Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

luni, 19 iulie 2021

Un mitoman ultrabogat, încearcă să ne traducă: "am 100 de Lei în buzunar, deci nu sunt sărac"

Atunci cînd realizările tale ca edil sunt ZERO, cauți orice mijloace pentru a îți crea și menține o imagine bazată pe nimic altceva decăt pe relații cu publicul, propagandă, hype și bullshit (isterie mediatică / rahat de bou din Răchițele, pentru cititorii noștri care nu au socotit că engleza ar fi mai bine de știut decît rusa).

Astfel, Boc a "găselnițit" încă o altă scorneală, întîlnirea absolut "întîmplătoare" cu un loser local cu o mutră suspectă și o dantură pe măsură, ce trece drept "vloggerul" Mircea Bravo, unul care fără onomatopeea "ochei", nu se poate exprima  - ce o fi aia' un vlogger dacă nu un exhibiționist, trebuie lămurit de către medicină. 

De observat privirea laterală în jos și rînjetul de o clipă al piticaniei la minutul 07:36, pe cînd explica el cum că important e să nu îți ia banii mințile - material de studiu pentru viitorii polițiști criminaliști, procurori, judecători, avocați:

N-am să mai caut în coarnele piticului care se vrea neaoș prin revenirea la exprimarea sa din copilărie pîn' l-o făcut tac-su activist UTC, dar comentariile clujenilor adevărați exprimă ceea ce trebuia:

     La bancomat, o verificare de sold ..???

    (glumești amice - la băncile din oazele financiare poate? - n.     red.)

DA, e clar un clip PLATIT de piticul nenorocit!!! Cel mai probabil din BANII publici sau in orice caz bani publici furati de acest Boc Emil si sistemul lui mafiot de capusare a banilor publici!!!!
Rusine sa iti fie Mircea Bravo ca te prostituezi si accepti bani furati pentru a-i spala incompetenta acelui hot nemernic!!!! Pe Marieta Top ai dat-o 
afara ca a facut videochat si tu acuma prestezi ceva mult mai josnic pentru bani!!!!!! Gata, eu am dat unsubscribe si nu ma mai uit la clipurile acelui individ!!!! Emil Boc e groparul Clujului si Mircea Popa zis Bravo ii e complice impreuna cu toti cei care au pus stampila pe nemernic!!!!

Cea mai bună glumă

Exact genul de știri care se potrivesc piticului - e doar piar și populism de doi bani. "I-a ieșit în cale".. pe naiba. A fost un eveniment regizat pentru a-i da lui piticot o aură de om sărac și cinstit. Mai bagă și basme cu bunica care l-a învățat, nenorocitul corupt. Știu organele situația conturilor sale ascunse, dar cineva puternic încă se folosește de pitic - cînd utilitatea lui va trage spre zero, atunci va fi pus la Gherla.


bula19 Iulie 10:43
@ : ce limbaj si cu ce accent elevat a vorbit, demn de un profesor universitar si edil smart


19 Iulie 10:52
@bula: m-a dat gata și pe mine. Chiar în halul acesta am ajuns noi clujenii, ca să ne reprezinte un asemenea specimen?


Ce plm a bagat Boc accentul ala fortat de taranus?


@Jan: nu e forțat, așa e el de fapt.


Cum sa te stie lumea ca ai fost om cinstit DACA NU AI FOST?!?!?!?!! Pe discipolul Apostu l-au prins furand ca era prea prost pe restul oamenilor promovat de acest nemernic inca nu i-au dovedit dar am speranta ca pana la urma tot se va dovedi intreaga retea de capusat banii publici instrumentata de aceste pitic nenorocit dn Rachitele!!!! Dar sa ne spuna pe Stefania Ferencz pe ce criterii a promovat-o!!!! Dar cand a fost prins prostovanul ducandu-i ursulet de plus urias la amanta din Bucuresti mai tineti minte??? Aceasi amanta la care ii mai daduse ceva contracte grase!!! Cam cu astea se ocupa prea-cinstitul Boc Emil!!! Sa-ti fie RUSINE, CRIMINALULE!!!!



Pai și toate șmecheriile imobiliare din Cluj cine le a făcut?
Și dacă Boc nu a luat nici un comision atunci chiar l o prostit tise & Co bine.


Un spagar nenorocit care nu poate justfica nimic, ma p1sh pe toti apropiatii si sustinatorii lui.


Mai este unul sarac si cinstit in Românica si ala este Iliescu! De abia astept sa joc pe mormantu' lui! Duc si lautari!


@TotEu:
Duc cetersasi ...Din zona !!!


"comediantului Mircea Bravo"
Daca este comediant eu sunt maica Tereza...

Cate proprietati ascunse are ordinaru asta....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.