Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 13 noiembrie 2019

Parcări a-la Cluj, sau de ce nu mai pot lua mașina prin oraș

Pe lângă faptul că traficul e oribil la Cluj, dacă nu ai un loc de parcare asigurat acolo unde ajungi, atunci nu ai unde parca - dacă ai treabă la oricare dintre instituțiile publice centrale riști să te învârți de îți vine rău până poate ai norocul să găsești un loc pentru care ești jumulit / oră de către primărie.

A nu mai putea circula cu mașina proprie, înmatriculată în județul de reședință Cluj și pentru care am plătit mii de Lei în impozite și taxe, este bătaia de joc la care s-a ajuns, o stare de lucruri de fapt impusă de către primar prin nedezvoltarea intenționată a infrastructurii orașului. Așa crede primăria că trebuie să arate parcările stradale - ai spune că trăim în orașul idioților:

Dintr-un alt film..
Și dacă tolerăm așa ceva, cum ne putem numi - acum sincer?

Judecând după reacțiile celor mai destupați dintre noi, am merita mai bine:

Parcari din structuri usoare

Apropo: Tarcea se lauda in aprilie 2019 chiar la stiridecluj ca pune 7 parcari de acest tip in zona Titulescu.

Unde-s? Ati facut macar una? E SeFe? Sa stim si daca da, sa nu ne mai intrebam ... sa le clasificam in categoria "somes navigabil".



Calin
Incompetentii de la Siguranta Circulatiei au montat stalpisori pe trotuarul din fata Muzeului de Istorie, dar au uitat sa monteze indicator cu "Oprirea Interzisa" pe acea parte. Daca cei de pe partea opusa nu ar parca cu o roata pe trotuar, nu s-ar mai putea circula pe acel tronson de strada.

Numa' zic
Am sunat la un moment dat la politia locala, si am intrebat ce se intampla daca o masina de pompieri trebuie sa ajunga in zona in cazul unui incendiu. Mi-au raspuns ca inca nu a fost nevoie de o masina de pompieri in zona, si ca se vor lua masuri daca vreodata o masina de pompieri se va bloca acolo.
Imi amintesc cum mii si mii de cretini zbierau "Coruptia ucide", dar fiindca Primaria Cluj-Napoca organizeaza Untold si alte paranghelii, nimeni nu a zbierat impotriva primariei, ci doar impotriva PSD.
Daca vreodata se intampla o catastrofa in Cluj-Napoca, cretinii care zbierau "Coruptia ucide", sa stie ca e si din cauza lor.
Ma minunez cand mii de clujeni se mira pe facebook de faptul ca unii au votat Dancila, dar ei insisi nu isi dau seama cat de cretini sunt cand sustin Primaria Cluj-Napoca si primarul incompetent si corupt.

ttt
La fel si cu parcarile supraetajate. La Primarie daca parchezi langa un SUV sunt sanse sa nu poti deschide portiera. Nici nu mai zic de zgariat sau lovit poritera. Dar na, da bine in statistica cand ei fac din pix inca 50% de parcari, care sunt neutilizabile de 90% dintre autoturisme. (evident exceptand coteturi gen Matiz, Smart, etc)

Vinitura
Fain la Cluj, noi astia care strigam mu ie pe strada am dat palitura, am destabilizat, am trantit guverne, am batut tobe si suflam in vuvuzele, porcaim, injuram, noi strada cea proasta si inculta DICTAM! Votam Hitler si Barna Himmler. Fai la Cluj! Nu uitati sa votati in vara 2020 piticania si gasca de incompetenti ca ei va da Untold si cancer pe paine! Fain la Clujul plin cu prosti si derbedei!


Bun, să zicem că merităm mai bine decât caricatura asta de primar și cu acoliții lui la fel de incompetenți, dar facem ceva despre asta, sau îi mai tolerăm și înjurăm încă 5 ani de zile, până în 2025?
Cum vom explica copiilor noștri faptul că Clujul e gata să se prăbușească în nefuncționalitate, devenind un megalopolis compus din turnuri de blocuri hidoase, construite de-o mafie care nu are alte interese decât cele legate de propria ei putere și de susținerea nenorociților care fac posibile aceste abominații, eliberându-le autorizații de construcție în orișice condiții?
Timpul trece și nu se arată nimeni să le țină calea - trimiteți comentarii și vi se va răspunde: e vremea să începem undeva. 
Sursa: StirideCluj 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.