Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 2 iulie 2021

Delirul lui Boc continuă: nu este vina lui pentru că întârziem la lucru, ci suntem noi niște puturoși - unde este centura?

 


Adeseori văd din mașină pietoni care mi-o iau înainte, că de bicicliști nu mai zic. Asta e posibil pe vreme bună, dar atunci când plouă și e frig, au și ei nevoie de un mijloc de transport, iar Clujul pur și simplu nu face față așa cum este el acum. 

Boc care nu e niciodată de vină pentru halul în care a ajuns orașul nostru, aruncă vina pe clujeni pentru că aceștia întârzie dat fiind faptul că traficul e sugrumat în lipsa unor inele de centură. Tupeu de tupeu - auzi la el:

    Primarul Emil Boc le transmite șoferilor care spun că întârzie la lucru din cauza traficului că ”lenea nu ține loc de scuze” și că nu pleacă la timp de acasă.
Moderator Napoca FM: La cât trebuie să plecăm de acasă ca să ajungem la lucru?
Emil Boc: Când eram student, aveam un coleg care ajungea la seminar la 8.01, iar profesorul îi spunea că trebuia să plece mai devreme de acasă cu un minut, ca să ajungă pe ora 8.00. Asta era regula la noi, la Facultatea de Drept. 
Moderator: Dar noi trebuie să plecăm de acasă cu 3 ore, 4, mai devreme. 
Emil Boc: Lenea nu ține loc de scuze!
Moderator: Am avut ieri de traversat o parte din Cluj și Floreștiul. M-am bărbierit…
Emil Boc: Vă rog să îi susțineți pe cei care nu vor centură metropolitană, nu vor metru, care au făcut petiție.
Moderator: Cine nu vrea? Ce facem până atunci?
Emil Boc: Sunt unii care își rup cămașa de pe ei!
Observați felul în care amestecă metroul cu centura, tactică preluată 100% din manualele de intoxicare:

Diversiunea: Manipulatorul nu acordă un răspuns direct unei întrebări directe, ci face o diversiune, direcționând conversația către un alt subiect.

Evaziunea: Similară cu diversiunea, dar aici se oferă răspunsuri vagi, irelevante, divagații sau expresii ambigui. 

Clujenii nervoși nu au întîrziat să îi ofere replica micuțului mitoman, bătându-i obrazul într-un stil magistral.

    Albu
Niciun oras de pe lume asta nu se dezvolta fara infrastructura. Asa smart e Clujul ca n-are nevoie de drumuri?

B(L)OC E BOLNAV PSIHIC

Ovi
Ei Boculețule ce bine era dacă îți rupeai tu ceva la emisiunea lui Andrei Gheorghe.... Gen gâtul...

Cipri
@Ovi: io unul cred ca s-o rupt, dar nefiind nimic esential deasupra gatului s-a restartat si a mers mai departe ca si cum nimic nu s-a intamplat

G Cosbuc
Ce cretin paranoic și schizofrenic a ajuns ăsta Moc Buie și mai și micționează (face p i ş u ) cu jet pe majoritatea clujenilor. :)))) Bravo bă sluJilor .

Add
BOC are probleme psihice: NU vrea centura , vrea doar Metrou care va fi gata peste 50 de ani !!

Cetățeanul
Nenea (îmi e greu a-i spune domnul) primar Boc,
Voturile ce au fost numărate la alegerile locale au fost stampilate și de cei care se deplasează la serviciu cu (una din) mașinile proprii, nu doar de cei care folosesc tramvaiul sau autobuzul.
Din cele spuse de nenea primar Boc înțeleg ca se dezice total de unii dintre cetățenii Clujului.
Pai asta înseamnă că nici măcar om politic nu mai este, ca administrator al urbei nu a fost niciodată.

MP
Boc asta vb de lene. La el la primarie cred ca toti dorm in picioare. Parcurile, spatiile publice, cimitirele, primaria nu stie sa le amenajeze? Sa mai taie din cand in cand iarba? Sa mai toaleteze copacii? Pitic puturos ce esti vorbesti de lene. cand tu esti lenes sef.

Dan Manastur
Pana una alta ședere plăcută in trafic.

Octombrie Rosu
Nu va lamentati, e LUX. Din Octombrie vor veni 30k masini, vin studentii. Doamne da sa vie valul 4!

tony
Ca vorba aia autoritatile si-au facut treaba;centura orasului e gata dar nu vreti voi s-o folositi...!

Cristi
Mocanul asta prost cu tot neamul lui sper să mai iasă primar încă 5 mandate pentru că lumea să se învețe minte ...Dacă a fost prost în primul mandat,prost ca si prim ministru de ce dracu lați votat pe pigmeul puliiii

Fan
@Cristi: neo facut multe bloace si ne simtim ca la niu iorc

lulu
Sa foloseasca centura metropilitana ca de aia a facut-o mandatul trecut

clujean
Stimatul nostru primar, care zi si noapte "lucreaza" la interesele urbei noastre de 5 stele, poate fi legal demis daca facem referendum pe aceasta tema. Trebuie doar sa semnam 25% din votanti cererea de referendum si prefectul trebuie sa initieze referendumul. Daca la acest referendum se prezinta 30% din votanti si voteaza pt demitere atunci am scapat de el.
corectu
@clujean: corect. Cineva din opoziție ar trebui să inițieze mișcarea asta .

