Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

luni, 2 august 2021

Zbaterile din PNL-ul local și opinia clujenilor despre protagoniști

Cică s-ar zbate "stimații" noștri conducători cu scopul de a duce orașul, județul și țara pe culmile progresului - glumeam, cine să-i creadă?

Clujenii s-au înțelepțit în privința lor și prezic ce va fi. Dacă cineva crede că Boc mai are vreun rol intern în viitor, mai ales ca Președinte, îl rog să mă sune căci am un pod peste Someș de vînzare, are două benzi în fiecare sens, piste de biciclete și poate percepe taxă de trecere!

Golanilor ăstora politici li se va înfuda cît de curînd. Să vedem:

  

ION
Care PNL.....?????GLUMITI..acest partid nu va mai exista ever...deoarece uitati-va ce fac acesti aventurieri....S-AU SCUMPIT TOATE, CARBURANT, ALIMENTE , ENERGIE, APA, GAZ,....MULTINATIONALELE SI BANCILE STRAINE DEFILEAZA si in fiecare luna isi repatriaza miliardele fara nicio investitie in Romania....copii nostrii devin tinta unor gasti de poponauti internationali...CE MAI VRETI FRATILOR ca ne RUP IN DOUA ASTIA!!!!

ReBok
Toti sunteti hoti si tradatori de tara!
Poate ne povestesti si noua cum ai vrut sa vinzi aeroportul Cluj, cum nasul a vrut sa vanda Otopeniul, cum va deveni Campenestiul micul Snagov de Cj in interesul vostru, ce nu puteti voi intelege este o lege UNIVERSALA ca elasticul intins prea mult se va rupe si te va lovi rau! Sau ce emiti ce primi!
Degeaba faceti parte din culturi neoprotestante canu ati inteles nimic! Tot pe furat si cu trabucul in gura, nu Paunel? micul Al Capone.

trooper
Ce sa spun, mare partid liberal e si asta, in care pedelistii lui Basescu au acaparat toate functiile si sinecurile banoase. Singurul liberal din vechiul PNL ramasese Orban, cu toate pacatele lui. Acum e vremea serpariei portocalii, colegii lui Nutzi spaima Constitutii au ajuns la butoane in partidul Bratienilor si vor "reforma" cum zice Paunel aci de fata. Numa' valori, unul si unul...

Ro
Afară de conturile tot mai grase ,nu au făcut nimic,politicianul român este doar un corupt jegos,nu contează culoarea politică,împreună sunt același kăkat corupt.

Postacul neutru
Paunel,zis si Tise-levigat,n-a facut nimic notabil,de zeci de ani,de cind se afla in conducerea judetului.Un politician de doi lei,ca si nasul sau,piticania.

xxx
@Postacul neutru: stadionul?

Mincinosii
S-au dumirit si cetatenii ce au votat sau au stat in case "ca tot ala iese". Cu imobiliarele vi s-a cam infundat, e prea riscant sa mai construiesti anapoda in oras, mai face Udrea si concubinul un cartier la Selgros si gata, mai raman firmlele care schimba bordurile si dalele de trotuare dar si aici vuieste strada, la plantat panselute la pret de 1000%, spatii verzi sub sloganul eco-smart, cam gata. Boc pleaca spre UE, Buda ii face locul, Tise va ramane carne de tun si va cam plati oalele sparte. Deci se cam sparge gasca, scapa cine poate.

MP
Bate si asta din gura ca si Boc sa se afle in treaba. Auzi ca da cu ei de pamant . Imi plac titlurile astea din presa de la noi :))))
Cand o zis ca isi da demisia nu o fost in stare sa se tina de cuvant. E la fel ca toti politicieni de la noi. Fara coloana. De aia ne merge asa de bine. Si PNL e la fel ca toate partidele. Cum ajung la putere cum isi numesc pe ai lor pe functii sa fure cat pot in mandat.
Vin strainii la noi in tara si fac legea cum vor ca noi suntem prea prosti.

Pregatesc un exit
Din cate vad Paunel cu micutul primar au inteles ca la Cluj, intr-un final, lumea s-a prins cine sunt si s-a cam saturat de promisiuni si marketing. Asa ca se pregatesc de o retragere la bucuresti pe principiul orice sut in fund e un pas inainte.

ReBok
@Pregatesc un exit: retragerea va fi la Poarta Alba! Watch & learn ! Codruta nu doarme...

Boc si Codruta = love
@ReBok: cel putin asa pare. Au fost colegi de facultate, la UBB, cel putin de an. Asa CA CAm miroase a prietenie veche

Ori stii tu cum sta treaba, ori te retragi elegant
Alege, vrei sa-ți fie bine, te pocaiesti.

Deci după cum spune mesajul din imaginea de mai sus, "E timpul!".

Întradevăr, e timpul să fiți duși acolo unde aparțineți de drept, iar noi să alegem oameni noi, nepătați și care să aibă numai interesul cetății la inimă.

REFERENDUM pentru anticipate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.