Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 30 ianuarie 2020

Viața în orașul ocupat de prostoboci - fete călcate în stația de tramvai

Ai zice că-i vorba de neamuri îndelung dispărute, precum costobocii. Din nefericire suntem călăriți de un neam prost cu mult mai mult, numit "prostoboci".  Ce se întâmplă în orașul condus de reprezentantul de seamă al prostobocilor?




Două fete nevinovate sunt luate din plin pe capota unui șofer care nu a văzut marcajele de atenționare: "STOP, stație de tramvai".  De ce nu le-a văzut?

Pentru că acestea nu există în orașul asediat de prostoboci:


Doua fete au fost lovite de un șofer, lângă Sala Polivalentă, în timp ce coborau din tramvai.
"Accident in statia de tramvai de langa Polivalenta. Sensul spre centru. Dupa cum spunea un martor doua fete coborau din tramvaiul oprit si au fost lovite de o masina care venea din Manastur si care nu a oprit odata cu tramvaiul", ne-a relatat un martor.

Cujenii adevărați dau mărturie - să pricepem ce e de priceput:


Clujul Aiurea
E o mare bataie de joc pentru toti soferii clujeni care trebuie sa stea odata la coada in spatele tramvaiului in statia acesta, chiar daca este verde la semafor. Dupa care se asteapta culoarea verde a semaforului, se deplaseaza coloana cu tramvaiul in prima linie, pentru ca in 15m tramvaiul sa opreasca din nou in statie cu toate masinile oprite in spatele lui.
Marele oras informatic e mai rau ca in comuna Floresti. Chiar si intr-un film cu prosti asa faza ar fi exagerata, insa in Cluj se intampla de cateva zeci de ori pe zi.

Calin
Din cauza incompetentilor de la primarie, care nu vor sa faca o statie cu refugiu in zona trecerii de pietoni de la Horia Demian.

Soferiu
Aici si in ff multe accidente, e vorba de proasta semnalizare, noi clujenii stim ca e statie de tramvai fara refugiu, dar ala venit din alte locuri? De asemenea strazile sunt luminate cum maroul spre portocaliu, de abia se vede ceva, mai ales daca e ud pe jos. 
O administratie care pute a dezinteres total fata de oamenilehamite si lucrul facut in batjocora.
omg
@Soferiu: dar tu nu vezi ca tramvaiu semnalizeaza dreapta??? doar nu crezi ca schimba banda. Doamne fereste.

Soferiu
@omg: Stimabile, pe drumurile din Cluj circula multi soferi care acasa la ei, nu au tramvaie. 
Ori, omul e cu ganduri, nu foarte atent. Cand totul se poate presemnaliza si gata, nu mai exista victime nevinovate. Hai sa fim oameni, nu automate smart!  

Pieton
Stația aceia este un pericol ,precum și alea de pe Splaiul Independenței nr.1,2,3....Dar nimeni nu se strofoacă cu semnalizări gen atenție pietoni!

Dancila
normal ca trebuie presemnalizate si semnalizate pentru cei din localitatile unde nu este tramvai e mai usor dar in orasul asta jegos a lu' boc nu se vad nici macar marcajele. Boc este impotriva clujenilor, el e de parte blocurilor si betoanelor.



Trag mare speranță ca anul ăsta să fie întru îngroparea piticului - firește nu acolo de unde ar putea împinge ghioceii în sus, ci înafara primăriei Clujului și poate chiar într-un loc mai răcoros - gen Gherla. 

Vorba aia': "omul potrivit, la locul potrivit".

Orașul "smart", se construiește cu lideri talentați, vizionari și nu cu papagali comuniști, incompetenți, corupți

Clujeni - de ce ne mulțumim doar cu atât?

sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.