Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 30 octombrie 2019

Boc la război cu stăpânii lui - este posibil așa ceva? Ultima manevră de PR a micului nevrednic.

E incredibil tupeul jegos al unui politruc care nu a fost în stare să facă absolut nimic de importanță pentru orașul pe care îl călărește împreună cu a sa mafie penticostală - este în stare să pozeze în cetățean revoltat împotriva celor pe care de fapt îi slujește. Neamul prost nu își dezminte rădăcinile:

Primarul Emil Boc a întors foaia și sare la gâtul regilor imobiliarelor din Cluj-Napoca, pe care nu îi mai lasă să distrugă Clujul. Dacă te uiți în cartierul Bună Ziua, încă, ”regele” Chimu Căpușan și familia Gadola au aduc mii de autoturisme în locuri în care se puteau face parcuri.
Vreau să știți că principiul pe care îl am la Cluj, și chiar dacă mă atacă toți oamenii de afaceri afectați de crearea noilor parcuri, iar alții cer rapid și urgent ca să construiască, mâine dacă se poate, este: ”Orașul Cluj trebuie să aibă următorul principiu: Creăm locuri pentru oameni, nu pentru profit!”. Nu este foarte popular ceea ce spun sau mulți mă vor ataca, dar aceasta trebuie să fie direcția unui oraș care ține la interesul public. Creăm locuri pentru oameni, nu pentru profit. Evident că și profitul trebuie să existe, pentru suntem în economie de piață, dar trebuie să meargă în concordanță cu interesul public. Am spus ”Parcuri și nu profit!”, ”Mobilitate și nu profitul imediat al privatului!”. Trebuie făcut în concordanță a blocurilor cu infrastructura. 
Le explic investitorilor că degeaba fac ansambluri imobiliare, dacă oamenii vor sta blocați în stradă și nu vor putea să circule, pentru că distrugi calitatea vieții și nu va cumpăra nimeni apartamente acolo. Mai bine gândim pe mobilitate ca oamenii să poată circula, să existe alternative și apoi să faci rezonabil ansambluri imobiliare, care să crească calitatea vieții. Prin ceea ce propunem, nu vreau să distrugem ceea ce avem la Cluj”, a explicat Emil Boc.
Aceste principii nu se respectă deloc în Bună Ziua, unde Chimu Căpușan, milionarul de la Bonjour, construiește de zor, iar în fața Grand Hotel Italia mai apare un bloc de 10 etaje. Acestea fiind câteva dintre exemplele de heirupism clujean.
Familia Gadola a ridicat tot în Bună Ziua ansamblul Sophia Residence, chiar în spatele Bonjour. Din acea zonă înghesuită, sute de mașini ies în fiecare dimineață și sufocă Bună Ziua.



Clujenii însă nu mai suferă minciuna și batjocura pe față:

xy 
Se apropie alegerile si Piticul iara vorbeste prostii. Deci vrea sa creeze locuri pentru oameni, nu pentru profit? Adica vrea sa construiasca blocuri noi? WTF? Apoi... parcuri si nu profit. Mai piticule! Unde-si parcheaza oamenii masinile? Esti un dobitoc! Dezvoltarea infrastructurii este primul si cel mai important lucru care trebuie imbunatatit la Cluj. Si asta este datoria TA! Degeaba faci parcuri si piste de biciclete daca nu te apuci de infrastructura. Clujul NU ESTE AL TAU, CI ESTE A LOCUITORILOR. TREABA TA ESTE SA LE ASIGURI CALITATEA VIETII. LASA LOZINCILE! 

Emil 
@xy: Perfect adevărat tot ce ați spus Domnule, dar nu cumva să faceți greșala de a vă aștepta ca piticul incompetent să-și facă catrafusele - nu. Sarcina lui este să gireze neîmpiedicate de nimic, afacerile mafiei imobiliare penticostale (na' că am împrumutat expresiile celor de la clujulnou.blogspot.com, dar au atâta dreptate!). De ăsta nu vom scăpa decât coalizându-ne pentru a îl trimite pe pitic&gașca, acolo unde le este locul. 

Adio Boc 
Poate te cuprinde un dram de remuscare si iti faci catrafusele si te duci oriunde numai sa nu mai nenorocesti orasul, mangafa de 2 lulele uscate! 

clujean

Nu e nici un "razboi" numai gargara obisnuita si ieftina. 

Bocila

S-au trezit clujenii , haideti fratilor sa-l trantim cu ocazia alegerilor. Nu spun mai mult, e deja cutit in rana, acest individ, ma abtin sa spun mai mult, a mutilat orasul, l-a umplut cu oameni care si ei realizeaza ca e prea mult. 

