Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 24 iulie 2021

Deci e vina noastră pentru dezastrul urbanistic

 


Cumva e vina noastră pentru haosul urbanistic din Cluj: șantiere peste tot, blocuri între case și peste spațiile verzi ale altor blocuri, autorizații de construcție date contra șpăgi imense în vreme ce proprietarilor legitimi de terenuri nu li se dau autorizații pentru case uni-familiale, aș putea exemplifica dar nu e cazul acum. Tupeul lui Boc nu cunoaște limite:

Primarul Emil Boc spune că oamenii nemulțumiți că sunt prea multe șantiere și că se face totul haotic ar trebui să se implice în aprobarea acestora și să spună înainte de emiterea autorizației de construcție, dacă ceva este în neregulă. 

Întrebat ce are de gând să facă, edilul a spus că: ”Nimic, numai ținerea sub control prin aprobare. Oamenii trebuie să știe că pot fi parte, dacă doresc, la procesul decizional, încă înainte ca primul punct pe hârtie să fie pus. Când cineva vrea să construiască o casă sau ceva, trimite la Primărie proiectul. Noi îl punem pe site și anunțăm că acolo vrea cineva să facă o construcție. Stă pe site 30 de zile, să se uite lumea. După ce sunt trimise observații scrise, facem Comisia Tehnică de Urbanism. Acolo intră în furcile caudine. Acolo se măsoară și se spune că nu respectă POT, CUT, nu are școală, creșă, grădiniță, nu are parc, puncte gospodărești îngropate, nu are loc pentru biciclete, pentru mașini electrice, portabilitatea arterei este mai mică și trebuie să lași mai jos numărul de apartamente. Acolo intră în furcile caudine. Îl măcelăresc. Este publică comisia. Vecinii care sunt în preajmă de drept sunt informați, iar alții care doresc pot să participe. 

Se vede că burduful spart care este Emil Boc, nu mai suportă petece - prea mare-i putregaiul pentru a trece drept burduf nou. 

In curand se incep lucrarile la penitenciarul GHERLA
P+10 etaje pentru BLOC si ASOCIATII . PARCARE SI PENTRU MEMBRII FAMILIEI.

interesant! daca e asa, cum de se aproba blocuri la cativa metri de alte blocuri, mai vechi, sau de case? poate sunt eu in urma cu informatiile si nu mai e valabila regula urbanistica clasica "intre doua cladiri se impune o distanta cel putin egala cu inaltimea celei mai mari dintre ele"


Io is tare mulțămită de tot c-eo plimentat domnu primariu sâ cu iel am votat tadeauna de tăte alejeri și de parlamientu ieropean și de referendu că n-eo făcut de tăte și câte nea ma-i face . Sa nil țâie bunu dumnezo sănătos să poată plimenta de tăte.


Piticanie nenorocita, ai distrus orașul împreună cu gașca ta de mafioți și de corupți din primărie. A ajuns Clujul orașul bloacelor hidoase, plin de praf,poluat, aglomerat și cu preturi aberante. Peste tot unde te uiți vezi numai macarale care mai ridica un bloc intre case sau in cartier de case, gen And. Mureșan.


Adica aia de la primarie is platiti de noi sa se asigure ca se construieste civilizat. Si pe langa ca ii platim trebuie sa le facem noi treaba. Ma da ce nesimtit ii asta in ultima vreme.


kktul de Boc, acest Faucci de Rachitele. imbecili sunt mai clujenii astia de 5 stele, daca mai prinde asta inca un mandat sa mancati rahan pana muriti


@jijiku: dar se poate face ceva pentru a schimba lucrurile:
https://clujulnou.blogspot.com/2021/07/o-fenta-plina-de-drama-centura-se-face.html


Hahahaha. Furcile caudine :))) Va do boc moooie pe pita, clujeni molcomi :))


Poate se gandeste (da' asta-i mai greu !) sa faca si niste crese !, ca sa mai salveze ceva din penibilul oricarui inceput de an scolar ! (in orasu' de 5 FCSB-uri !)


