Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 3 august 2021

Promisiuni peste promisiuni - realizări ZERO. Mai marii lumii sportului îl urechează pe primar

nă și Ion Țiriac l-a urecheat pe Boc pentru că a promis și nu a realizat un centru regional de tenis la Cluj. Mă mir că i-a luat atâta timp ca să se prindă, trebuia doar să ne întrebe pe noi clujenii părerea despre edilul șef și șleahta lui de incompetenți - iată ce ar fi auzit:


Pana acum o saptamana nici drumul nu era asfaltat, te umpleai de praf sau noroi dupa caz, pe pitic al durea la cipic de sportivi...

Auzi la nenea, vrea teren de tenis, noi nu avem cantura, nu avem parcari, de fapt, nu avem de de nici unele...si matale zici de teren de tenis...
Si d-voastră v-a promis...
Asa ne promite si noua dar nu ne alegem decat cu strazi ingustate, cu trotinete, cu festivaluri, cu blocuri multe (de care clujenii nu au bani, dar pe care vin si le cumpara 
bogatii din alte orase...Andreea Esca, etc) ne mai trezim cu tot felul de cladiri care sunt chicioase si de prost gust (str A Iancu si nu numai) dar ne mai laudam ca in Cluj a crescut nivelul de trai si calitatea vietii de la nivelul oraselor din Germania, dar daca stai bine si te uiti asa e ca preturile sunt mai egale sau chiar mai mari decat in Germania (ca noi suntem mari grofoi) dar salariile sunt de toata trista, cu exceptia IT-stilor, funcionarilor din primarie...dar in rest bate vantul in buzunare.

Nu îl certați pe domnul Boc că a promis și nu a realizat centrul de tenis.El doar atât știe să facă:sa promită !niciodată nu a realizat ce a promis , nici nu cred că o va face vreodată. Promite, uita, promite altceva și iar uita. Dar daca îl faceți dumneavoastră domnule Tiriac ,va veni fericit la inaugurare, își va face poze și le va posta pe Facebook dând de înțeles că lui i se datorează. Așa a făcut cu Tiff de unde a postat zeci de poze pe pagina sa.


Bine ca ati amintit de primul campionat de tenis castigat aici de d-voastra in 1959 .
Domnul Boc era pe punctul de-a se lauda ca el a a dus tenisul in acest oras!
Numa bine!

Noi nu avem o centură după 17 ani de pitic, darmite' fițe de tenis! Orașul este distrus de mafia penticostală și de către cea imobiliară, că nici nu mai poți face distincție între ele. Oare avem ce trebui să punem de un referendum pentru alegeri anticipate acum?

Clujul inca are strazi fara utilitati. De tenis ii doar in coor pe 99% dintre fraierii ce platesc impozite la primarie.
S-o luam pe prioritati...
::))):::))))))

Urmeaza Ucu sa treaca la treaba cu Mercedes si altele. Boc da drumu' la Centru de Excelenta Smart-o Galactic si va rasari din neant un Cluj Arena de Tenis. Ca are balta peste.

Acum ca n-ai primit livada Polocsay moca, faci pe smecherul. Cumpara teren dacă ești miliardar, nu mai cerșiti voi miliardarii doar sa va faceți faimoși. Ar fi cazul sa dați și țării câte ceva inapoi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.