Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 23 ianuarie 2020

Centura lui Boc - promisiunile din 2015. Rezultatul? Pleacă "ai noștri", vin "ai noștri"

Un comentariu de milioane - clujenii s-au trezit - piticul zboară într-un final!

Nu mai puneti botul la gogoasele lui Bocila, asta nu paseste cat minte. Amintiti-va ce declara in presa acum 4 ani, in preajma alegerilor. Centura Metropolitana va fi gata in 2018, avea harta pregatita si cu un indicator cu led ne arata unde vor fi giratoriile, apeducte, viaducte, poduri si pasarele, noduri si mega intersectii, de unde vor converge bretelele spre cartiere si zona industriala, unde va fi joctiunea cu autostrada si Centura Valcele Apahida si cum va continua cu Centura de sud pe deasupra Real si alte SF-uri. 
Un reporter l-a intrebat ca de unde bani, stiindu-se ca Guvernul Ponta, de la aceea vreme nu se va inghesui la a da spre Cluj bani. A raspuns in zeflemea ca el nu se coboara la a cere bani, va face imprumuturi de la banci mondiale si europene, ca acestea stau cu jalba-n protap la usa lui sa-i acorde bani in conditii aproape gratuite, ca bugetul judetului e solid, ca al municipiului e beton. Rezultatul se vede, nici macar proiectul nu e validat, ce sa vorbim de zona prin care va trece si proprietarii acelor zone. 
Din 2018 observand ca unii isi mai amintesc de treaba cu Centura a luat-o pe aratura cu trenul metropolitan, gari in oras, statii la fabrici, uitand ca CFR e varza decand mentorul Base a fost Ministrul transporturilor si a introdus Rovigneta cu "aici sunt banii dvs". 
Impreunarea proiectelor cu CFR, ma rog, ramura care e cu garile, persoane, infrastructura, l-a lasat sa faca monstruozitatea de la gara cu pasaje fara scari electrice, pasagerii fiind obligati sa care trolere, bagaje pe zeci de trepte si peste linia de tramvai si circulatia haotica. 
Apoi s-a implementat trecere de pietoni, dar ca sa ajungi la linia 4 trebuie sa treci calea ferata peste linii. Fain domnule boc, orasul comoara... 
Despre Taietura Turcului la fel, a promis strapungeri, pasarele , tunel si tot ce a inventat mintea umana doar sa treaca alegerile, dupa, a facut urechea suta, acum da vina pe CFR ca ei sunt cu astea.  
As putea umple sute de pagini cu minciuni pur si simplu puerile, de copil retardat. Problema e prostia celor ce cred si il voteaza in continuare.

Deja vu  
La pasajul Taietura Turcului. Am facut SF ul am dat banii cui trebuie, acuma sa faca pasajul CFR ul (stim cu totii, falimentar). Cam asa si aici. Am tras o minciuna ca vom construi noi centura, acum dupa ce minciuna a avut efect, sa-l faca altii.  


Mai zicem încă una, înainte de a ne despărți în seara asta: prostia e că încă așteptăm diverși înfiltrați venetici prin partide doritoare la ciolan, ca să îi votăm! 

De ce nu poate societatea clujeană să identifice și să susțină un candidat care să reprezinte cu adevărat interesele clujenilor - doar ăsta e nivelul nostru? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.