Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 11 ianuarie 2020

Atenție clujeni - Boc este hărțuit, șicanat.. sau e doar un spectacol de divertisment prost?


Cum începea articolul de ieri? Să recapitulăm, pentru că aceste cuvinte se potrivesc perfect și situației analizate mai jos:  

"A devenit un clișeu faptul că Boc se ascunde, eschivează, minte, tergiversează și manipulează - orice pentru a mai prinde un cincinal la ciolan, ca un înaintaș destoinic al mafiei imobiliare.."

Iată-l din nou cum se preface indignat pentru că ar fi chipurile "hărțuit" de către dezvoltatorii imobiliari - e absolut jenant:
Primarul Emil Boc se plânge că este șicanat la fiecare pas de patronul firmei Florisal, Sile Pușcaș, care se opune cedării terenului de 12.000 de mp din Zorilor, de lângă Spitalul de Recuperare, de pe strada Observatorului. 
Avem patru procese pentru amenajarea parcului din cartierul Zorilor. Legea le permite, dar suntem hărțuiți în fiecare secundă, al fiecare pas, de către cei care ar face orice ca să blocheze ceea ce facem noi”, a spus Emil Boc.

Ca de obicei, riposta clujenilor mintoși este superbă: un uppercut sub bărbia mitomanului (la figurat, să nu ne caute cineva pentru amenințări scornite 😉):



Postacul neutru

Mi-e jena sa-l mai citesc, daramite sa-l mai aud pe la ceva posturi tv. sau adunari. Ce caracter trebuie sa ai, pe o parte sa sustii spatiul verde al Clujului si pe cealalta parte acesta sa dispara ca padurile patriei. Reamintim ca in 25 de ani, spatiul verde al acestui oras batut de soarta s-a injumatatit.

Tovarășul Emil
Ce părere ai Emile că și noi suntem șicanați de blocuri,de camioane,de mizeria și praful care ne îmbolnăvește zi de zi? Sper sa dispari din primărie cât de curând, nu ești în slujba cetățenilor.

ana
Dar de ce vreti sa luati terenurile de la privati ca sa amenajati ceva pe ele? De ce nu le cumparati la valoare reala, nu pe gratis sau la 5-8 euro/mp, iar apoi sa pierdeti procese pe banda rulanta si sa platiti despagubiri din banii contribuabililor? 
Asta inseamna nationalizare stimate tovarase primar, deci ne-am intors in comunism! Trebuie sa existe si in justitie si in administratie raspundere, ai luat terenul omului abuziv si ai pierdut procesul, despagubesti din buzunarul propriu, nu al cetatenilor. Punct. 
Sa te vad atunci tovarase primar daca te mai crezi asa tare!

Platinia
Oare Platinia va spune ceva, domnule Boc? Poate nu doriti sa folositi cuvantul potrivit, nu sicana ci santaj. Oare are subiect? De aceea va hartuieste? Prea o dati cu interesul public, pana acum unde a fost acest interes Public, la firmele de schimbat borduri sau la blocurile de pe Constanta- Ploiesti? Cine a aprobat haosul din Buna Ziua? Ati facut vreo ancheta la cei ce dau avize? Probabil unii au deja vile si averi din treaba asta. Hai ca macane domnule Boc. Oare o plangere catre DNA nu mai exista? Oare Sile asta ...Curtea de Conturi nu a contat, poate Puscas asta e mai tare ca deh, sau Ucu ori Tiriac ...ce chestie imbarligata, oare nu se afla vreun procuror curajos sa descalceasca nodul asta scamosat? Asa vom afla de ce stam in traficul blocat, de ce nu avem pasaje, pasarele, de ce refacera unui pod dureaza cate 1 an si jumate, poate si aicia e ceva putred, nu? Ori devina sunt amarastenii care si-au cumparat masini cu 1k euro ca daca erai matale la Guvernare nu lasai asta, cum orice neica nimeni sa aiba masina, e posibil asta? Nerusinatule care esti, sicanatule, persecutatule, luate-ar DNA Central si la Beciul Domnesc la table cu Dracnea si Udrea!

...
Hotul striga hotii :)

de pe Gherla
Si noi aia inchisi pe nedrept, ca zic unii ca am furat sau dat in cap, nu-i adevarat, va asteptam cu drag sa veniti . Ne ajutam unii pe altii, dvs ne faceti acte sa ne judecam ca aveti carte in drept, noi va dam sapunul in mana, sa nu va aplecati dupa el, ca nu-i igenic si e pericole Pro funde. Hai LIBI!