Care opozitie?
@corectu: aici toti sunt cumetri si “pretini” buni. De altfel sunt deacord cu ideea referendumului si sanctionarea acestui individ care are o atitudine cel putin sfidatoare la adresa clujenilor.

ionut
Dar cand erai SECRETAR UTC /ASC( ASOCIATIA STUDENTILOR COMUNISTI) cum era????sau la PCR tot pe jos mergeai....chiar nu mai sunt limite...aceasta incompetenta a autoritatilor de a rezolva problema este pusa pe seama OAMENILOR care au job-uri...CE NESIMTIRE .....ASTA ESTE PDL-UL ...EI NICIODATA NU SUNT VINOVATI///ce PAPAGALI ne conduc!

bla-bla  ALERTĂ POSTAC!
Sunt multi care merg peste tot cu masina. Doamne - fereste sa ia un autobuz. Comoditatea lor e platita apoi de toata lumea. Si de cei care au nevoie de masina pentru a lucra, si de cei care se grabesc sa ajunga undeva si iau taxiul, si de cei care fac grupuri sa calatoreasca impreuna, etc, etc. Asta e realitatea si Boc nu are ce sa va faca. Daca ar folosi masinile doar categoriile enumerate mai sus, nu ar fi atata nenorocire in oras.

Kyro
@bla-bla: Sau iti f00ti 2 palme, revi al realitate si realizezi ca este dreptul lor sa circule si sa ceara drumuri...
Din impozitele lor stai tu postac pe ajutor social ...

Marcel
@bla-bla: lasă păsă că și cu troleul faci 20 de minute între cele două sensuri giratorii de pe câmpului în orele de vârf.

Gelu
@bla-bla: Tu realizezi ce ar fi daca si pentru o singura zi toti clujenii l-ar asculta pe Boc si ar merge la lucru cu autobuzele? Si asa dimineata aproape se merge pe scari. Ar fi mai rau ca pe vremea lui Ceasca daca toti ar lua deodata autobuzele si troleele

Daniel  ALERTĂ POSTAC!
Nu înteleg ce aveți cu domnul primar Boc datoritâ lui este orasul nr 1 al Romăniei.Multumim mult domnule Boc

Iosiffff
@Daniel: ma larva murdara, cati euro ai luat?

iosifffffffffffff
@Daniel: oras numarul 1 , auzi la el ... poate e, daca nu stai in el. Daca vroiam designer, votam designer... totusi vrem administrator. nu exista oras dezvoltat fara infrastructura ca merg oamenii cu bicicleta ca nu . asta sa-ti intre bine in cap. Pana acuma la boc infrastructura inseamna 2 piste de biciclete vopsite si copaci pe trotuare.

Alex  ALERTĂ POSTAC!
Multa energie si putere unicului primar emil boc. Sanatate noroc si la cat mai multe mandate domnule Boc. Nu va lasati intimidat de acesti psdisti. Putere sa aveti sa va indepliniti obiectivele.

Covid 19
@Alex: alt retard...

unii CETATENI
D-le Primar, daca acei CETATENI platitori de taxe isi rup camasa de pe ei inseamna ca centura le afecteaza calitatea vietii si institutia pe care o conduceti ar trebui sa gaseasca solutii nu sa va lamentati in presa.

Binee Boc!  ALERTĂ POSTAC!
sunt multi care locuiesc la maxim 2 km de locul de munca si merg cu masina

Kyro
@Binee Boc!: Sunt in capul tau...
Sau probabil stai ca si Boc pe Pasteur si lucrezi la Primarie ...

Anton  ALERTĂ POSTAC!
Forza Emil Boc ! Minunatul primar ne a scos pe noi clujenii.restul nu conteaza. Ne face untold,ne face tiff,ne face electric, ne a facut echipa de fotbal campioana. Clujul arata ca un oras de nota 10 din europa. Multumim

Ion
@Anton: Vezi ca ti-a ramas putin rahat pe buza de sus

Maria  ALERTĂ POSTAC!
DOMNUL EMIL BOC are dreptate ! Suntem sub orice critica ! Suntem vinovati pt traficul asta infernal. Sa mai lasam masinile si sa ne civilizam. Primarul nostru are dreptate.

Kyro
@Maria: Dada... pe langa ca este rupt de realitate mai are si postaci ca si tine...

Alex  ALERTĂ POSTAC!
@Kyro: huoooo psdistule. Tu nu sti ce e civilizatia. Primarul Boc e un om cu scoala,corect si responsabil. Noi clujenii il iubim. Ma comunistule.

