Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 31 ianuarie 2020

Sclipiciul Clujului - un porc rujat?


Asta înseamnă "distracție" pentru unii - comportament într-adevăr demn de un oraș universitar: bei și/sau te droghezi, apoi cazi ca mortul în stradă, la 16-17 ani.

FormSpace, Aleea Stadionului din Cluj.
Ora 1:41.
Din taxiul meu surprind cum se prăbușește la pământ un tânăr imediat ce iese de la cheful organizat aici. Să aibă undeva la 18-19 ani. Poate chiar mai puțin, având în vedere goana după bani a patronilor de cluburi.
Nu se ridică. Pare inert. Beat, drogat, ce mai contează.
Ies alți 6 tineri din Form. Îl iau ca pe mort. 2 pe-o parte, 2 pe cealaltă, îl îndeasă într-o mașină care poate fi oricând un dric.
Valori, morală, echilibru?
Despre ce vorbim?
Nici vorbă: exces, beții, sex în băile cluburilor, vomă, droguri și moarte. The #ClujDream.
Nu e ăsta Clujul în care vreau să trăiesc!
Vă las pe voi să vă imaginați ce vede un taximetrist în Cluj la orele de după miezul nopții, ce ascultă în taxi și ce fel de oameni deschid portiera mașinii.
Clujul profund e în comă și decadent. Sclipiciul Clujului e asemena unui machiaj peste o piele putredă și infectă”, a relatat clujeranul.

Câteva reacții:

Invidios
Chiar ca iar se exagerează, tinerii aceștia mai mult de 15-16 ani nu au, pt ca cei peste 18 ani nu ajung in halul asta la orele 1 dimineața, dacă era 3-4 mai ziceam dar așa, maxim 16 ani, in scris va dau. ... Ies afara și ciugulesc ceva rapid, își cumpara un badog de cola sau o sticla de plastic cu apa , arunca conținutul, umplu cu vodca săi rachiu ieftin, își adaugă clin de geamuri și putina otrava de șobolan și se întorc sau se muta pe Tutunului la manele sau pe Cetățuie la drogati. Și sa nu credeți ca poliția nu știe..

Zamolxe
Un pic se exagerează când se spune ca-i ca la Londra. Chiar mi-as dori sa văd asta, pana și-n SUA in cluburi sub 21 ani cu sticla de băutura-n gura. Sunt, dar nu la cluburi. Sa nu vorbim de Singapore , Japonia, Dubai unde tinerii dorm la orele 21 sau nu departe de Turcia sau țările arabe.

Untoldeanu
Problema arzătoare sunt părinții lor care vor cu orice preț ca odraslele lor sa fie cool, le fac copii de CI false cu modificarea vârstei, sau își schimba între ei buletinele .Stiu cazuri multiple in care mamele insista sa-și trimită și își trimit copiii de la 12-13 ani in cluburi doar doar vor fi primiți in gasca. Cine are copil știe asta , puțin recunosc .Dar nu-i treaba mea de la ce vârsta se cocoșesc sau se droghează, dar se bea și fumează cu știință părinților și de fata cu mamele coorvesc.Si mint de-ngheata apele, iar părinții cred pt ca așa-s și ei.
Concluzie :
Așa mama, așa fata, așa tata la fel băiatul .
Mama are dublu vina.
Ambii vor avea conștiința încărcată.
Urmează sa injurati și blestemați ca la voi acasă, in familie. Fiecare face la fel cum au fost educați și își transfera ceea ce știu.

Oare cât de dificil ar fi să se facă niște controale la orele acelea prin cluburi?
Sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.