#****boc

TotEu
Ca sa inteleaga si cei care "se fac" numai ca-s prosti! Florisalul a cumparat terenul acum 5 ani cu 600euro+TVA cu credit bancar. Probabil cu toate dobanzile acum inseamna 700euro+TVA. Instanta ii va aproba un cuantum pentru nefolosinta si profit potential. Deci se va duce peste 1000euro+TVA. ADICA 1200EURO/mp!!! Vine Boc si-l despagubeste cu 120euro/mp. CONFORM EVALUARII (cine pe ma-sa evalueaza acolo cu pretul asta is curios si eu)! Sile castiga in instanta suma cuvenita adica cca. 14-15 MILIOANE EURO
UITE CUM SCAPA BOC DE CURTEA DE CONTURI SI DE DNA: instanta a hotarat si noi nu ne-am putut opune executarii silite!
Da bine la clujeni? Baaa prostilor v-am facut parcuri! Cu 15 milioane de euro!

cluj
Asta e tactica bocista sa ajunga la mila votantilor ca de fapt nu el le-a dat aiurea autorizatii de tot felul de blocuri inalte printre case ,nu el a umplut centrul de ansambluri de 5-8 etaje (centru care el zice ca vrea sa-l degajeze de aglomeratie ).E de plans omul si orasul e de rasul curcilor la ce haotic s-a dezvoltat si cum!!!!

Ce nesimtit!
Cat de nesimtit sa fii...
Sa dai vina pe oricine altcineva, numia sa nu iti asumi DECIZIILE PROASTE care au adus orasul in haosul asta.
boc e de 16 ANI PRIMAR, tot haosul urbanistic e creat de el, nu ai cum sa dai vina pe altcineva!!!

Claudiu
Boc se simte hartuit pentru ca nu primeste acel teren cu titlul gratuit ca sa amenajeze parc. Primaria din Cluj-Napoca pierde proces dupa proces in ultimii ani pentru ca nu ofera despagubiri pe terenuri la pretul pietei si pentru ca obliga proprietarii sa cedeze gratuit teren din proprietatea privata ca sa primeasca autorizatie de constructie. Aceeasi primarie si aceeasi administratie care de 12 ani a oferit terenuri valoroase din zona centrala si cartierele scumpe drept retrocedari pentru "prieteni" iar acum se plange ca nu mai are spatii verzi sa faca parcuri :) Alternativa era sa plateasca valoarea proprietatilor retrocedate sau sa ofere terenuri de suprafata mai mare la marginea orasului.

Benga
@Claudiu: Stai bland, o sa primeasca pe fir scurt ordine de la ...Puscas va construi acolo ce are de construit, legal, cu toate aprobarile la punct si virgula, semnate de Boc. 
Da si Boc din gurita sa se vada ca e activ, ca-l intereseaza, in sensul ca nici vorba. 

O sa spuna ca el a vrut dar sicana l-a "facut" in instanta si nu are ce face, acolo in max 3 ani va fi "ansamblu Rezidential". Decat balaria aceea. Daca ar avea un pic de respect, ar face un parking, o gradinta, un dispensar, mai uita lumea "de necazuri", Că îi bun maică, mai face și la lume".

Parc si parking
Dar un parking subteran si un parc modern deasupra, ar fi prea mult domnule Primar?

Kyro
Solutia este simpla:
- faceti evaluari reale ale terenurilor
- nu bagati diferenta in buzunare prin DIFERIT SA
Sa vedeti cum nimeni nu va mai sicaneaza ...
De azi vară strigăm aici că personajul este profund nociv clujenilor, dar încă nu se vede la orizont nici un candidat credibil care să-l trimită pe Boc în șomaj.
Haideți măcar în al XII-lea ceas să ne coalizăm, dragi clujeni, pentru a identifica acel om!
sursa: StirideCluj 



Un comentariu:

  1. Dragi clujeni, sunteți așteptați cu observații, comentarii, fie acestea pozitive, sau negative, ca să știm cum ne putem îmbunătăți munca și mai ales misiunea de a găsi urgent un reprezentant adevărat al clujenilor, căci alegerile sunt aproape! Împărțiți familiei și prietenilor Dvs. adresa acestui blog, în mod sigur vor aprecia faptul că sunt informați asupra dezastrelor comise de către gluma de primar sub care suferim acum și că vor deveni și ei activi pentru o schimbare în bine - de fapt, în mult mai bine! Fie ca să pășim cu dreptul în noul an!

    RăspundețiȘtergere

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.