Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 22 octombrie 2019

Super-Boc, nas-în-nas cu troglodiții

Un "eveniment" pe care nici un om serios nu l-ar patrona, darmite unul trecut de 50 de ani, a avut loc în Cluj-Napoca. Se numește "Transylvania Comic Con" și are de a face cu vrăjitoare, vampiri, extratereștrii și de la care a fost nelipsit perpetuul căutător de aclamanți și adulatori, marele om (de stat) și extraordinarul caracter numit Emil Boc!

Acum îmi explic ce-a fost cu invazia de ciudați costumați înfiorător care a luat cu asalt Clujul! Credeam că are loc "Revenirea zombilor" și nu a fost departe să alertez autoritățile, pe care le-am găsit când colo la colțul sălii Polivalente, căci păzeau zombiloizii!


Ciudații la București

Ridicolul nu cunoaște limite - hop și el! Dacă îi pica fisa la provocarea găleții cu gheață, o făcea și pe aia dobitocul!

Sper să nu chelească actorul după ce și-a atins capul de bostanul bocitaniei.

Cea mai mare provocare este cum să scăpăm de ea.




Atâtea nume cu rezonanță, aruncate de unul care de-abia se bâlbâie în limba engleză, că nu degeaba a fost numit limbajul său internațional "boc engleza" (la sec. 25 "you know, aviara, gripa" - observați zâmbetul superior al străinului). 




Păi cum să ne respecte alții, atunci când suntem reprezentați de un papagal comunist?

razvan

Foarte imega important! Un primar cosmopolit, ce sa mai ...

doru

Cred ca pe al nostru l-a prins de p.....la. Asa privire arunca de parca este in orgasm total. Ptiu drace dar are chiar vise erotice piticot. 

vai de noi

De-ar merge treaba prin Cluj, vad zilnic nervi, injurii, aglomerat, claxoane, un haos total, chiar imi repugna asemena saluturi neo zelandeze, poate de nu ar trebui sa stau 3 ore in trafic.


SuperBoc

Bravo domnule primar. Sunteti un om deosebit. Va urez succes in viitoarele 4 mandate in functia de primar al celui mai dezvoltat oras al tarii. Va salut cu stima si respect. 

Boc

@SuperBoc: Bravo baiete, datorita voua nu mi-am cumparat hartie igenica de 15 ani. Va multumesc de economie! 
ddd
@Vocea Clujului: Dai afara toti poponarii si scapi de boc 

gdg
Gay!
.,:
cel mai bine stapaneste salutul cu limba in dorsalul stapanului . a exersat la greu la ceausescu , basescu, soros ...
Clujul are nevoie de un primar care să vadă de oraș și nu de un trepăduș aflat veșnic în goană după celebritate ieftină!
  
sursa: StirideCluj 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.