Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 11 octombrie 2019

Războiul lui Boc cu mașina omului - nesimțire, tupeu, diversionism.

Citind elucubrațiile scoase pe gură de către incompetentul-șef al Clujului, mă iau pur și simplu cu mâinile de cap: ultima sa emanație este îndemnul să mergem cu autobuzul, sau la alegere pe jos/cu trotineta, să renunțăm la automobilele pentru care am plătit zeci de ani impozite locale din care se putea demult face infrastructura atât de necesară orașului: centură ocolitoare, pasaje subterane sau supra, parcări. 



Războiul lui Boc cu mașinile clujenilor se bate cap în cap cu bunul simț și cu logica de care ar trebui să dea dovadă primarul unui oraș atât de important: după ce de 16 ani, cu mici pauze, nu a făcut altceva decât să elibereze autorizații pentru blocurile nou răsărite între case, tuturor pilelor primăriei, acum nesimțitul ne face pe noi cei care insistăm să ne folosim de bunurile legal deținute (mașinile), nesimțiți. Deja în spațiu virtual s-a creat o diviziune între oameni, cu unii care strigă "viniturile înapoi", deși nu sunt sigur dacă aceia nu sunt cumva tocmai postacii primăriei.

Adică se crează o nouă diversiune, pentru a masca adevărata problemă care este lipsa de dorință/putință de a face ceva pentru orașul ăsta.

Judecați singuri după reacțiile clujenilor care mai gândesc:


Ionut Hendrix
Boc a copilarit uitandu-se de pe geamul casei la o ulita in sat. N-ai cum sa te astepti la solutii din partea lui. Ca timp mii de oameni vin anual in Cluj si se construiesc in prostie blocuri si noi cartiere nu o sa se solutioneze nimic. Dar din pacate majoritatea oaspetilor din Cluj il voteaza an dupa an pentru ca "Clujul e fain, are localuri, untold , etc." O buna solutie care chiar e realizabila e sa inlocuiasca unele treceri de pietoni cu pasarele peste drum, si apoi sa vorbeasca despre metrouri si sf-uri.

A 3-a
@Ionut Hendrix: Ce mai buna solutie e sa primeasca dupa alegerile din 2020 un sut in dos de sa nu mai auzim veci pururi de Piticul asta mincinos!

Scolerul
@Ionut Hendrix: Cand a inceput clasa 1-a parintii l-au dus la Cluj sa-i cumpere rechizite si bocanci noi, uniforma si chipiu . Atunci a jurat ca va ajunge mare mahar si odata si odata se va razbuna pe aroganta cu staif al clujenilor, care radeau de famila Boc, opincoasa si cu cojoc Alain Delon cu itari si centura a la Ilea, lata cu buzunare. 
Si iata, a avut "ambit" mocanasul si da cu noi de pamant de ne zboara fulgii. Noi ca fraierii fara vana stam in trafic, injuram in gand, ne revarsam nervii prin comenturi, pe el il doare-n 14 si o da cu ale lui mocanisme, legi, edicte, obligatii: Fara masini, nu se mai circula pe acolo, acolo facem bloc cu 100 de etaje , acolo face finu'dincolo ex seful UASCR prin ginerica si alti compilati in afaceri, mai vin cei ce dau plicul, apoi cei ce doneaza la partid pentru campanie, apoi se vede ce declara Parcea si el, nu mai exista solutii. 
Mai, astia trebuie alungati cu suturi in fund de sa le zboare si pielea aia groasa de pe obraz, nemernici si infractori la drumul mare!

Corect
@Scolerul:
O descriere clara a unui parvenit ambitios si viclean. Si cam asa se intampla, cei cu frustrari mari procedeaza exact ca Boc.
Dar ... exista pregatit de catre opozitie sau independenti un candidat la Primarie care SA FIE MEDIATIZAT si cunoscut?

Nuuu... va veni Boc cu 2 mici si o bere si va convinge sa-l voteze toti pensionarii si naivii (multi care scriu pe aici proboc sunt deja "convinsi" material de gruparea de interese a acestuia)

dan

piticul idiot si-a pus postacii la treaba, oare cat primesc per postare saraciile astea?10 bani?postari in care dau vina pe studenti, vinituri, pe mama natura etc., dar de primarie ca bubuie de prostie si coruptie nu zic nimic, no sa ma pis pe voi, cu buletinele voastre de cj cu tot:)))

