Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 25 octombrie 2019

Boc, șofer prin Cluj - experiența sa de "simplu cetățean"

Boc șoferiu

dl. Boc pare mai nou că se "enervează" din tot soiul de lucruri aparent minore dar tracasante, pe care în mod curios le remarcă de-abia acum. Practic s-a revoltat împotriva sie însuși!

Evident, e vorba de o strategie a mocănașului de a poza în "simplu cetățean" (vorbă dragă lui) și de a-și atrage un capital de simpatie din partea votanților batjocoriți - "vezi băi că e de-al nostru?". 

Rușinos! 
De fapt chiar el este principalul impediment în calea dezvoltării sustenabile a Clujului! Cu ce tertipuri umblă - "s-a dus și el cu mașina..":


M-am dus și eu cu mașina să ajung sâmbătă la Comic con. De obicei o las la Primărie și mă duc pe jos. Dar, pentru că mă grăbeam, am zis să mă duc cu mașina, să o las în parcare la Polivalentă, pentru că știam că e deschisă. Ajung acolo și văd o coadă de 5 - 7 mașini, dar văd că nu mișcă nimic. Stau 2 minute, 3 minute, 5 minute. După 15 minute întreb în zonă ce se întâmplă. Îmi spun că e plină parcarea și pe măsură ce iese o mașină, intră alta. Atunci am zis ”Dar de ce?”. ”Nu este o modalitate ca să știe cetățeanul și să nu stea?” Afișajul este la intrare, jos în parking. Dar, dacă eu stau cinci mașini în spate, nu văd ce scrie acolo. Vezi dacă ajungi primul la barieră.
Care este marea problemă să pună un panou cu câte locuri de parcare există? Directorul Ionuț Rusu a fost receptiv și va pune un panou
Ei bine, nici de data asta nu i-a mers - Clujenii i-au tras vre-o două peste bot, încât acum își linge rănile în vreme ce pritocește următoarea năzbâtie de imagine:



Cu CTP-ul e mai fain

Sunt angajat CTP, si am vazut in comentariile de mai jos ca acem busuri electrice si ce fain e la Cluj. Da avem 41 busuri electrice dar va intrebati cate circula pe str din Cluj max 20, de ce? Pt ca un sofer într-un schimb de 8-10 ore trebuie sa foloseasca 2 autobuse daca nu chiar 3. Acumulatorii sunt asa de performanți incat nu poti merge cu un bus mai mult de 4 ore, asa ca tot timpul trebuie sa stai cu "busu in priza" faci 3-4 curse cu un bus il pui la priza, iei altul si mai faci 4 curse... "mai mare șfara ca jumara" asa ca noi (soferii ctp) asteptam busu ala care merge fara sofer cu 12 calatori in el, dar la cate accidente sunt pe zi la CTP, nu-l vad bine. Toate bune!

Bogdan B
Parca zicea piticu ca Clujul este in primele 10 orase ale Europei la calitatea vietii.Hahaha!

Postacul neutru
Atentie!Pentru cei care sint stabiliti mai recent in orasul nostru,va reamintesc ce s-a intimplat la alegerile trecute.Dupa cum deja ati aflat,opozitia in Cluj este egala cu zero,o data pe an ”ridica”capul un politician din opozitie(psd)si critica cu juma de jura haosul din adminstratia locala.Mai precis e vorba de arabelul Horia Nasra.In rest numeni,nimic.Dar de ce,cind,se stie asta e rolul opozitiei ?!Pentru simplul fapt ca in acest oras batut de soarta increngaturile si interesele sint TRANSPARTINICE(vezi aprobarea de urgenta a mastodontilor,oriunde,unde ii pica cu tronc rechinului imobiliar.Si sint destui si in psd,unul este Ioan Rus prin intermediul ginerelui sau,Vasile Puscas Jr.fiul unui altui mare mahar din psd Cluj,Vasile Puscas.Acesta a construit vestita Platinia Shopping Center,pe terenul vechii fabrici de bere.Cum sa aprobia asemeneahardugie in zona semicentrala a Clujului ?!Pai cum sa-l critice ei pe pitic cind acesta le da aprobarile ????Un alt caz este cu un alt rechin imobiliar Buzoianu,groparul Fabricii de Bere Ursus.Acesta a fost contracandidatul piticului din partea psd-alde-unpr-pntcd.Pentru a nu tulbura apele,opozitia a propus contracandidati care,din start n-ar fi avut nici o sansa,aprozareasa Eugenia Cristea si Octavian Buzoianu.Ma tem ca la anul va fi la fel,un candidat cu sanse reale intirzie sa apara.O farima de speranta imi pun in USR Cluj,dar inca nimic.Ma tem ca piticul va defila din nou...dupa cum vedeti este extrem de relaxat,pe unde apare e numai un zimbet.