Ion
@Alex: tu nu cred ca ai vazut civilizatie in viata ta

Legea
@Alex: in primul rand daca vorbesti de civilizatie, ar trebui sa stii ca trebuie create conditii pentru toti cetatenii nu doar pt trotinisti, IT-sti si hipioti veniti din Poplaca. Nu cred ca realizezi dar numai pe vremea lui Ceasca erai obligat sa mergi cu busul si se sustinea totul la comun.

Dan
Sărmanul Domnul Boc, da semne încet și sigur de delir...regretabil ca ne-am bucurat cu toți când în loc la Funar a venit ceva nou..mai bun, dar acuma se vede ca o ia pe urmele lui Funar.. numai certuri prin presa și atât.

Tanti Lenuța
că bine zâce domnu primariu că dacă trebe sa fi pă 9 la lucru te scoli la 5 sâ la 6 jumate ieşi pă uşă să ajunji pe 9 da voi porniț ca boierii pe la 8 că credeț c-ăi ca duminica circulatîia ia porniț cu două tri ceasuri mai devreme să nu mai intârzaț că io sunt tare mulțăminită de domnu primariu şâ la-m votat de tăte ajerile

un om corupt si mincinos pana-n maduva oaselor

GUNOI DE PRIMAR HOT MINCINOS SI LENES
nu mai are rost sa zic nimic

alex
Faza cu lenea tinea atunci cand "harnicul" de taran coborat la oras de la satucul rachitele, era cel care intarzia la Facultate. Povestea cu colegul e abureala. Dar lasand vorba la o parte in zilele noastre sa zici ca "lenea" e de vina, apoi tarane tu viseaza in continuare la pere malaiete.
!
mincinos ordinar. ce petitie este impotriva centurii, mitomanule? arata-ne si noua petitia impotriva centurii. gunoi de om! moooooie boc!!!

Piticul reflectă din păcate lipsa de civism a clujenilor. A permite unui idiot șpăgar notoriu să petreacă patru mandate în fruntea urbei, arată calitatea locuitorilor ei. Anul trecut am ratat ocazia - acum este nevoie de un referendum pentru anticipate.

Vina petitiei anonime si semnate
Deci daca nu-i PSD devina, e devina cei care nu vor Metrou si Centura. Care or fi aia? Biden, Ursula, Netanianhu sau Ayatolahul ori Dalai Lama? Ori Putin face niscaiva manevre sa nu avem Centura si petitoneaza pe la ONU sau Unesco? Orban si Prefectul Tasnadi care il vor sa ia Somesul in caldare si sa-l transfere la Polul Sus Nordic? Mai Ciocoflendere Pitica, ne cam jignesti inteligenta. De vina esti tu cu Mafia care ne-ati distrus vitata!

Cipri
Fapt e ca in fiecare zi in care Boc a fost primar trebuia sa te pornesti cam cu cateva secunde mai repede de acasa decat in ziua precedenta. Am ajuns ca dupa nici nu stiu cate mandate are piticania sa trebuiasca sa ne pornim mai repede cu cel putin 45 de minute ca sa putem traversa centrul dimineata. Nu conteaza daca cu masina personala sau cu transportul in comun. Cineva acolo la primarie nu-si face treaba sau si-o face prost.

Tit
Lenea-i in curtea lui. Daca compari promisiunile lui electorale cu realizarile va fi clar cine-i lenesul.

Kyro
Cum baga gunoiu in aceeasi oala si centura cu petitia anti metroului inutil...

Marius G.
@Kyro: Parca vad ca ne ajung alegerile din 2024 si cum nu va avea cu ce sa se laude va da vina pe petitia pentru protejarea parcului Colina si pe mistourile legate de metrou lui.

Kyro
@Marius G.: Degeaba ... Mafia este prea mare in Cluj. Si in 2024 are alegerile asigurate pentru nimeni nu va candida contra lui... O sa aflam ca si data trecuta o lista cu 5 anonimi 2 saptamani inainte de alegeri ....

Marius
@Kyro: particip, mă votezi? Aceleași reguli că la Oradea

Calin Gherman
Hai mai...cine nu vrea centura??? Dar daca ni se tot promite de 12-16 ani, in special in ultimii 2 ani pre-electorali, dupa care nu se mai face nimic, ne-am cam saturat si noi de minciuni! Pardon, sa nu mint eu...cred ca s-au bagat ceva bani, multi, in prefezabilitati care nu au dus inca la nimic concret, dle primar!

Catavencu Nae
Acesta este pretul succesului. Traficul din Cluj este o mizerie si asta va spune un bucurestean.

Ioan Pop
Și ca să fie și mai mișto, de luni se schimbă orarul mijloacelor de transport, în sensul că vor fi mai puține curse, înghesuială. Și apropo de vinerea fara mașini, CTP-ul n-ar fi trebuit să blocheze validatoarele?
 Ei bine dragi clujeni, ce spuneți - punem de un referendum?

sursa: StirideCluj 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.