Mai da asta e macin de nesimțit


@mihai: A dracului de nesimtit!
Atunci noi de ce l-am ales si il platim? Ca sa facem noi treaba in locul lui... sa il f..a p..a de pitic!

El nu are timp de prostii ca se ocupa de Untold!


lasa mah sa construiasca.....ca vor veni numai simpatizanti USR ...vechii clujeni il injura la greu si se uita cu coada ochiului la AUR ...s uite asa cu cat vor dezvolta mai haotic orasul...se vor apropia mai tare de opozitie.....


@bulanu de la clooj: oricum viitorul e in viata la sate si micro ferme. useristii sa ramana in gleznutele goale in orasele moarte de poluare


E vorba de planul arhitectural al orașului bă utcist prost ,nu de contestația a 2-3 vecini NEMULTUMITI. Ti-ai arătat limitele si vrajeala in fata clujenilor cu aceste răspunsuri.Sa scrie prost pe fața ăluia care te mai votează.


Nu fiți supărat pe el din păcate e cretin ca si aceia care l-au votat a mia oară


@Kkk.: cotect cu o mentiune. El nu-i cretin, e singura lui sansa de supravietuire, nu se pricepe la nimica in afara de agricultura domestica de Rachitele. Prosti sunt aia ce pun botu' de 17 ani la toate gogoritele si porumbeii morti ce iasa din capul ala mincinos si corupt. Primaria e doar o alta rampa de lansare, e in carti mari la Cosililul Regiunilor de la UE, unii avanseaza ca va candida la Presedintie cu sanse mari, ca va pleca ambasador, asa ca? Prin prostia noastra ne-a impanat cu telegondole si submarine nucleare, Centuri metro si TGV-uri, cartiere cu drone , strazi vopsite si dezstru in trafic.


Pai deaia v-am ales ma? Sa stam cu ochii pe voi ca pe butelie sa nu mai dati un tun? Sa avem noi grija sa nu ne furati parcu? Ca si cum voi tot timpul ne ascultati si cum zicem noi ceva e lege pt voi. Da bravo! Tot noi suntem de vina!

nici usturoi n a mancat nici gura nu ii miroase. cum spala banii Nasul si cu Finul Paunel nici David Copperfield nu are habar. dar voi ca prostii ii alegeti si la al 10 lea mandat ca va da la mooie cu Antolu


asa e, astia daca au protestat, au reusit sa opreasca monstruozitatea https://www.stiridecluj.ro/social/protest-contra-blocului-de-25-de-etaje-de-pe-calea-floresti-participi

 

Demagog penibil

Deci clar, clujenilor, voi sunteti de vina ca Boc aproba toate manarelile arhitecturale, toate enormitatile urbanistice posibile. El nu e vinovat. El doar semneaza ca primaru' si arata cu degetul acuzator spre voi: voi ati vrut-o ! Uite asa se spala ca Pilat din Pont pe manini si el e curat si uscat, in timp ce fraierii de contribuabili neatenti la ce se publica pe site-ul primariei napocane duc greul. Sunteti ofuscati ca Clujul a devenit un oras de nelocuit ? Fraierilor, nu ati fost atenti la saitul lui Boc, ca el v-a spus ca dezvoltatorii imobiliari l-au pus cu spatele la zid. Nu v-ati ales un papagal drept primar, nu pute cladirea de pe Motilor de incompetenta, nu merg banii negri ai dezvoltatorilor la partid , nu s-au ingustat strazile ca la nebuni ca sa poata umbla oamenii pe jos pe trotuarele de 6 metri latime. Nu, Boc v-a spus toate astea dar nu v-ati uitat pe saitul lui la timp.


Adica trebuie sa-ti spunem noi oamenii de rand ca sunt nereguli si umbla spaga, aia care sunt platiti de primarie nu-si dau seama ca se construieste haotic si anumite strazi nu mai pot fi largite dar in loc de case vor fi numai blocuri pe o strada intreaga (exemplu str.Campina-Plevnei). BRAVO EMIL BOC TE-AI SCOS AI DAT VINA PE CLUJENI, TOTUL IMPOTRIVA LOR!!!

