Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 1 iulie 2021

Dintr-un alt film: primarul a luat-o razna, zic clujenii! Ce este de făcut?

 


De cîte ori deschide gura Boc, lumea se întreabă dacă a avut vreun consult psihiatric, atît de gravă-i treaba. Acum l-a apucat să compare Clujul nostru iubit dar batjocorit, cu orașe care au trei inele de centură, gări moderne, pasaje și parcări!

    Primarul Emil Boc susține că clujenii l-au ales să             trăiască bine, ca la ca la Munchen, Viena, Lyon sau           Milano.
Edilul a lăudat cumpărarea de autobuze fără șofer în Cluj-Napoca, care nu vor fi conduse de nimeni, dar în realitate vor fi supravegheate de un șofer. 
”Această idee de a avea un transport public verde, nepoluant, înseamnă sănătate pentru clujeni. Primele autobuze autonome dau semnalul că Clujul este un oraș al inovării. Aici la Cluj este o calitate a resursei umane foarte puternică, în cercetare, în inovare, în IT, că sunt care trăiesc la fel ca la Munchen, Viena, Lyon sau Milano, unde mai sunt asemenea autobuze autonome”, a spus primarul Emil Boc, la Ziua Live.
”Dacă noi tot vorbim de promovarea calității vieții și vorbim despre Munchen și Viena am ajuns să fim cel mai scump oraș din țară!”, a spus moderatorul. 
”Dacă vrei să ai calitatea vieții, nu poți să o compromiți că îmi spune cineva mie ”Compromite calitatea vieții la Cluj ca să nu se mai vorbească de Cluj!”. Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea? Eu nu cred că pentru asta am fost ales de clujeni să trăim prost și să le distrug sănătatea. Am fost ales să trăim într-un oraș care să fie la fel de … sau măcar apropiat de ceea ce au văzut în Occident. De aceea au plecat 4 milioane de oameni și eu vreau să vină acasă. Pe mine mă interesează clujeanul, ca el să aibă o viață mai bună”, a replicat Emil Boc. 
 De ce îl trimit clujenii la psihiatru pe Boc? Iaca:

Berchesan

Clujenii m-au ales să trăiască bine ?

Care sunt acestia ? Cati au participat la vot si cati din acestia au votat Boc ?!

Cand si unde v/au dat mandat ,,clujenii,, unde in programul electoral era trecuta maghiarizarea fortata a celui de al II -lea oras al Romaniei, proces ce se desfasoara nestingherit pe parcursul mandatelor Dvs.Nerespectare Constitutiei, incalcarea sistematica a Legii 215 !

In Munchen, Viena, Lyon, Milano etc. este si se respecta Legea si Constitutia ! Nu sunt facultative !


?!

Singura asemanare este ca atat Vienezii, cat si Clujenii se scoala dimineata, iar seara se culca...


Keke

Dute'n gatu ma tii de pitic ca n ai fost in stare de 20 de ani sa faci o centura sa scoti traficu din oras, suntem cel mai poluat oras din europa ba boule si tu vorbesti de munchen si milano?


CORONER

ce comparatie obscena ii asta bai piticanie??? am fost in toate aceste superorase mai putin lyon....chiar iti bati joc de naivii ,ingamfatii si ignorantii care se simt gadilati de o asemenea comparatie? Clujul e un rahat megasupraover umflat cu ***pa dintr-o gramada de motive si interese...in rest o maghernita de orasel cu accente hi-tech si cu preturi nesimtite...Ah da, daca e vorba de costul vietii atunci se compara intr-adevar cu toate cele enumerate, dar, cu atat mai mult comparatia devine mai grotesca


Emil Boc

Manhatan fac din Cluj-Napoca dar asta-i subiect pentru urmatoare campanie electorala , v-am tras-o si vi-o mai trag , stiu sa bat coasa iar ... si nu uitati ca am fost prim-ministru .

Sa vedeti ce patiti cand o sa ajung presedintele Romaniei !