Vine omul din afara cu masina, e jale, daca nu e ridicata, e amendata, scandal cu bastinasi pentru o parcare, auzi minciuna 'mobilitate" cand CTP e varza murata, mai auzi autobuze fara sofer, te gandesti ce debita in trecut cu Somesul navigabil, tunel, spunea el in loc de pasaj subtreran, de la Primarie la Regionala, ma opresc ca ajunge, oameni buni, acest individ e o NULITATE.. 

un om care nu stie cum e sa ai o firma, sa dai salarii, sa aprovizionezi clientii cand infrastructura e anti masini, cand economia nu e doar IT sau firme de apartament, e si transportul marfurilor, ati uitat de aqua parcul selgros, de telefericul de la Cetatuie la Turnul pompierior, de scari rulante, la pasaje refacute pe bani grei care sunt wc-uri pubice fara taxe. 

Rusine mai nemernicule, sper sa te agate DNA dupa alegerile Iohaniste, sper ca DNA cluj sa-si revina macar dupa sesizarile Curtii de Conturi, furturi la CJ si Primarie de miloane de euro. La Gherla cu finu si cu nasu!



Postacul neutru

@Bocila: Respecte.Un comentariu scris perfect, punctual si la obiect. 

Emil 
Omul asta ne ia de prosti. Pai el a fost unealta caracatitei imobiliare si lucreaza in folosul ei de cand e primar. Acuma pozeaza in justitiar. 

bula 
incredibil ce individ, zici ca acum a ajuns in oras si e primar de doua zile.


Bocilian 
Piticul a distrus centrul si Orasul! Promti si la datorie, postaci genu ,,hmm", altfel ciuciu bonul de masa la cantina Visanului sau al croitorasului Rarau, ajuns sef de Cantina. Is 9 murdari care se ocupa cu imaginea lui Boc, stau in subsolul primariei, in fata monitoarelor, noapte- zi, dezinformeaza, dau copy-paste, le truncheaza, au arhive, au timp si nesimtire cat cuprinde. Cat de curand va apare lista cu ei, nume, prenume, studii, neamuri aranjate prin sinecuri, cum au acces ei acolo ordin de zi/ unitate, tema zilei, atacati pe..., ridiculizati, injurati, etc. O sa ramana lumea surprinsa. Alo, se aude?


Eu 
Deocamdată domnul BOC și domnul Apostul au distrus orașul cu Autorizațiile haotice emise in funcție de interese iar războiul declar este împotriva micilor constructori , cărora , deși terenurile lor se încadrează in PUG, li se cere sa facă PUD. Interesul este sa ii încurce pe cei mici și celor mari sa le emită autorizării fără PUD .



Tu fetas 
Lol. acum s-a trezit? Dupa 12 ani, fix inainte alegeri. Sa fie oare.... minciuni?


Gigi 
Bai muistule de primar, in primul rand tu le autorizezi constructii una langa alta si in al 2-lea rand institutia pe care o conduci are destule terenuri pe care sa faci tu, administratie locala, parcuri si alte chestii care sa creasca calitatea vietii. 
Tu de vreo 2 ani incoace ai luat-o pe ulei, ataci si iei masuri restrictive, nu constructive. Lasa pe altu ca esti expirat.


putin altfel... 
A auzit si magnificul nostru primar ca lumea s-a saturat de minciunile lui si promisiuni facute din gura doar!!!! Cam tarziu tataie sa o dai in asentimentul populatiei satule de balivernele tale ! Sper ca oamenii sa nu mai voteze aceleasi kkturi la nesfarsit!! 


mihai 
Foarte de acord ! Desi are multe minusuri, sunt de partea lui BOC aici .


Kyro 
@mihai: Adica vrei sa dea autorizatii aiurea in continuare si apoi sa se planga in presa de starea orasului?:))))


sec 21... 
@Kyro: Traim in secolul21!!! Cine mai voteaza Piticania astazi??? Au lasat candidati muuult mai tineri si mai calificati sa astepte la infinit, alegeri dupa alegeri, iar ei au votat tot pe magnificul nostru rachitean!!... 


omg smart 
Felicitari domnule primar pt autorizarea cladirilor de 15 etaje pe ulita ploiesti, a lu finu tise. mai felicit cu aceasta ocazie si mizeria de 30 etaje de pe calea floresti, plus mizeriile din sopor, strada fara trotuare si fara iluminat public care are parc drept punctul de transformator electric in mijlocul cartierului.


maris m 
Bravo, sustinem aceasta initiativa si atitudine !!


Kyro 
@maris m: Care initiativa? 
"eu dau autorizatie dar apoi ma plang in presa de ce se intampla cum nu ar fi vina mea"? De asta vorbesti?


