Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

luni, 4 noiembrie 2019

Confirmare: Boc ne citește - acum "demască" amatorismul și incompetența. Uau!

Pesemne că Emil Boc citește acest blog. Dovada e circumstanțială, dar gândiți-vă puțin: la două zile de la publicarea expose-ului în care bocul e caracterizat ca fiind "incompetent" și "amator", el iasă la rampă cu următoarea afirmație:

Eu sper doar să se instaleze normalitatea și îmi doresc de la ceea ce urmează să se întâmple în România oameni potriviți la locul potrivit. Nici corupția nu este atât de dăunătoare ca și amatorismul. Corupția trebuie diminuată mai ales cea mare. Un lucru pe care societatea românească nu îl mai acceptă, societatea românească și în special cea clujeană, nu mai tolerează nu mai acceptă incompetența.
Prea rapid și prea la obiect pentru a fi o simplă coincidență, nu vi se pare? A folosit tehnica preluării criticilor și a răsturnării mesajului prin însușirea lor ca virtuți personale. 

E tare tipul, adică tare antrenat de pricolicii de PR pe care îi folosește. Spunea un cititor că este o echipă de 8 persoane, lucru ușor verificabil pe saitul primăriei, care îi listează ca "Departamentul de relații cu publicul". Ăștia sunt doar cei oficiali, angajați pe banii noștri pentru a-i construi o imagine bună piticului. 

Suspiciunile ar fi că mai există și alții, inclusiv robotul AI (artificial intelligence) numit "Antonia" și cumpărat tot din banii noștri, prezent în secțiunea de comentarii StirideCluj a tuturor articolelor în care Boc e criticat de cititori. Și mai în toate este.
Voi reveni într-o postare ulterioară la subiectul "Antonia".


O față de "competent"
Iată răspunsul genial al clujenilor la aserțiunile bocului cum că el nu tolerează amatorismul și incompetența.



Ca sa vezi! 
Catastrofa asta ar trebui atunci sa se dea afara singur. Ca premier a fost cel mai neispravit din toata istoria tarii. 



oglinda

Dar cand coruptia, amatorism-diletantismul si nepotismul stau la aceeasi masa sub protectia DNA? Ia priviti in oglinda, domnule Boc!



Aaaaa....

Isi da Boc demisia?

A avut brusc o revelatie despre competenta lui?



Dana

Asta inseamna ca Boc ii da afara pe 90% din angajatii primariei? Ca acolo sunt cei mai mari incompetenti si corupti, in partea adusi chiar de el din Rachitele si satele din apropiere.



Vlad

Ești autoironic? Că duhoarea incompetenței tale se simte de la Răchițele.



BOB al UTC al UBB

Ai avut vreodata o firma, PFA, II, nici macar avocat nu ai fost in stare sa fii, sa-ti conduci singur destinul? Ai ars-o (numai-nota red.) in sinecuri si prin fofilari si lingusiri papagalistice. 

Te-a prins revolutia absolvent de filozofie marxista leninista, te pregateai pentru Stefan Gheorghiu, dar vai! 

Mai tii tu minte ce scriai in Scanteia tineretului, studentii cu avant revolutionar alaturi de Tov si Tova. Apoi ai facut dreptul, prin CPUN, PSDR, PDR, PD, deputat etc., etc. 

Cel mai incompetent om din toate punctele de vedere. Mai ai un pic de buca pe fata? 
Du-te si lasa orasul, nu-l mai implementa si batjocori cu rahaturile tale SF, neobrazatule nesatul!


Dottore

99% din administratiile din Romania sunt corupte si incompente.


Untoldeanu

Nu va trebuie mai mult de 10 angajați dacă-i triați și sunt ca Antonia.


DSP

Cel mai competent primar care picteaza drumurile. Altele noi nu tin de competenta lui. Vrajeala de politica de rahat pentru botisti. Mai bine tacea din gura marele povestitor SF.



Mihai Hristesu

Hahaha! Adică ăia 80% din primărie veniți in ultimii 15 ani, din școala partidului PDL? Nu ești din "gașca mea", lasă pe altul :)) 

lucia

@Mihai Hristesu: bravo mihai . Ai perfecta dreptate.



Ion A.

@Mihai Hristesu: cei veniti pe linie de PDL sunt geniali, doar restul trebuie dati afara, ca sa le faca loc altor portocalii de geniu.

Așteptăm cu mult interes și alte reveniri ale tovarășului Boc la materialele publicate aici! 
Când din ignorat, te trezești citat chiar și înafara contextului, e semn că mesajul lovește acolo unde trebuie. 

Deși mesajul nostru ar trebui să rezoneze în primul rând cu Dumneavoastră, dragi clujeni - haideți să ne unim odată ca să scăpăm Clujul de năpasta mafiei penticostale!

Trimiteți comentarii, cu mențiunea "nu publica" dacă nu le doriți publicate și dacă vreți să răspundeți acestui apel făcut în al XI-lea ceas!


sursa: StirideCluj 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.