Nelu Colonelu

Nici cu Ouagadougou nu merita comparat rahatul ăsta de oraș.


Nelu Santinelu

Va iubim domnule Bok. Cu pretul vietii, al pandemiei generalizate, fara nici un scrupule, l-ati invitat la Cluj si convins chiar si pe premierul Citzu sa organizati celebrul festival de sunete de pe stick USB, acest Ü"mtold! NE fericiti de ani de zile cu aceasta mizerie dementiala care va aduce bani in buzunare! Apoi ce sa vezi, este atat de fain Clujul asta Boccian, incat va faceti casa in pi........z..d..a mamei voastre tocmai spre Apahida, departe de acest minunat Cluj, unde sa va puteti retrage!

Pai mai nemernicule, ne crezi pe toti idioti?


CORONER

@Nelu Santinelu: Aplauze, in sfarsit un comment cu uoua ... cu de tate...Suma respectelor mele


Postac neutru

@CORONER: ca doar ii de-al nostru, merita felicitari cu spume la gura.


Emi

Exact ca in occident traim.

Avem un transport public excenelt(ma refer ca timp de deplasare si ca acoperire, da, infrastuctura e ok)

Avem 2-3 inele de centura ce deviaza eficient traficul de tranzit. Avem 2-3 alternative de a iesi din marile cartiere(unde se construieste haotic. Ex: campului). Avem 2-3 parcari/lucuitor. Avem servicii publice excelente, spitale ca'n Viena. Avem lacuri/Somes extrem de curat, avem chirii echitabile raportate la venituri.


dssdsd

haideti toti la cluj. Ce nu va zice mincinosul asta e ca 90% dintre voi care veniti o sa fiti mai saraci ca inainte. O sa munciti ca sclavii si abia o sa va permiteti o chirie la periferie. Tot ce o sa castigati o sa mearga la un momendat in buzunarul firmelor spagare de casa a primarului. E doar miere si lapte aici din posturile primarului. Haideti si va veti convinge singuri de minciunile idiotului.


Emi

@dssdsd: ai punctat destul de bine realitatea


justice

Cred ca din cauza caldurii d-l primar o ia tot mai rau pe aratura ! La Cluj nu se va trai niciodata ca in acele orase, pt. ca pur si simplu acolo este alta lume !!


Ramon

Ori credeti ceea ce spuneti ori ati dat in paranoia. In ambele cazuri, domnule Boc, aveti dreptate si nu e nici un motiv sa va ingrijorati. O gramada de prosti chiar va cred.


B(L)OC E BOLNAV PSIHIC

Mereti la intors de fan !25 Iunie 19:09

Postacilor , Cat il mai ridicati in slavi pe boc , va bate coasa ?

..............................................................................................

Institutii ale Statului Roman cand va faceti DATORIA ?., aveti vile aveti bani , NEPOTI Mai vreti sa Aveti ?.

Amara paine mancati , nu va sta in GAT cand stiti ca ati contribuit la distrugerea unui oras ?.

Urmeaza : " Dupa fapta si RASPLATA " !

Sa nu va Plangeti daca veti fi STRIVITI daca v-ati facut VIERMI !!!

Urmeaza ... Untold


Tanti Lenuța

i-os tare mulțămnită de tăt ceo plimentat domnu Boc că şi amus doi ai când am serbat nunta de aur n-eo chemat cu omu mieu la primarie sâ ne-o dat diplomă si cinci milione de căciula si avem gratis pe troleu si la cantină ne mai dă saracu când pote că noi tot cu iel votăm de tăte alejerile si riferendumurile


Regevagia

Dupacumvotati, sunteti , totzi!, PROSTOBOCI! Treziti-va¡!!!


Clujean%

Cum naiba ne am pricopsit cu un asemenea specimen.

Sper sa faca ceva tratament sau e prea tarziu pt el!


