Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

luni, 26 iulie 2021

Parcul Rozelor - închis, betonat, blocat. Totul pentru firmele de casă, nimic pentru cetățeni

Dl. Boc are un talent special: acela de a transfera bunurile publice în proprietatea unor privați prietenoși lui. Bietul Parc al Rozelor nu-i o excepție: după ce a betonat și bucata de tăpșan verde sub pretextul extinderii "skateparkului" lui pește, acum și puținul care a mai rămas, e îngrădit, plin de containere albastre, inaccesibil cetățeanului plătitor de taxe și impozite, pentru un eveniment susținut de către cei cărora li s-a dat deja gratis cealaltă jumătate de parc, privații care dețin clubul de tenis Winners. Priviți ce se petrece sub nasul nostru:






Cunosc și eu zicala "soarele și tenisul, întărește ...", nu sunt nici de departe un dușman al sportului, dar consider că cluburile sportive private ar face bine să își achiziționeze terenurile pe piața liberă și nu prin concesiuni mărinimoase din partea unui primar șnapan și a coruptei sale clici.
Capitalismul ăsta de cumetrie se face întotdeauna cu banul public, numai profiturile sunt private.

După ce "cîștigătorii" de la Winners și celălalt cîștigător-betonator și-au adjudecat fosta oază de verdeață de pe malul Someșului, a mai rămas ca perdanții de clujeni să suporte căldura betoanelor încinse, aerul murdar al orașului și bașca să mai și plătească pentru ele!

E cazul de un REFERENDUM pentru anticipate? Demult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.