Pok

Este discriminare stimabile si maretule B(L)OC!!!Oamenii au dat bani pe masini sa circule cu ele nu ca sa stea in parcari fiindca asa vrei tu.Alte probleme nu sunt ? Patarat,centura,strazile care nu au fost reabilitate niciodata, iluminatul public defect pe unde umbla copii pe care ii indemni tu sa mearga pe jos,parkinguri ca sa nu parcheze masinile pe trotuare.NESIMTIT ORDINAR!!!
Antonioni
Inainte de alegeri va veni cu ceva SF, gen hiper pasaje turbo sau galatico tunel metropolitan . Votati-l si nu veti vedea nici macar Pata rat gozul integrat modern. Vom muri ingropati in gunoaie si cu plamanii ciur de la poluare si nervi distrusi de stat in autobuze CTP .
Numa zic 
Poate asta va deschide ochii unora, numa zic: https://www.ziardecluj.ro/nu-vreau-sa-renunt-la-masina-nesimtitilor
Da
@Numa zic:
Ar trebui citit. Merita!
Cum incompetenta si "nevinovata" Primarie nu a construit nicio strada in 20 de ani si a dat autorizatii la complexe de locuit imense in zone de case sau strazi inguste, iar acuma doreste ca noi sa suferim de pe urma coruptiei si incompetentei lor prin aplicarea masurilor aberante care continua sa le promoveze.
Hahaha
Prosti si fuduli. Chiar nu va dati seama cum manevreaza mocansaul asta? Nu mai au solutii, firmele de casa ii strang testiculele in menghina coruptiei, alea dicteaza ce se face si nu la Cluj. In rest kk pisu. Hai sa zicem ca nu face centura, metrou, dar nu face nici macar ceva pentru fluidsizare traficului. Macar treceri de pietoniu ca cele din Marati din giratoriu le-ar putea face aero sau subteran cu scara rulanta dar raman ca si alea de la gara si C. Floresti unde se pise boschi. Rusine Milutu suliii !
Kyro
@Da: Interesant cum in alte locuri se poate, numai in Cluj nu. In Oradea au facut 2 centuri de cand Boc tot promite ...
Postacul neutru
@Kyro: Limbricul asta nu poate face nimic.ne recomanda sa trecem in masa la biciclete,ca in China anilor 60.Iata ce inseamna un adevarat edil,nu un pacalici.Selectati textul si inseratil-l intr-un browser nou. https://www.digi24.ro/regional/digi24-oradea/oradea-orasul-cu-centura-moderna-de-aproape-16-kilometri-993434   si
https://adevarul.ro/locale/oradea/video-arata-reteaua-pasaje-subterane-construita-oradea-eliminarea-masinilor-centrul-orasului-1_5c1281b9df52022f756fbf4d/index.html
mario
@Da: Daca era gandita treaba din urma cu 10 ani nu se ajungea aici. Baliverne si minciuni.
a la cluj
@Kyro: uite ca Clujul aduna destule maimute sa il voteze si facand nimic
?!
Nu e firesc sa utilizeze infrastructura (asa cum e...) orasului atat de multe masini cu numere de B;BN;MM;SJ;SM;AB, etc ! Nu platesc un leu la bugetul local dar utilizeza infrastructura orasului, polueaza orasul ! Nu ma refer la cei aflati in tranzit ci la cei ce s-au aciuat aici, mai mult sau mai putin doriti de urbe si ai ei locuitori...
mario
@?!: Daca aveam centura se putea pune taxa pe oras. Orice masina cu numere de alt judet verificata si amendat daca nu au taxa pentru intrarea in oras.
?!
@Clujean: Nu inseamna deloc ca daca TU gandesti asa, e modul corect ! In alte tari, daca ai un alt domiciliu mai mult de 60 de zile, iti transcrii masina pe acea localitate, stii de ce ?! Te las sa reflectezi, daca poti...fii sincer si numestete cel mult neoclujean, ca nu ti se prea potriveste numele cu gandirea...
Clujean
@?!:
Bine, iti transcrii masina! Apoi? Ai vazut ceva strategic in 20 de ani facut in materie de strazi in Cluj? De ce crezi ca daca vor avea banii astia (si nici atat ca o parte se duc la restul tarii) va curge lapte si miere?
In Oradea au construit 2 centuri in 3 ani fara sa fie presati de traficul din Cluj.
Tu doresti sa ascunzi problemele primariei dupa niste efecte (cresterea aglomeratiei) si nu dupa cauze (lipsa unei infrastructuri rutiere, care are in subsol alta cauza, lipsa de viziune a primariei si care are la baza incompetenta sau poate dezinteresul primariei).
Clujean
@?!:
Si e corecta atitudinea ta de orasean civilizat sa interzici altora sa intre sau sa locuiasca in oras?
Hai, fii si tu sincer si spune-ne in afara de orasele mari de pe vremea lui Ceausescu interzise celorlalti, unde ai mai auzit in Europa o actiune pozitiva asemanatoare?
@Buget