Vasule

Jos bocitaniaaa!!!!!! Jos bulibasa de judet!!!!!


european

Deci Clujul e plin de garaje jegoase, tarabe de toate felurile, blocuri ce arata ca in lumea a-3-a, pe strazi se circula cu 70-150 kmh dar bine ca avem masini ce se conduc singure


test

A luat fara sofer, dar e un sofer in ele. Domnule Emil Boc, inteleg ca vreti sa candidati poate pentru presedinte, dar lucrurile care le spuneti sunt prostii pure, n-ai cum sa compari Cluj cu Munchen, pur si simplu n-ai cum, in primul rand acolo nu e pe primul loc Nutline la produse cumparate in supermarket. Hai pa.


fereasca Dumnezeu de acest om bolnav

Cata mvie in forma de zaharel le da Blok clujenilor, Viena e la 200 de ani bah rahat cu ochi

aspunde

Dyuu

Ăsta sigur a dat de ceva... Ori fumează ori trage pe nas că prea a luat-o razna


Boc

Pitucu porno mai lasâ-ne


dada

Pai daca esti membru din clanul PNL si esti plin de bani dupa afacerile cu blocuri si birouri construite in parcuri si in zona de case, traiesti ca la viena oriunde in lume.


Mihai

Omul nu e nebun, vede ca merge cu populismul, cu minciuna...si ii da bataie inainte.

Asa a facut si Funar si a durat mult pana s-a prins lumea si l-a schimbat.


Dumitru

@Mihai: Funar măcar era un patriot crestin care apara drepturile românilor, ca Orban al Ungariei, datorită lui e crucea de la Belvedere, statuia lui Avram Iancu etc.


Arhiducele de Cluj

Va rog sa ii transmiteti urmatoarele: cei 4 milioane la ce sa se intoarca? trafic, praf, nervi? Sa imi zica ce companii de productie a adus ca cei 4 milioane sa revina acasa. esti pe ultima suta tu cel din Rachitele. si pe intelectualii clujului iai dus spre mediocritate de te-au votat si ei. hai mai baga un bloc cu studiu de trafic 6 luni.

Avand in vedere calitatea vietii, a zonelor smart cei de la UBUNTU/LINUX doresc implementarea a inteligentei artificiale a piticului din rachitele in programul lor. Cum exista Antonia la poiata Cluj Napoca, Alexa, Siri, Cortana, va fi si emil si il veti putea accesa cu apeletivul: ai ceva Emil? concurs: cine va da cel mai bun apelativ va castiga din partea mea o croaziera pe camera de tractor de la Cluj la Dej. poate va carmui piti si scapam de el. Succes.


Milano

@Arhiducele de Cluj: Are trei centuri ocolitoare , strazile sunt radiale si ajung la Dom care este Km. 0 ,mai are trei magistrale de metrou albastra , galbena , verde si poti ajunge unde doresti , Asa-i si in Cluj ? , Croncobaurul asta Hypergalactic se crede ... se crede.


Cetățeanul

Administrator nu a fost nici o data. Acuma, cu segregarea între utilizatorii de autobus/tramvai/troleibuz vs utilizatorii de autoturisme, pare-se ca a ajuns la corigenta și ca om politic, nenea Boc neînțelegând ca om politic, ca nu poate întra în război cu o categorie sociala dacă vrea voturi. Sau oare nu mai vrea voturi?


Ricky

Cand vor umbla si Politistii locali pe jos, atunci sa aveti aceeasi pretentie si de la cetateni!

Sa ne spuna d-nul primar cate masini au la dispozitie angajatii primariei si a directiilor din subordinea acesteia.

Exemplu cel mai elocvent, RADP . Acolo fiecare pipita si ingineras se plimba singur in masina prin oras.

Oare Bolojan cum a reusit?