Legea
"Directorul Ionuț Rusu a fost receptiv și va pune un panou” ...pai cum sa nu execute ce ii spune tata Boc? Sa nu uitam cine l-a pus director... ar fi culmea sa maraie. Intrebarea cea mai importanta e: daca facea un alt cetatean din Cluj-Napoca acea sesizare (in scris nu verbal ca primarul) oare in cat timp se rezolva, daca se rezolva?

@Depeche: L-as alege chiar si presedintele Romaniei, Europei, Galaxiei doar sa plece naibii din Cluj sa implementeze si pe la altii apa, aerul si fraierul, ca la noi le-a desavarsit, a avut cu cine dar parca tot mai multi se desteapta!

?
Bine ca problemele ce le sesizeaza el se rezolva rapid. Pe MyCluj nici nu iti mai raspund la sesizari. Abia astept alegerile, sa il trimitem la tara pe papagalu asta

Problema?
E mic. Sa creasca! Sa vina cu suv, poate asa vede.

Glock
Usor ca faci cu inima piticanie.

Bocilian
Primarelu nostru drag are zilele numarate. De fabricuta de bere Super Bock,deschisa pe ascuns ,tocmai prin Portugalia,sa nu afle nimeni ,din banii nostrii ,banii clujenilor, pt. ce nu scrieti nimic ?

BOC-POC
Ei domnule perfect, altfel se vede situatia din masina ca si de la birou, iesi in oras mai des cu masina si vezi ce-ai facut.

mario
Am crezut ca s-a urcat la volan si a mers pe la sensul giratoriu din Dezmir, pe str Dambovitei, pe Blvd Muncii etc., ca sa vada cum se circula. Ce asteptari sa avem de la astia l-a imbunatatirea traficului daca si acolo unde este simplu de realizat ceva, nu se face.

cetepeu
Vai domnu Boc, dar de ce nu mergi cu CTP? Hai piticot, cand iesi de la serviciu urca-te in troleu de pe Memo, cobori la regionala, traversezi si mergi la Opera sau urca in 30 spre Grigoirescu sau 6 spre Manastur. Ai sa vezi cum circula buzile pe roti ale altui mocan lingau si total incompetent. Da o raita prin cartiere sa vezi gunoiul neridicat, printre blocuri nu din strada principala, apoi cumpara un bilet la automatele care nu functioneaza si urca in CTP si valideaza-l sau poate ai card si nu merge. Rusine sa-ti fie !

Boc isi bate joc
Piticul incompetent, sef peste marea coruptie din primarie, a dat piept cu realitatea? Abia acum isi da seama ca nimic nu merge bine? Atat de lipsit de discernamant e incat nu stia chestiile astea pana acum?

Bondo
îi recomand să înceapă să se indigneze și de servciiile oribile de salubritate. De faptul că operatorii (ambii) nu au instalat containere selective, că unde le-au instalat nu respectă de nici o culoare graficul de ridicare etc? Asta la 4 luni de la intrarea în vigoare a acestor noi reguli.
Apoi să incepă indignarea cu privire la modul haotic de organizare a șantierelor din Cluj, și cele private (unde se iasă cu mașinile pline de praf pe stradă) și cele publice (vezi cum se repară și pe Bună ziua, că dacă ești pieton e mai rău ca în tranșeele de la Verdun). Sau cu cei de la Eon care fac săpături pe stradă, și după câteva săptămâni asfaltează.

Ah, scuze... el e și votat și plătit ca să REZOLVE problemele astea, nu?

Catanicea
Limbrik basist, țăran prost, obedient, parșiv și laș ! Un împuțit ca și gașca lui de șmecheri ! Bue Moc, #mwiE PNL=PDL .

Bocilian
Nesimtitu' naibii de incompetent, ai distrus orasul cu implementarile de-an pixu, ai adus toata zoaia Romaniei, ai dat autorizatii sa sufoci totul. Stii tu ff bine. Sper sa primesti sutul in fund la anul de alegeri, de pana la Rachitele sa nu te opresti!
lala
e nervos ca nu are ce linge in mod constant . ceausescu mort de 30 de ani, basescu la distanta ... cetatenii clujului i-ar oferi gratuit materia prima.

a la cluj
pai cum nene boc era plina, nu ziceai cu fiecare ocazie ca la polivalenta este gol? si cat timp e gol acolo nu e un obiectiv sa fie facute alte parkinguri in centru

Dottore
Prea multe vinituri ati adus la Cj domnule Boc

Asd
auzi ma la el ca nu stia de ce se asteapta.....hai serios? da la restul parcarilor din cluj nu e la fel?nu le-a observat pana acum

Kyro
@Asd: De udne sa stie el situatia asta cand el sta la 15 minute de mers pe jos de Primarie? Si daca foloseste masina, are loc rezervat in parcare... 


Emiluț

Boc ar fi un scriitor de succes al genului SF. Ne tot vinde proiecte SF: cartierul Tineretului, Someș navigabil, metrou, reabilitare Parcul Feroviarilor, telegondolă etc.


Dragi clujeni, chestiunea-i foarte clară: de la anul, altul!
Sursa: StirideCluj



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.