Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 28 august 2021

Clujule, iată-ți micuțul comunist în toată "splendoarea" sa! Lupul își schimbă blana, dar năravul ba.

Necinste adusă steagului național


Unii au o abilitate de-a dreptul cameleonică de a se adapta oricărui regim politic, indiferent cît de nociv ar fi acesta și chiar mai mult, de a propăși în interiorul respectivei clici prin laudele deșănțate aduse unora mai mari decît ei.

Actualul primăraș al Clujului, nu face excepție. Iată ce scârboase elogii aducea tînărul șef de organizație al Uniunii Tineretului Comunist (UTC), partidului cu ocazia conferinței naționale a PCR în 10 Decembrie 1987, cu numai doi ani înainte de căderea cadrelor din linia I:

    Acum, când întregul popor se pregătește să întâmpine prin fapte de muncă marele eveniment din     viața partidului, Conferința Națională a PCR – unitatea tuturor cetățenilor țării reliefează înalta            răspundere ce ne revine fiecăruia în parte față de prezentul și viitorul României, față de destinul     nostru revolutionar. Mărturia acestui adevăr, a acestui crez suprem sunt profund și convingător         dăltuite în geografia materială și umană a poporului român, angajat plenar cu toate forțele sale, în     opera de înfăptuire a hotărîrilor Congresului al XIII-lea al Partidului.

În acest context, noi, studenții Universității clujene, suntem hotărâți să ne intensificăm eforturile, în domeniile noastre de muncă-eforturi care se înscriu în activitatea de ansamblu pentru realizarea programului de dezvoltare a țării.

Sub impulsul acestui sentiment al participării, al eforturilor spre educație permanentă-condiție sine qua non a spiritului revoluționar-studenții Universității noastre întâmpină marele eveniment politic cu rezultate admirabile pe tărâm profesional, politico-ideologic și cultural-artistic.

Latura politico-ideologică are menirea, prin cercurile de dezbateri, sesiuni de comunicări, mese rotunde, dezbaterile de la invățământul politico-ideologic, să creeze în rândul studenților atmosfera înțelegerii profunde a dimensiunii politicii partidului și statului nostru, a liniilor directoare ale acesteia.

În acest climat de profundă angajare și răspundere, nu vom precupeți niciun efort pentru a ne putea onora cu cinste de nobilele misiuni ce ne revin, pentru a întâmpina Conferința Națională a partidului cu bogate și frumoase rezultate, alături de angajamentul solemn al participării noastre – sporind astfel prestigiul acestui vechi lăcaș de cultură care este universitatea clujeană“.

Și replica națională, nu doar a clujenilor - vă dați seama cum arătăm în ochii conaționalilor noștri cu asemenea jalnic specimen la cîrma Clujului?

  1. Piticul n-a condus, nu conduce nimic și, după poze, nici măcar pe nevastă-sa. Dacă ne gândim numai de proiectul din Băbuțiu, sat nu departe de Cluj, unde e băgat directorul unei bănci (raiffaissen) și fostul ambasador evreu al SUA la București vedem calea ce trebuie urmată.

  2. Bocul, unitatea de masura a slugarniciei in politica romaneasca postdecembrista!

  3. Ce prost era Bocuta daca a facut dupa terminarea liciului stagiul complet ca militar in termen. Daca intra la facultate facea termen redus. Acum v-ati prins de ce gandeste 2 la metru minus 1,2 metri asa cum gandeste??? Toti soldatii in termen la Secu au fost asa de bine indoctrinati si tinuti sub control ca si la 30 de ani ei sunt intotdeauna politic pe dreapta si voteaza pe dreapta asa cum li se dicteaza de la centru de Baneasa. Cunosc un asemenea specimen de soldatel la Secu care ii injura intotdeauna pe psdisti cand acestia s-au aflta la guvernare si-i injura si chiar si acuma cand acesta se plange ca nu-i mai ajung banii sa-si plateasca facturile. Boc a ajuns PM si primar a la Cluj tocmai c-a facut armata la Secu. Fara Secu micutul piticot ramanea in sat si pazea oile.

  4. E amuzant cum cineva pare surprins de faptul că politicienii noștrii in mare măsură sunt foști comuniști, securiști, nomenclaturiștii, colaboratori sau fii și nepoții lor. Poi dacă nu ei atunci cine?

  5. 😄👍🏻😅 era chiar bun. Stapînea perfect „limbajul de lemn” al epocii, o beție de cuvinte care nu ziceau nimic. Cîndva eram si eu prins in acel sistem, și zic sincer că n-a fost chiar rău, dar se mințeau între ei și erau oameni lipsți de adevăratul spirit revoluționar, totul era o formă fără fond, și de fapt de asta s-au prbusit ca un castel de nisip. Azi se stie bine de unde a fost finațat Lenin, se cunosc conturile si sumele. Totul a fost o iluzie (arma politică) pusă în șcenă cu rol de diversiune pt a cîștiga războiul. Azi lucrurile stau la fel.

  6. Sa urce Cluuujjjul spre comunism in zbor!!! Aplauze prelungite, se scandeaza bok (💩) PCR, bok (💩) PCR uraaa, uraaa!!! Asa se va scanda la untold eveniment CBD-ist… (pour les conaisseurs)
    „Viitor de aur tzara noastra are”… 😤☹️

    1. ..sluga lui Petrov turnatorul securist este un politruc jalnic, un mâncator de cacao platit din bani publici pe funcții politice. Voi comunistii sunteti tampiți rău, credeti că dacă vă declarați „de dreapta”, vă dispar automat și apucăturile bolșevice.

    2. Duceti-va ……undeva. L-ați votat de „1000” de ori până acum și se știau toate astea. Cred că ipocrizia e răspândită la toți: politicieni, ziariști și alegători. Toți avem ce meritam.
      PS. In Romania toți se plâng de bani putini, nimeni că nu are minte.

    3. Uitați-vă cum arată un bou!!…clujul a devenit orasul cu cele mai multe clanuri securiste si mafiote din țară!!..rețelele de securiști și mai nou de sri-isti au umplut orașul cu firme de construcții imobiliare,…tragic de influență, trafic de droguri,trafic de carne vie…nu vă mai uitați la Cluj ca realitatea e alta…acolo nu mișcă nimeni fără acordul securiștilor, nici Boc!!..

    4. boc ăsta ar trebui premiat pentru autodenunț involuntar. Căci, el a declarat că ARMATA TE TÂMPEA, apoi a recunoscut că EL A FĂCUT ARMATA. Nu-i bai, clujenii îl vor mai vota de 14 ori. Că, și ei sunt tăt români.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.