Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 7 noiembrie 2019

Un exemplu de primar vizionar - a inventat mersul pe jos!

Se pare că ne-am pricopsit cu un adevărat geniu ca primar al Clujului, cu un deschizător de drumuri dotat cu o imaginație formidabilă, cu un filozof vizionar, un adevărat creator și un inventator!  

Nu glumim aici, se vede că domnul cel scurt la nume dar cu gândire mare, a inventat mersul pe jos!

Într-o nouă cascadorie pusă la cale de trepădușii de la departamentul pentru relații cu publicul al primăriei și în colaborare cu presa locală, Emiluș cel săltăreț e "surprins" de un fotograf și un cameraman ambii profesioniști, în vreme ce traversa strada în drum către serviciu și afișând un zâmbet de milioane:



Evident, pură întâmplare.. l-au prins, merge pe jos, dând un exemplu de utecit voios tuturor leneșilor care insistă să se deplaseze motorizat, în Clujul cel sufocat.

Nu i-a mers, căci nu are de-a face cu niște lumpeni idioți, ci cu oameni mândri că sunt clujeni, oameni care își iubesc orașul și nu acceptă ca un trepăduș politic care a ars-o numai prin sinecuri în toată cariera sa să se auto-promoveze folosind giumbușlucuri ieftine în vreme ce batjocorește orașul - numai penticostalii lui îi cântă în strună (hopaa, Penti și cu vasy):



Nun 
Ultraretardat taranul de Rachitele 


Pasteur 
Macar sa ai ochi sa vezi cum se circula pa pasteur cu masinile parcate, pe asta nu o vezi? Incearca sa te abati pe Creanga si sa vezi conditiile de la Oncologie , unde pacientii bolnavi nu pot intra iar in strada sunt amendati de bontideni. Iar in zona Pasteur- Clinic iti place harababura din fata parkingului? Du-te mha mocane la gaste! 

Penti

Domnul ne călăuzește drumul fiecăruia. 
De aceea fiecare merge pe drumul ales. 
Și Boc merge pe drumul lui și e cel mai bun.

Iar noi îl URMAM, cu prețul vieții și al eliminării din grup.
E o onoare sa lucram împreuna următoarele 5 mandate. 
Bocilian
@Penti: Pari un postac pro Boc ,totusi cu ce treaba pe aici ???

Domnulle
@Bocilian: Penti nu e doar un biet postac, ci unul care necesită un consult psihiatric de urgență - ați văzut ce spune?
"Iar noi îl URMAM, cu prețul vieții și al eliminării din grup."
Tot așa gândeau și sectarii care și-au urmat leaderul la masacrul lor total, în Jonestown în 1978, când au pierit 918 suflete rătăcite.

Tăceți mă..
Ia uite mai jos cum s-au activat jegoșii care pupă dosul piticaniei incompetente! Băi nenorociților, pentru voi chiar și 50 Lei / zi reprezintă o sinecură. Noroc că nu mai pun clujenii botul le mizeriile voastre de lătrăi închiriați. La anul veți rămâne fără job.

hopaa
@Tăceți mă..: sa vedem la alegeri :)))   

Cât de siguri sunt de reușită! Păi să nu le luăm jucăria din brațe? (nota redacției)

vasy
a observsat cineva nesimtitul de bucale care aproape ii taie calea lui Boc ??

Mai bine ne făcea nouă tuturor..
@vasy: .. o imensă favoare.

Boc isi bate joc
"Primarul Emil Boc susține că se duce încă pe jos spre locul de muncă." La vale e usor cand locuiesti in Zorilor. La deal il duc pupinfundistii cu masina de serviciu.
”nu au fost blocaje majore... Adică există blocaje dimineața în trafic, dar nu peste media obișnuită”. Sigur ca da, blocajele deja sunt ceva normal.
”În timp de vară făceam 7 - 9 minute până la Primărie, acum am făcut 11 minute”. La vale e usor. Incearca si la deal, vezi cat faci.

Corrado Cattani
mi se face SCARBA cand vad coada asta de topor securista! bl3st3mat sa fii, piticanie afurisita, AU MURIT OAMENI DIN CAUZA TA BAH CRIMINALULE!!!

BOC-POC
Propaganda ieftina, mars in pwla mea ordinarule.

Emil
Încă o nerușinată manevră de PR a mocănașului, cu care publicația aceasta evident cooperează. Jenant faptul că se dorește menținerea unei situații intolerabile la Cluj. Mîine urmează știrea "Boc demonstrează că se poate folosi mai puțină hârtie igienică".

Ion A.
cu totul intamplator erau acolo cameramani si ziaristi, banuiesc ;)

Oameni buni, dacă nu ne coalizăm urgent pentu a identifica și promova un candidat viabil care să îl trimită pe Boc acolo unde merită, sectarii ăștia obraznici chiar vor avea de ce râde din nou de noi. Până acum le-a mers, ce facem le mai acordăm un mandat - chiar nu ne-a fost îndeajuns?

Lăsați comentarii pe care dacă nu le doriți publicate, menționați "nu publica". Vi se va răspunde.
Vă așteptăm cu drag! 

Sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.