Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Ce fac indienii cu clădirile construite ilegal - cu blocurile de la Cluj se poate?



Câte astfel de blocuri construite în Cluj cu autorizații primite din pixul primărașului incompetent și corupt ar face subiectul acțiunilor reparatoare?

Indienii i-au lăsat pe chiriașii băncilor să își caute dreptatea în justiție, adică de la cei care le-au vândut apartamente în blocuri simandicoase, cu vedere la ocean dar construite ilegal, în baza unor autorizații obținute prin șpagă și trafic de influență. Oare ce ar fi la noi, dacă s-ar întâmpla una ca asta?

De mizeriile alea apărute în fața hotelului Italia, ce părere aveți - s-ar califica?

Vă zic eu: o mulțime de oameni cu furci și cu topoare, alungând neblejnicul din mijlocul lor.

https://twitter.com/i/status/1215984201637466113


Buie Moc
Mocane, ti s-a cam gatat gazu, poate te indreapta cineva care mai ține la tine către treburi la care te pricepi, poate iti da Iohanis vreo functie prin Externe, la Comisia Euro sau ceva bun, orice că la administratie esti varză. Si rogu-te du-te, că numa bine ne faci. De ce nu iti place la catedra, bani, elegantă, poti tine prelegeri pe tema Constitutiei, mai imbârligi studentii uă Smart street, Wi fi de la clorofilă, aeriene, eoliene, teleportări. Hai Pa!

Adela
Noi aprobăm constructii oriunde, dacă : 
se cedează ceva teren, se construiește o creșă, grădiniță sau parcare după care ieșim in masmedia și ne lăudăm că PRIMĂRIA A FĂCUT , aplaudacii VINITURI înghit năvodul și votează ...amin.


Ce bine-ar fi ca să o facem în mod pașnic, identificând un Clujean iubitor al orașului natal, care să îl trimită în șomaj sau într-un serviciu de frecat menta din care nu poate face prea mult rău, pe netrebnic?




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.