Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 19 noiembrie 2019

Cum sunt suținute prețurile astronomice ale imobiliarelor la Cluj-Napoca

Că primărașul scurt la nume, scurt la minte și scurt la stat doar minte și aburește e ceva pe ce putem conta ca de exemplu pe căderea nopții - în cazul lui, e noaptea minții. Mostră de vrăjeală a-la-boc:


"Primarul Emil Boc a declarat că a refuzat să se ridice blocuri și mall -uri pe platformele industriale, pentru a fi făcute clădiri de birouri pentru a fi aduse investiții." 



”De ce credeți că am refuzat să fac mall -uri și blocuri pe foarte multe platforme industriale vechi? Pentru că am avut nevoie de clădiri de birouri clasa A, pentru inovare și IT. Ei nu vin să stea într-un apartament de bloc mucegăit și fără condiții decente. De aceea, multe platforme industriale am refuzat să se transforme în blocuri și mall -uri, cum s-ar fi dorit, ci am investit în clădiri de birouri de calitate. Am creat condițiile ca acolo să se poată dezvolta această industrie, pentru că am știut că avem universități și resursa umană.

În ultimii 8 ani nu s-a mai făcut nimic în materie de infrastructură. S-a făcut autostrada, centurile și atât. Acum sper să vină apă și pe moara noastră cumva și se va înțelege la nivel guvernamental că Clujul nu poate fi ignorat la nesfârșit. Eu sper acum să se înceapă centura metropolitană și să se facă trenul metropolitan”
Măcar un adevăr i-a ieșit pe mincinoasa-i gură: Nu s-a făcut nimic în ultimii 8 ani pe infrastructură! 

Dar la nivel guvernamental cine era prim ministru între 2008-2012? Acum câți ani a fost? Între 7 - 11 ani! 

Ai avut patru ani mari și lați ca să faci ceva pentru Cluj "la nivel guvernamental", dar dacă nu ai făcut-o ca primar din 2004, cum era să o faci dintr-o poziție și mai înaltă, pentru care erai și mai puțin pregătit decât pentru cea în care te tot afli în treabă aici la Cluj. 

Ai fost un eșec total pentru țară, continui să fi un eșec pentru clujeni, iar cei care se complac în eșecurile conducătorilor, și-i merită. 

Judecând însă dragi cititori după reacții, s-ar putea spune că suficienți dintre noi înțelegem ce trebuie făcut. Eu aș vota și pentru un cal verde în locul acestui incompetent - dar voi?



De afara

Ceapistul asta este atat de redus intelectual incat nu are habar ca in America mii de cldiri uriase care au fost birouri sunt transformate acum in locuinte. Mai nou salariatii au biroul acasa , in fata calculatorului personal. Patronii nu mai platesc chirie, lumina, caldura etc. dar bocul ramane boc ca si taranii ca el care-l voteaza.

tot de afara

Nu-l duce mintea mai departe de varful gumarilor din copilarie. Atata poate.


dottore
mafia imobiliara+tise+boc+administratia+justitie=> toate pe o mana+ viniturile = 1600 eur mp

Postacul neutru
Nu mai citesc comentariile celor care au postat mai jos. Deja,de ani buni mi-am facut o parere. Clujul a fost unul dintre cele mai frumoase orase,acum e jalnic. Spatiul verde s-a injumatatit,s-a construit haotic, fara infrastructura adecvata, practic, a ajuns un oras de rahat in care calitatea vietii a luat-o serios la vale.

Fabrica Iris
Acolo ai dat autorizatie. Carbochim la fel.
In alte locuri ai autorizat hypermarcheturi. La IRA Lidl, Leroy, Kaufland.
Dar ce e mai grav este ciuntirea parcurilor, ex. Iulius Mall. Inceputul parca Nicoara l-a facut, tu ai continuat cu blocurile de birouri adiacente.
Mai are rost sa continuam?

Napoca
Boc si clanul sau au autorizat si permis contructia ghetto-urilor Buna Ziua Tineretului Europa etc si ghetto-izarea orasului Napoca in schimbul unor sume frumoase de la constructori bineinteles.

ion
@Napoca: corect,unde nu s-a dat autorizatie exista o singura explicatie :a fost prea mica ..atentia" restul sunt povesti s-au dat autorizazatii fara nici un discernamint si orasul este un haos total.

Kone
Lasa dracu initiativele private, arata-ne ce faci tu. A, nimic!

George
Mai usor cu lauda. Iluzoria ,,crestere economica'' a Clujului, intr-o tara a carei economie este clasata pe ultimele locuri in clasamentele economice ale Europei credeti-ma ca nu inseamna si semnifica nimic, e furtuna intr-un pahar cu apa. Deci mai usor macane.

Teodosie
Minte de rupe. E plin Clujul de blocuri intre case si de mastodonti pe stradute aglomerate.
Si peste drum de Terapia, in loc de halele daramate ce se construieste? Strand cu 12 etaje?

Bocilian
Se trezesc clujenii, seamana cu epoca de apus al altui imbecil sef 12 ani, Funar. Adio Boc! Daca scapi de temnita va fi mare lucru, nu uita cum plimbai gastele. Cel mai bun job, la care probabil te pricepi. Parca te vad cum le implementezi navigabile si metropolitane, aqua parcuri si borduriade sa nu se piarda bobocii.

Pok
Nesimtitule mai ai tupeu sa iesi cu asemenea declaratii cand ai luat lumina soarelui pe veci de la atatia oameni,sa-ti fie rusine dobitoc ordinar. Cei mai multi din pagubasi te-ar scuipa in ochi dar prefera sa nu isi murdareasca saliva.

Tu fetas
Serios?
Blocuri trebuie aprobate doar intre case prin Marasti, Manastur, centru si Andrei Muresanu, precum si in padurea Faget si Buna Ziua. Nu de alta, dar daca se fac blocuri pe Muncii, scade pretul la apartamentele lui finu' Tise din buricul targului.

Caliente
Dar autorizati casa-BLOC-casa-casa-casa-BLOC-casa-BLOC-BLOC-BLOC-casa. Coerenta urbanista si estetism, muah!

Rachitilianul
Exraordinarrr. Uraaaa, Rachitilianul cel vizionar si demn de urmat, 3 2 1 Hip-Hip Uraaaaa. Ce faaaaain e la Cluuuuuujj. 


Calin

Boc nu a permis ridicarea de blocuri si mall-uri pe platformele industriale deoarece de acolo nu venea spaga. Spaga a venit din blocurile si cladirile de birouri ridicate intre case.

Ili

@Calin: ai dreptate , blocuri Între case ,,,,,


Vă propun să găsim împreună calul verde, să îi strîngem semnăturile necesare pentru a îl înscrie în cursă și să îl susținem de la firul ierbii pentru a cîștiga primăria la anul.



Haideți să demonstrăm că se poate și fără o organizație de partid și fără mafioții care stau în spatele acestora. Ce spuneți?

Comentați și vi se va răspunde!



Sursa: StirideCluj



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.