@Buget: mai mereti drakului de tzigani cu buletin de CJ, prin 2005 batea vantul pe aici, fiecare se muta unde vrea, nici tu,un nimeni,nici stapanul tau, Bocitania idioata, nu poate interzice nimanui ce sa face, unde sa locuiasca,asa ca haideti cu solutii prostilor, nu tot inventati dusmani, la asta va pricepeti: cei cu masini sunt de vina, ba nu, studentii sunt de vina,etc.,dar solutii la problemele din trafic n-aveti, de ani de zile..
?!Recent
@Clujean: Fie nu stii sa scrii, fie nu stii sa citesti ! De unde si pana unde asa lipsa de logica in gandire ?!?!?! E vorba de masinile neoclujenilor - cei veniti fara sa-i cheme nimeni aici... si care nu sunt obligati (din pacate) de lege sa-si transcrie masinile acolo unde domicilieaza ! Se folosesc strazi, parcari, se polueaza aici si taxe platesc la "mica si la ticu"acasa... Sau cei cu masinile de firme inmatriculate pe "B"ca si cei cu leasing, numai aberatii legislative, in rest sunt de acord ca primaria nu-si face si nu si-a facut adevarata indatorire : accea de a creea infrastructura localitatii, pentru ca PLATITORII DE TAXE (?!) sa aiba maxim confort in localitatea/orasul lor !
a la cluj
@Calin F.: nimeni nu are ce le face "viniturilor", e NECONSTITUTIONAL si mata de la Caracal si tatal lui Boc de la Rachitele pot veni linistiti in Cluj-Napoca si nu are cum sa ii opreasca nimeni, taxa de oras ori pui pentru toti romanii ori nu pui pentru nimeni, eu zic sa treci un pic pe la scoala, da bacalaureatul, educa-te un pic, nu e tarziu chair daca au trecut 20 30 de ani de cand trebuia sa faci asta
adas
Majoritatea clujenilor iau autobusul => boc primeste voturi.
Cei nemultumiti sunt cu buletine in alte parti si vor vota pt alte lumi paralele und ele place sa tina orasul sarac.
Fam Pârțoc (dânsul face caterincă, e tare omul - nota redacției)
Șâ io cu familie nostă vă votăm in novembre la alejeri șî mai avem niamur pe Mihedinț pie Gîrbău pie Cioplea șî tătă zona Nigoiu pi la Tirenur unde o să fie parcu Dizneiu cu di tăte și afar cu mașini și să dimolaț garajurile mucicoșe șiî îi plin die șobolșan că o sărit unu pie mine da i-am dat o șălată die o mărs pie o masînă și colo o rămas plăcintă. Afară cu mașînile care fac poluție și toxe din Cluju nost șî ticherghei ncare răpescu copi șî îi violesc căi baga la lontru in mașînă și duce la păpdure șî acolo grozăvi din cauza la mașîni multe. Că unui profiezor die univerzitșț și știe bine că așer îi
Gabi
Asta e falsa rezolvare pentru ca deja autobuzele is arhipline tot timpul, ii exact ca pe vremea lui Ceasca la anumite ore. Ce ar face tovarasul utecist Boc daca chiar i-ar asculta lumea sfaturile si ar da toti buluc in autobuze? Unde ar mai incape oamenii ca si asa is pline autobuzele?
Beagle
@Gabi: Da, vorbeste de parca autobuzele ar circula goale, sunt sute de oameni in statia din capatul cartierului Grigorescu de l ora 7 pana la 9. Poate daca ar retrage dreptul pensionarilor de a circula non-stop ar fi mai bine. Sa se dea 20 de drumuri pe luna gratis, dar nu pe toate liniile la liber.
Victor
@dasd: E, uite că e adevărat, eu unul circul in fiecare zi pe o grămadă de alte linii și veșnic ii plin, in fiecare statie de autobuz parcă îs zilele Clujului.
Contrapropunere
Propun și eu neblejnicului să plece în toiul nopții, până ce clujenii sătui de inepțiile sale nu îl vor alunga cu pietre. A avut 16 ani mocanul să facă centură și parcări, iar tot ce am primit în schimb au fost minciuni peste minciuni. Destul - pleacă!
mario

Lasati gargara ca ati construit haotic fara a tine cont infrastructura rutiera. Faceti centura, pasaje etc

razvan

Logic, dupa ce a reimprospatat arhitectura cu blocuri oriunde si oricate...acum masina acasa nemernicilor. Asta e, unde nu e cap vai de picioare...

Kyro

Si unde o sa parcheze? La tine in curte?
„Dă-i Doamne românului, mintea de pe urmă“ era o vorba...
Prima data fa parcari,centura,alternative si apoi vise umede cu benzi unice si alte porcarii...
          Mihai 
     oare cati ani mai rabdam pe gnomul asta retardat in cluj ? ar trebui sa ii facem pachet pe toti idiotii de votanti ai sai si sa-i trimitem, poate atunci va scapa clujul de hanicapati. 
sursa: StirideCluj 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.