Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 16 octombrie 2019

Ion Țiriac și Simona Halep la Cluj: - interesele ascunse, devoalate.

Ca de obicei, incompetentul-șef al Clujului, nu scapă nici o ocazie în a-și dovedi competența atunci când vine vorba de trasul basmalei peste capul alegătorului și de auto-promovare. Ion Țiriac și Simona Halep plus încă o persoană blondă (soția lui Țiriac, poate? ), au sosit la Cluj în trening, că așa le șade bine sportivilor, indiferent de circumstanțe.



Până aici, toate bune și frumoase, că doar se promovează tenisul, Clujul va deveni un "centru de excelență", copiii vor merge la școală cu racheta în brațe șamd. Nu s-a ratat ocazia, cum să o rateze, de a îi acorda Simonei Halep titlul de cetățean de onoare al Clujului, că la câte a făcut ea pentru Cluj, îl și merita drăguța. 

Noroc cu cei mai isteți dintre clujeni, care au alungat umbrele din povestea asta imbecilă - să-i auzim:

Cici
Dar ce a facut Simona Halep pentru Cluj? Cata ipocrizie, asta sunt oamenii care ne conduc... 

          Ramon 
    Daca lui ii place tenisul...Se vede clar ca asta conduce dupa cum il taie capul, nu dupa interesele cetatenilor.

Postacul neutru
E o lovitura de imagine,conceptul se studiaza la facultatile de psihologie si sociologie.In speta,asocierea cu ceva de succes.Multi cu mintea ingusta vor asocia performantele tenismenei cu primarul Clujului.Aminiti-va momentul cu toba,a vuit toata media.Piticul,prin aceasta asociere ”a puscat”citeva mii de voturi. Nu e prost.

doru
Bravo. Asta inseamna ca poate circula gratis pe mijloacele de transport in comun? Sau pe benzile dedicate? Tara arde si noi ne ocupam cu idiotenii

Punct
Doamne ce moment penibil! Cetatean de onoare pt ca a jucat cateva meciuri de tenis la Cluj.
Actiune demna de un oras bananier, imagine pt o parte a clujenilor.

Darth Boc
La Cora se vor ridica blocuri de 45 de etaje.

Razvan
Uauu...era si nevoie.

mario
Dragi clujeni, treziti-va! Ne pierdem ani din viata stand in trafic datorita acestui fanfaron, E.Boc. Simona Halep nu are nimic in comun cu orasul nostru, poate doar cu buzunarele noastre, ca nu vine Simona Halep pro bono la Cluj.

Tiri e capo
@mario: Halep e doar unealta prin care se va insuruba la Cluj Tiriac. Nu degeaba umbla Boc cu toba dupa el prin turneele de Tenis, cu sleahta de lingai si fripturisti sinecuristi. Aici sunt bani de muls, se vede de la o posta ca din 400 mil euro au ramas anul trecut necheltuiti aproape 200 milioane. Imbecilul in loc sa faca Centura, pasaje, ceva util o da in strazi smart si blocarea circulatiei. Lasa ca investeste Tiriac. Mari idioti suntem , nu mai am cuvinte, sa nu vezi ce ne asteapta, Bravo Halep, bravo Boc, bravo .....


Tanoneanu
Incet incet, cu pasi marunti dar calculati, se face de o noua "investitie milenaro- galactica smart". Se va incepe undeva un centru de excelenta al tenisului sub paravanul initierii copiilor , terenuri , stadioane de tenis, cupa WimbleBoc, Salatiera smart, etc. Apoi un cartier, niscaiva cladiri de birouri, chiar si Aeroportul are sanse sa fie preluat de Tiriac si grupul de la Cluj sub obladuirea lui Boc si finutului Paunica. Mai vorbim la anul sau peste 2 ani. Votati Bocitania si finutul!

Razvan
@Tanoneanu: ce investitii, pe tziriac il intereseaza bt arena sa isi tina turneul acolo. Mai faci un centru juniori ceva tot din banii la primaria si gata.

Kyro
Pana cand mai tine aberatia asta de campanie electorala?
Deja iti vine sa vomiti cand deschizi un ziar
Doar promisiuni si lins in c00r...

Simona
E mai înaltă Simona decât Boc! Cum zicea cineva pe blogul acela, clujulnou: "Boc - scurt la nume, scurt la minte, scurt la stat". Noi putem râde mai departe cât vrem, dar el vede neabătut de cât mai proasta gestionare a orașului. Dacă nu iasă în față un candidat viabil curând, ne-am prăjit pentru încă 5 ani!

mica
ce legatura are halep cu cluj?
NICIUNA
vine in vizita, mananca si ea un burger la sports festival, cu cartofi prajiti de aia congelati de la metro, 5 lei 5 kg, vanduti cu 15 lei portia pt fraieri, se stie.

mario
@mica: Trebuia sa-si mai faca cumva reclama boc, bineinteles tot pe banii clujenilor.

No oameni buni amu' pricepem care, sau mai bine zis cine-i problema?  Ne trebuie un primar nou, competent, cinstit la anul. Altfel se duce Clujul pe apa Sâmbetei, sau a Someșului.
sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.