Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 10 ianuarie 2020

Iresponsabilitatea lui Boc - cât o mai acceptăm?

A devenit un clișeu faptul că Boc se ascunde, eschivează, minte, tergiversează și manipulează - orice pentru a mai prinde un cincinal la ciolan, ca un înaintaș destoinic al mafiei imobiliare penticostale ce spune lumea că e. Acum iată, nici aprobarea unui mastodont de 40 de etaje în Cluj, nu e responsabilitatea lui, ci ca de obicei, a altora:

Primarul Emil Boc se spală pe mâini de responsabilitatea pe care i-a conferă funcția de primar și spune că așteaptă să vadă ce părere au specialiștii despre blocul de 40 de etaje propus la intrare în Cluj-Napoca, păe Bulevardul 1 Decembrie 1918, lângă Cora.
În acea zonă sunt propuse mai multe blocuri turn, între care unul de 40 de etaje. 
Multe dintre propunerile care vin mai nou, doresc să se orienteze pe verticală pentru a crea cât mai multe spații publice pe dimensiune orizontală: parcuri, zone de agrement, parcări, park and ride. Zone care să extindă spațiul public. E una dintre opțiuni. Să nu te mai concentrezi pe orizontală și să împânzești tot spațiul cu betoane, te concentrezi pe verticală ca să creezi mai multe spații care genereze spații. Vom vedea care este părerea specialiștilor. Totul este transparent”, a declarat primarul Emil Boc, la o emisiune pe Facebook.
Chiar dacă spune că el nu are nicio atribuție în luarea unei decizii, conform legii orice proiect va fi supus votului în Consiliul Local, pe care Emil Boc îl domină cu autoritate, având cei mai mulți consilieri locali. 
Analiștii susțin că, prin ascunderea în spatele ”specialiștilor”, Emil Boc se protejează de anumite critici care îi pot fi aduse pentru proiectele care au sluțit orașul, cum este și turnul de 25 de etaje de la intrare în Cluj-Napoca, dinspre Florești, turn care este plantat acolo, într-un mod total inestetic, pe o arteră desemnată drept cea mai circulată din România.
În plus, turnul de 25 de etaje construit de omul de afaceri Radu Vlas, proprietarul complexului Leul, și apropiat al PNL -ului, nu aduce nicio dezvoltare oe orizontală prin parcuri și zone de agrement, ci exploatează o zonă foarte bună a orașului. Un apartament la ultimul etaj, în acest turn, a ajuns să coste 500.000 de euro.

Se vede însă că cuțitul a ajuns la osul clujenilor, care spun "Așa nu mai merge!":
Presun 
Poate mai avem nevoie de încă cinci ani cu piticania pentru a ne da seama că orașul merge din rău, în mai rău.

Tanar si ne***** 
Mai pitic ordinar,ei nu vor face amenajare de spatii verzi acolo,numai betoane pentru parcari si ATAT. Asa a fost si cu spatiul verde din Iuliu Hatieganu, care in loc sa fie amenajat, a fost sacrificat pentru un turn de 10 etaje. Mai multe blocuri,mai mult trafic, zero oxigen. Plamanii clujenilor iti doresc m@ie cu gramda!

pana la 40 ... 
Bucurati-va de ultimele zile de liniste. De luni va incepe potopul, scoala, faculta, plin de masini , de haos, mizerie, gaze arse, nervi si restul. 40 de etaje e fix pix, cel mai debil primar.

Daca n-ar fi turmele de idioti care cumpera apartamente la bloc (a se citi "se inrobesc la banci pt tot restul vietii"), asa-zisii "dezvoltatori" ar disparea unul cate unul.

Mos Ion Roata 

Sper sa fie aceeasi specialisti care si-au dat acordul si pentru turnurile lui Tise din M. V.

cosmin coste  
La inaltimea lui,mocanul din Rachitele se poate ascunde si dupa o POULA bine sculata,nu trebuie sa se ascunda dupa specialisti.

Bocilian  
De 4 ani de zile va explic cum sta treaba cu Martafoiul asta incompetent si corupt, tinut acolo cuplat de Diferit si Kiat, de fapt aia stabilesc unde se lucreaza, unde se schimba bordurile, podul, strada sau canalizarea. La fel si unde se construieste, se extinde, se demoleaza. Sa speram ca in iunie isi cauta loc de munca.

ana  
Este normal sa se construiasca insa nu haotic si fara planuri concrete de parcari, parcuri si altele...Clujul este f f urat cum arata acum, case intre blocuri, lispa parcurilor a garajelor supraterane su subterane este ceva SF. Clujul este sufocat de trafic si studenti si a ajuns un oras f f scump. Nu este nimic intreresant, asa ca acest oras este supra apreciat.

Tit  
@ana: Blocuri intre case mai bine zis. Casele au fost primele. Cum aceste case au devenit " scai " in ochii " unora ", s-a dispus exterminarea lor, si asa a inceput invazia blocurilor cu aspect de doi lei.

Mare mincinos  
CE NESIMTIT!

El aproba tot haosul si se ascunde dupa "specialisti". Am vazut cu totii cat de specialisti sunt "specialistii" lui.

Chestia cu folositu pe verticala e cea mai idioata inventie...

SPER SA SE TREZEASCA CLUJENII SI SA VREA MAI MULT! Meritam mai mult!!

Macar un primar sincer care nu ne duce cu zaharelul... devine indecenta minciuna si demagogia asta!
Boc mincinosul  

Boc mincinosul a ghetto-izat orasul si-a aprobat constructia tuturor ghetto-urilor nou aparute primind el clanul si partidul sau sume uriase de bani de la constructori. Contra unei sume de bani Boc si clanul sau aproba orice oricand oriunde.

Kyro  
Sunt curios unde o sa fie parcul din jurul blocului cu 25 de etaje aprobat in Piata Abator...

qwe  
Boc-Boc sa 'naltam......pana la etajul 40 !! :))

Dragi clujeni - cât mai durează până ne coalizăm? Lăsați un comentariu cu o adresă validă de email și vi se va răspunde. 

Pentru un Cluj nou, condus de un primar capabil, responsabil și incoruptibil! 
sursa: StirideCluj 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.