Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 21 august 2021

Matematica primăriei: 2,157 minus 1,050 m2 = plus 730m2 spațiu verde! Cum să reîmpachetezi un dezastru și să îl vinzi ca pe-un succes.

 

Primăria a reinventat matematica: începi adică cu 1,107m2 spațiu verde pe care îl betonezi cu totul, apoi prezinți "realizarea" ca și cum ai fi adăugat 730m2 verdeață!

A fost finalizat proiectul de reabilitare și extindere Skatepark Rozelor. Lucrările pentru extinderea parcului, respectiv creșterea suprafeței zonei de agrement de la 1050 de mp la 2157 mp, au fost realizate înainte de termen. Astfel, Skatepark-ul Rozelor urmează să devină un reper important pe harta competițiilor naționale și internaționale de sporturi extreme”, a scris Emil Boc.

Mincinos patentat piticul.. după noua sa matematică rezultă următoarele:

        În urma finalizării lucrărilor, a fost realizată recepția        proiectului, iar noua zonă de agrement cuprinde:

  • spații verzi pe o suprafață de 730 mp
  • 30 arbori noi plantați
  • sistem modern de iluminat ambiental și general cu LED
  • ansamblu interactiv din cuburi
  • bănci și mese
  • cișmele

Să recapitulăm: deci distrugi 1,107m2 de verdeață pentru ca un acolit politic de-al tău să facă și el burtă de pe urma banului clujenilor, apoi prezinți asta ca și cum ai fi "realizat" 730m2 de spațiu verde, cînd de fapt acesta a fost restrîns!

Ce mai înseamnă "zonă de agrement" pentru piticul șpăgar, e clar: betoane, leduri, bănci care ne iradiază, cuburi și alte mizerii care îi gîdilă doar pe puștii care văd în astea realizările esențiale pentru ei, la pachet cu drogoteci pe spațiul public - ăsta își cultivă viitorii alegători cu grijă!

         Faine betoane...crezi că eşti pă răchiţelen'pantă...

      sss

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.