 16 ani pentru a le bate odată în cuie. În loc, ne-a bătut cuie în talpă..

Un joc modest de 3 minute era cu mult mai potrivit pentru acest Cluj nenorocit de atâta corupție și incompetență. 

Nu te îmbraci tu domniță, de zile mari mergând la baluri scumpe, când ulițele sunt pline de noroaie care necesită un alai de servitori care să-ți țină trena și să îți plaseze scânduri peste bălți și noroaie ca să nu îți murdărești scumpele botine franțuzești.. 

John
@VOTATI BOC: Voteaza, si vei primi ceea ce votezi, artificii beculete si autorizatii de constructii haotice prin oras. Infrastructura serioasa: autostrazi, drumuri, inelul de centura, tren urban, poduri, pasaje subterane, pasarele pitonale, o **** verde de cal! Nimeni nu are idee pe ce se evapora 300 de milioane de euro anual

Bocilian
@John: Pai numai parangheliile Untold, EC si TIFF toaca vreo 40-50 de milioane de euro. A, stai, ca acuma mai e si Neversea-ul, sponsorizat tot din banii Clujului pe PFA-ul firmei unde Boc pompeaza bani. 15 milioane Untold, vreo 10 Neversea, 5-6 milioane EC, si alte cateva milioane de euro TIFF-ul deci pe acolo iesi rotunjind. Noapte buna Cluj, somn linstit clujeni. Boc vegheaza (toaca bani publici) asupra voastra

Horia
@Bocilian: Nici nu stiu daca e legal asa ceva, e storcare de bani ampulea in adevaratul sens al cuvantului si pasibila de inchisoare. In toate tarile civilizate, festivalurile acestea functioneaza pe baza sponsorizarilor, primaria se ocupa financiar doar 1-2% la chestiile de organizare si atat, numai la noi se finanteaza integral din bani publici. Vai lupa noastra in ce directii pleaca banii nostri!

Panem et circenses
Au fost ciobanii si taranoii de pe sate, cu buzunarele burdusite cu petarde, au "beut" un pahar de plastic cu vin spumos, de-i zice pe la Cluj "sampanie", sic, nici o legatura, au aplaudat po****ra si formatiile de rahat care au zgariat urechile melomanului rasat, au behait in gasca, cu mana si degetele in gaura numita gura, dupa ce le-a scos din fundul scarpinat cu sarg, Iooi, cee faeen laa Cluuj, foortee faaiinn, ce sus zboora stele care pusca in aeer, cee coroola luminoosaa, foortee faaiiinnn. Mizeralibili si-au luat doza de adrenalina, in iunie voteaza in ciurda BOC. Scarba de voi, prostoilor! Inca o saptama de bine apoi totul o ia razna ca de obicei, trafic blocat, strazi inchise, foortee faiinn la Cluuj!

Conta
Si cat a costat tambalaul asta ieftin pentru incantarea gloatei neroade? Bubuiala, lautarii, scena, lumini, sonorizare, paza si ordine, sampania, plati catre furnizori, mana de lucru, firmele de casa si de acasa, abonate, regie, scenariu, scenografie, impodobire si dezpodobire, etc, etc? Sper ca din iunie 2020 sa se schimbe radical situatia! Oameni buni, iesiti la Vot sa scapam de putrigaiul asta!

Cetateanul turmentat
Inca nu mi-am revenit din soc...deci asa cevaaaa io nu am mai vazut. a fost un spectacol incredibil de lumina si culoare. muzica de calitate, sampanie frantuzeasca (nu vin spumant la 10 lei),;organizare impecabila.

Doru
@Cetateanul turmentat: stai linistiti, totul e pe banii clujenilor. Preferam alte facilitati urbane pentru dezvoltarea orasului si un foc de artificii de 3 minute. dar pentru unii conteaza aceste lucruri sampanie de 200 lei sticla inmultit cu 750 de sticle vezi cat iese. Cu focul de artificii, uite ca te apropi de 300.000 lei.

Presun
@Doru: Sunteți extrem de optimist în aprecieri Dl. Doru! Considerând onorariile muzicenilor, plata firmelor de casă (organizatorii circului) și prețul artificiilor cred că 500,000 euro este mai aproape de realitate. Așa sunt tocați banii clujenilor, chiar dacă de anul acesta ne cresc taxele cu 4%. Dar unora le place și convine așa.

votantu
Sa -ti fie RUSINE BOC, ai prostit si prostesti clujenii pe banii nostri !.......

O singură urare și speranță am pentru Clujul nostru iubit - să se deștepte ai săi cetățeni și să își aleagă un primar vrednic care va face economii nu paranghelii, iar cu banii astfel economisiți, lucrurile atât de necesare pentru orașul nostru.

sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.