Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 5 iunie 2020

Boc iradiază cu bună știință Clujenii - dovada

E de înțeles faptul că acolo unde a crescut el, un televizor în casă era numai pentru fruntașii satului, iar telefonul, doar pentru primar.

Acum că a ajuns el însuși primar / prim-ministru / și iarăș primar (ce pacoste!), ca un nepriceput ce e, se află în treabă făcând tot ce poate fi mai prost pentru sănătatea clujenilor - a instalat vestitele băncuțe wi-fi în Cluj care îi iradiază direct la testicule sau la ovare pe neștiutorii care iau loc pe acestea, mame, copii, tineri..:



Vă plac microundele pulsate la frecvența de 2.4 Ghz direct în aparatul reproducător - vă place cancerul ovarian/testicular? 

Dacă da, luați loc și încărcați-vă mobilul, apoi alergați la doctori toată viața.

Asta este o treabă pe care onor-primăria ar trebui să o facă, prin semne de avertizare instalate pe respectivele băncuțe - și mai bine ar fi să le ducă de acolo, chiar dacă s-au cheltuit bani publici pentru ele. Mai bine e să recunoști că ai făcut o prostie, decât să insiști în ea. 



Dacă nici faptul că ne-a promis că ne prăjește cu 5G în Clujul devenit oraș- experiment nu ne trezește, atunci chiar merităm încă un mandat de batjocură, incompetență, prostie.

Oricine, dar nu Boc și nici Ungureanu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.