Nu vad pe pagina primariei intentia de a construi ,
Numai autorizatia aprobata  unde apare ? daca
stie cineva ?

Nu puteai sa ridici un cotet ca e "proprietatea ta". Ca si astazi trebuia sa ai niste acte, sa-ti fie aprobat sa ai o autorizatie, dar nu -ti dadea nimeni pe spaga pentru ca - LE ERA FRICA!
Odata cu "democratia" fiecare a facut ce l-a taiat capul, incepand cu garajele. Ei si-au dat jos propriul regim, nu mai era la moda pe de-o parte, si aveau 
o gramada de bani da nu aveau ce face cu ei.


Exact ca Pilat. Se spala pe maini. Cica locuitorii sunt de vina ca nu se-npotrivesc !!?? Cu fosta strada Gheorgheni care-i treaba ? Nu primaria a aprobat ca toata zona sa devina plina de " bloace " ? Blocuri intre case ? Cartierul Europa ? Pe o parte s-au aprobat case, ca pe urma pe partea cealalta sa-l umple de bloace. B-dul Muncii ? Nu primaria a schimbat destinatia din zona industriala in zona rezidentiala ?

Cum sa te implici cand te trezesti ca blocu rasare langa tine si primaru vine cu declaratii ca el nu stia nimic?
Dupa ce ati aglomerat toate cartierele vechi cu blocuri, mall-uri, etc acum veniti si spuneti oamenilor sa lasa masinile acasa...
In alta ordine de ideei, eu va doresc tot binele domnule Boc si cred ca nu sunteti rau intentionat, 
dar as fi curios cum aflati d-voastra ce doresc locuitorii acestui oras in relitate?

DieNieA = HAZNAUA SEKKTURJTILOR MAFIOTI TRADATORI SI VANZATORI DE TARA

GARANTIA BOCANCULUI STRAIN PE GRUMAZUL NOSTRU ESTE DieNieA!

tradatoru asta criminal b0c=KKT din vina cui au MURIT bebelusi arsi si oameni in fata spitalelor inchise!!! trebuie ARESTAQT de urgenta. blestem pe el si foaita lui sa arda vesnic in !@D precum au fost 
incendiati de vii aici pe pamant Sfintii Frati Susman la ordinu seKKTurijtilor si sub tradarea directa a foaitei lu b0c. NU UITAM NU VA IERTAM VA BLESTEMAM VESNIC!!!!

Sunt 5 etape in care oamenii pot sa isi spuna cuvantul, ok si de cate ori a tinut primarie cont de nemultumirile oamenilor ?!
A fost vreun bloc anulat sau redus nr. etaje la cererea vecinilor ?! - Bineintales, ca nu.
Cand s-au aprobat bloacele de pe Frunzisului a interesat pe cineva impactul asupra traficului de pe varianta Zoriilor - Manastur 
?! - Bineintales, ca nu.

@Marius G.: ereau obligati sa faca sensul giratotiu daca nu conditiona primaria?

@ddd: Sensul ala era parte din centura magica a lui Boc, candva trebuia facut de primarie in parteneriat cu Lidl, presupun ca cei cu bloacele au ales sa nu mai astepte dupa primarie si de asta il constructiesc ei, oricum, deserveste pe cei ce vor locui in bloacele de la Wings si cei ce vin la Lidl.

S-au implicat și cei de pe Măceșului cînd au apărut blocurile mafiei penticostale, au mers cu ei de gît la tribunal, se implicase și prefectul Clujului, Vușcan la ora aceea și tot degeaba. Mafia a cîștigat, iar bieții oameni au fost nevoiți să achite despăgubiri de 2,000 euro/persoană către mafioții imobiliari.
Boc e un mincinos ordinar de care 
cu cît mai rapid scăpăm, cu atît mai bine va fi.

a plina desaga moshului fabulelor politice ...

doar ca desaga se gaureste si murdareste prin noroiul si denivelarile santierelor care au impanzit toate arterele principale ale clujului.


Apel către Clujeni: punem de un referendum pentru anticipate la toamnă? 

sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.