Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 1 noiembrie 2019

Tupeu de tupeu: Boc dă vina pe guvernul PSD pentru dezastrul de la Cluj!

Cu un tupeu jegos care te lasă mască, primărașul scurt la nume, scurt la minte și scurt la stat, aruncă vina pe guvernul PSD și pe cetățenii care nu își permit mașini noi, pentru situația dezastruoasă în care se află Clujul, oraș păstorit de el în decursul a trei mandate:

Primarul Emil Boc le transmite un mesaj șoferilor nervoși care și-au cumpărat mașini ieri și astăzi vor șosele spațioase. Boc critică decizia Guvernului PSD de a scoate taxa de primă înmatriculare care a transformat țara într-un cimitir al rablelor. 1 milion de mașini în plus dintr-o lovitură, 1 milion de șoferi nervoși că nu sunt străzi pentru ei.
„Nu se pot realiza toate proiectele peste noapte. Într-o noapte s-a scos taxa de primă înmatriculare și am transformat România într-un cimitir al rablelor! De aceea avem acum toate cartierele pline de mașini, toate trotuarele ocupate de mașini, am adus toate rablele Europei în România.
Păi bine măi tiriplici, unde ai învățat tu să minți și să manipulezi în halul ăsta - pe vremea când ai făcut armata la securitate, pe când erai mare activist al Uniunii Tineretului Comunist, sau ambele?

Cine e la al III-lea mandat de primar în Cluj, tu sau vre-un PSD-ist? Cine trebuia să dezvolte infrastructura orașului, centură ocolitoare, pasaje sub și supra-terane, parcări, tu sau guvernul de la București? 

Ai fost până și acolo ca prim-ministru al României și ce-ai făcut pentru întreaga țară, a fost dezastrul multiplicat logaritmic pe care l-ai perpetuat peste Cluj, ca un penticostal tâmpit ce ești.

Ai avut 16 ani la șefia orașului nostru și nu ai făcut absolut nimic din ce trebuia să faci, înafara eternelor borduriade, al  dezastrului nespus din Parcul Mare pe care îl perpetuezi an după an, în chinul tuturor clujenilor? Măi nespusule...

În curțile căror ștabi P(D)NL-iști se afla pavajele din piatră cubică de granit smulse din Parcul Mare și înlocuite cu asfalt urât turnat pe banii noștri? 

Dar cu sutele de reasfaltările de proastă calitate, repetate și de cele mai multe ori inutile, făcute doar ca să mănânce și proxeneții tăi politici de la SC Diferit și Kiat cozonac, cum este?

Măi prostule, tu din contră, ai distrus orașul prin slugărnicia ta față de cei puternici și prin amatorismul total cu care te-ai "achitat" până acum de sarcinile tale ca primar. 

Ai autorizat sute de blocuri fără ca să dezvolți cu adevărat orașul, iar acum "declari război" mafiei imobiliare - băi, tu ești dintr-un alt film, unul despre caraghioslâc și incompetență, pentru care l-aș ruga pe genialul Emil Kusturica să îi fie regizor! 

Singurul lucru la care te pricepi este autopromovarea, bați toba ca idiotul pe la evenimente sportive, te prefaci indignat de mizeria în care trăim (tot datorită ție), ești nelipsit de la orice imbecilitate locală gen Comic Con, dar asta nu mai ține.

Măi ăsta, tu nici gunoiul local nu ești în stare să îl gestionezi!

Ne-am prins noi clujenii cam greu, ca ardeleni înceți ce suntem, ne-a luat cam mult, dar ne-am prins în fine cine ești: 

Un impostor și un papagal comunist care nu are nici o treabă cu administrarea orașului în care m-am născut. 

Ești pur și simplu o nulitate parvenită.

Bucură-te de ultimele tale zile în fotoliul de primar, că de la anul, altul!

Apoi vom face ca să și plătești pentru netrebniciile comise, că multe și grele mai sunt.

Sursa citat: ZCJ.ro 
.

Un comentariu:

  1. Ce vreți sa spuneți cu: "ca un penticostal tâmpit"... Ca toți penticostalii sunt niște oameni tâmpiți? Alo? De spre ce vorbim?

    RăspundețiȘtergere

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.