Dottore 
Pfai cata coruptie...


hopaa  
Asa va vreau domnule Boc! Puneti bota pe ei, mama lor de rechini imobiliari. Salut aceasta vehementa luare de pozitie.


Emil 
@hopaa: D-ta ești spălat pe creier. Citește comentariile de mai jos. Dacă tot nu pricepi, îți desenez.


Antonia 
Boc are întotdeauna dreptate, a îmbogățit Clujul și acum cu acești bani va face viața locuitorilor mai ușoară prin construirea metroului și înmulțirea multor parcuri. Dar nu toate innacelasi timp.


"Antonia" - roboțelul AI (artificial intelligence) cumpărat de Boc și programat să comenteze favorabil mocănașului și primăriei subordonate.

R2D2

Daca stie sa minta si sa fure precum boc si oamenii lui, sigur robotul va fi promovat in functie. In plus , nici nu fura din spaga. Spaga ajunge neatinsa la boc si stapanii lui. Stie utecistul ce face. 


Boc isi bate joc

Ce frumos ii abureste Boc pe votantii spalati pe creier. Boc tine partea constructorilor. Toata lumea stie ca finul lui Boc, Tise Alin, e constructor. Tise, finul lui Boc, a construit cateva cladiri imense exact in mijlocul orasului. Tise si mafia din primarie construiesc, iar Boc minte pe fata. Un om simplu, un cetatean de pe strada, nu ar putea minti in felul asta.


eu

Boc acuma se trezeste dupa ce a autorizat constriurea tuturor ghetto-urilor nou aparute.. dupa ce a blocat tot orasul acordand autorizatii fara numar si fara limita peste tot... Boc e principalul responsabil pentru ghetto-izarea orasului Napoca.


BOC-POC

E tarziu B(L)OC pentru asemenea declaratii,ai distrus prea mult spatiu verde si ai dat autorizatii in nestire pentru blocuri intre case de ai alungat locuitorii din cartierele cu verdeata.Santierele,rabele si din urma lor mizeria si praful au imbolnavit populatia clujului.Lasa propaganda si fa retragerea!!! 
miha

PAI SI AUTORIZATIA DE CONSTRUCTIE CINE A DAT O BAAAAAA???!!!

DUTE CU MINCIUNILE ASTEA LA METROU, POCAITII RULEAZA CLUJUL


Emil 
Iar minte piticul - crede cumva că o declarație populistă șterge 16 ani de proastă gestionare a orașului? Nu cumva chiar el a girat urbanismul haotic al Clujului? Gata mocane, ne-am săturat de tine și de ai tăi incompetenți, cântă la altă masă, preferabil una din cantina închisorii Gherla!


Grigu 
@Emil: dar cele 13 blocuri cu 10 ETAJE, care se fac la fosta fabrica de caramida de Chimu ce spuneti ?


Kyro 
Boc traieste in realitatea lui...

El a dat autorizati de constructie in Buna Ziua si acum tot el se plange de ce apar blocuri si nu parcuri...


RC 
Utecistul o da la intors dupa cum are chef . Se trage din familie de stalinisti, n-are el treaba cu etica . Tupeul si minciuna caracterizeaza familia boc.


a la cluj 
cat de ipocrit sa fi sa vorbesti de asa ceva cand tu ca primar semnezi cu manuta ta autorizatiile si ai control direct prin biroul de urbanism pe care il conduci

intrebare retorica...oare la constructiile lui finul tise se aplica cele de mai sus?


Postacul neutru 
@a la cluj: Acolo e imbirligatura serioasa, jumatate din teren i-a fost facut cadou de nas, era terenul municipiului, al nostru,al tuturor, cred ca l-a concesionat,nu stiu decit ei doi, nasu si finu.


Postacul neutru 
Vai,a intors foaia,se apropie alegerile si dau bine niste declaratii. E tirziu piticule, raul a napadit orasul. Rechinii mobiliari construiesc orice si oriunde. Si asta,nu neaparat ca dau spaga cum stiam toti, mai ales pe vremea moldoveanului penal Apostu ci pentru simplul fapt ca nu ai dat acum 15 ani legi clare si drastice in constructii. 

Acum rechinii construiesc LEGAL. Chiar n-ai rusine? Stiam ca mocanii sint oameni dintr-o bucata,cu demnitate si frica de Dumnezeu.....ca doar de acolo au rasarit marii eroi Horea,Closca si Crisan sau craisorul muntilor Avram Iancu.


Joshua 
@Postacul neutru:

     Boc e mocan penticostal, adică un altfel de mocan, comprende???
Ei dragi clujeni, începem să înțelegem acum care e problema? Dar soluția?

Sursa: StiredeCluj



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.