Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Boc cel scurt, pe scurt. Sau Clujul pe care l-am putea avea.


Elis

Ca au fost de dreapta, stanga, centru sau aproape, niciodata nu s-au dat bani suficenti la educatie. Ghetarii si calamitatile exemplificate de dvs, se preteaza probabil tarilor unde bacalaureatul- absolvent, are habar pe ce lume se afla si tot o ia in botic, alea-s probleme mondiale, interese de "Bildenberg&comp".

La noi in Cluj asta ma doare, un individ atat de mic dpv moral si profesional, reuseste cu minciuni sfruntate, cu balciuri si untoalde, metrou, TGV municipal, aqua park galactic, wifi din clorofila frunzelor de mesteacan si tei, tunelul timpului, autobuze teleghidate si alte bazaconii, sa fanatizeze niste copilandri pana la a fi in stare sa te linseze, cand le prezinti adevarul, urat, mirositor, sumbru. 

Acest ipochimen, nulitate absoluta din toate punctele de vedere a dat orasul pe mainile mafiei, 300 mil euro, bugetul orasului ar putea sa ne faca sa ducem o viata linistita, nestresanta si mai ales sanatoasa. 

Oare dintre edilii Clujului cati au intocmit un studiu cu privire la cati bolnavi ftizici si pulmonari, cancere, boli grave obstructive, boli digestive grave din cauza poluarii? Va spun eu, situatia e atat de catastrofala incat daca ar ajunge la urechile clujenilor s-ar lasa cu scandal monstru. 

Generat de masinile care stau cu orele la stopuri, in orasul ambuteiat si asezat intr-o vale in care curentii de aer mentin smogul poluant de unde il inhaleaza toti, indiferent de locatie, varsta, stare. 

Nu se circula deloc acceptabil cu CTP cu toate liniile dedicate, blocajele sunt permanente, inghesuiala maxima, sistemul tiketing nu a functionat niciodata, se defecteaza mereu, masinile parcate pe strazile dedicate au fost mutate intre case si blocuri, pe trotuare, pe zone verzi, in intersectii, treceri pietonale. 

Minciuna invelia in Untold, artificii, schele cu Andre si Tamas incanta vulgul, uita de toate si cei care mai vedem cum se duc bani grei pe nimica si ne indignam ca suntem luati in batjocura.

sursa:  StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.