Va rog sa-l intrebati domnule primar si dupa, poate reusiti sa intelegeti ca azi, maine nu va mai ajung birourile din primarie la cati incompetenti ati adunat in jurul dumneavoastra


Arhiducele de Cluj

El mesia dezvoltarii si calitatii vietii care si-a luat casa la tara, o coborat din munte la vale are solutii: umblati pe jos. Sa va zic ceva: cand specialistii lui merg afara sa faca schimb de experienta nu intreaba despre solutii, ci unde sunt maluri in oras. Ca atunci cand vin inapoi sa poata discuta cu colegii de birou diferenta intre ale lor si ale noastre. Pe pitic nu il intereseaza Clujul. O intrebare am mai pitic: ce solutie ai pe Clinicilor ca ieri am facut de la intare pana la urgente 28 de minute cu parintii in masina sa isi faca controlul dupa boala COVID, o sa moara oameni in salvari. Sper sa nu fie parintii mei. Erai primar daca il sunai pe alinus de la CJ si il intrebai: unde aveti teren, alinule, ca in loc la metrou vreau sa scot spitalele din centru si sa le duc la periferie.


HAHA

Votati BOC in 2024, toate se vor face in al 6 lea mandat !!!!


carlos

piticul porno va trebui sa dispara de la primaria cluj..a adus acest oras mai rau ca si inainte! plin de vinituri,cocalari etc. in continuare da autorizatii gunoaielor de constructori..are mitele in banci ascunse sobolanul boc...


Bloc Poc

@carlos: Nimic nu m'ar bucura mai mult decat sa ma trezesc intr'o dimineata cu stirea "boc a fost arestat intr'un dosar de coruptie" :)


???

Asta e sindromul dictatorilor... A innebunit, saracu. Cineva sa il duca la psihiatrie ca traieste pe alta planeta...

 

EmilBloc

E rahat de poluare ce se mai aude?


delirul

asa va/ne trebuie Clujeni prosti ce suntem mai ales cei care stat in casa la alegeri, va conduce un primar ales de 70% din cei 30% prezenti la vot adica 20% din populatia totala de votanti. Luati cu pita - boc pe paine!


Mugurel

Cred ca o avut domnul Boc ceva vizita prin Olanda ca prea le zice in ultima vreme


Ahile

Zilnic merge la o emisiune sau e una lunga si tot faceți știri? Oricum o ia bietul pe arătura de la caldura


E graaav!

Opriti-l ma ca a luat-o razna:))


Boc Primar

Nu intelg cine l-a ales primar pentru inca un mandat… Oare chiar exista alegeri libere in Romania sau totul e un teatru pentru prostime?


Cozolan

Doamne feri! Boc a luat-o rău pe aratura. Omul asta e deja o problema, nu mai face parte din soluție de mult timp.


Bloc Poc

...zise piticu corupt in timp ce semna autorizatii de bloace intre case


Nero burning romales

Totuși realizezi ca in comparație cu astea Clujul este un coteț de sat???? Atata lauda, wow, are Clujul 20 mp de centru vechi din istoric, atata tot, restul numai blocuri făcute la ieftineala si ambuteiaje. Sunt orase mici in Romania care i-au fata smart city-ului in ceea ce privește curățenia si calitatea aerului, sa mai vb de *****ii ce se bat in toate stațiile de autobuze? Tu pe ce lume trăiești???


I am Voodoo

Du-te ma MOCANULE la tine in Rachitele trag pamant pe tine de pitic. Unitate de masura a prostiei in politica esti!!!!


@I am Voodoo: Zicea unu că bocul este etalonul slugărniciei ; )

https://clujulnou.blogspot.com/2020/02/esenta-lui-boc-sau-ce-trebuia-sa.html


Cipri

@I am Voodoo: nu sunt de acord. O unitate de masura trebuie sa fie constanta in timp. Pe cand boc-ul de acum e de cateva ori mai prost decat bocul de acum cativa ani.

 

Nu sunt oarecum de acord cu Cipri la faza asta - un fost activist UTC-ist nu prea avea cum să fie altfel. Esența sa este aceiaș, doar că acum evident, a luat-o pe arătură, după cum bine a observat lumea. 

Se vede clar că trebuie rechemat și că avem nevoie urgentă de un om responsabil, cu toate mințile în cap în fruntea primăriei. Apoi să înceapă marea curățenie. 

 sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.