Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

miercuri, 31 iulie 2019

Clujul "smart" - rahat cu perje în 3D (sau în 5G) - cum preferați.

Oportunismul imbecil al piticaniei uteciste nu ar cunoaște limite dacă nu ar fi clujenii sătui, deșteptați după ce vreme de aproape o cincime de secol în care o șleahtă neavenită de penticostali deveniți cumva purtători de buletine de Cluj, și-a bătut joc de urbea noastră:


"Primăria Cluj-Napoca anunță că derulează un nou proiect pilot pentru sporirea siguranței pietonilor din oraș: treceri de pietoni cu marcaj orizontal 3D.
Proiectul avizat de către Comisia de circulație cuprinde 2 treceri de pietoni din zona Parcului Central care vor avea acest tip de marcaj: 
- la intersecția străzii Cardinal Iuliu Hossu cu str. G. Coșbuc - marcată deja
- la intersecția străzii Deva cu str. G. Coșbuc - care urmează a fi trasată duminică noaptea.
Implementarea proiectului s-a realizat cu sprijinul Festivalului UNTOLD și cu ajutorul artiștilor KERO ZEN și Ocu - artiști care s-au implicat și în realizarea proiectul Artă în curtea școlii.
Municipalitatea are în vedere extinderea proiectului și în alte zone din oraș dacă măsura se dovedește a avea un impact pozitiv în ceea ce privește acordarea priorității de trecere a pietonilor."




Să aflăm exact despre ce este vorba - "impact pozitiv", vedem noi:


ce fain 
Prostimea clujeana e deja in fund de orgasmele continuu , o trantit Piticul 2 treceri la pret de pasaj auto. Incredibil ce lume tampa!

Utc Rachitele 
Nu ne da si ochelari 3d ca sa vedem trecerea ????

Moc ana 
Ioiiii caaa trecere de pietoni 7Gggggegegege, ioiiii ceee buuunnn iiii Booocccccccaca, ceefaaaiiinnn laaaa Cluuuujjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Criculae 
In 6 luni sterge singura si nu o revopseste nimeni, la fel ca trei sferturi din marcajele orasului comoara smart.

B-) 
@Criculae: Nu conteaza ca se sterge,trebuie sa reziste doar atat cat sa o vada festivalierii si sa faca reclama la oras. **** Boc.

Teodosiie 
In schimbul desenului cu creta pe asfalt Boc ofera 4 zile parcul Central cu chirie 0 plus paza cu politisti comunitari. 
Cam scumpa mazgaleala.

Sile (Hosu) 
Dragii mniei, am onoarea sa va invit cadecurand la lansarea primului mnieu roman, intitulat ,,Zama de Boc" , roman bildungsroman in care subsemnatul descriu cu acuratete de invidiat spalarea creerelor la clujeni si ce a ajuns Orasul nostru Cluj, incepand de la Epoca Funar pana la Era Boc de Rachita, era in care noi traim si astazi. 
Lansarea nu se va face la Libraria Universitatii, deoarece eu nu sunt universitar, ci la o librarie mai modesta, dintra-celea pentru cei care au absolvit Liceul. 
Voi reveni cu amanuntele mult asteptate.

Untoldeanu 
Foarte bine situata trecerea, chiar langa pisoarul principal. 
Multumim, BOC.

Face booceanu 
Nu mai comentati aiurea in tramvai! Scurt pe doi. Daca vreti sa va fie rusine ca apartineti de cuvantul OM, de fiinta care se crede superioara animalelor, primatelor, intrati pe Emil BOC si Multumim Boc / Facebook. Incredibil de cat de debili au ajuns clujenii. Nu ma mai mira nimica, absolut nimica. Vorba unui Domn pe care nu am avut onoarea sa-l cunosc, "Sederte placuta in trafic!"

slie 
@Face booceanu: In orasul Piticaniei toti au ajuns spalati pe creiere, de aceea voteaza in continuare BOC!!!!...

Eliseanu 
@slie: Mi-ai luat vorba scrisa din gura. Merci! Nici nu mai are rost sa postacesc! Vad ca nu suntem atat de prostanaci! Vom schimba sistemul!

ion 
@Face booceanu: nu au ajuns clujenii chiar atat de prosti pe acele site-uri sunt doar postaci platiti cu cativa lei.Refuz sa cred ca un om normal poate gandi asa ceva.Aceste treceri de pietoni mi-au amintit de domnul Funar cand a semnalizat trecerile cu bucatele de plastic fosforescente.Au costat o gramada de bani si au tinut doua saptamini pentru ca se spargeau cand treceau masinile.dar banii dusi au fost si spaga luata.

Sileanu 
@Eliseanu: Imi place, toti care ati facut din Sile un simbol impotriva idiotului din Motilor! Dar putini cunoasteti istoria si mai ales cine a fost Sile, postarile dansului si mai ales subtilitatile lui in care facea pe prostul, pe falsul critic agramat al lui Boc "care cocotat acolo sus uita cum altii jinduiesc la o shaorma cu de toate". Clujeni desteptati-va, nu va mai lasati prostiti!

Bocar 
@Sileanu: N-ai cu cine, "e multi si prosti", vorba cuiva care mai rarea dintre ei. Acum e vremea lor, Untolad, zilele Clujului, etc, etc. Si asa la anul va aparea metroul, TGV-ul si alte minuni din povestile cu basme pentru prescolarii intarziati mintal.

Gigi 
Din pacate Clujul devine orasul inovator al tarii: trecere de pietoni 3D, strada SMART, pubela si mai smart dar este repetenta la adevaratele probleme ale unui oras: degeaba ai trecere de pietoni 3d si strada smart daca nu ai centura, pasaje, pasarele pt fluidizarea traficului (Clujul de pe vremea lui Ceasca nu a mai construit o pasarela si ar trebui sa ne uitam la Taietura Turcului ce se intampla in fiecare zi), degeaba ai bike sharing si ceri ca edil sa mearga lumea cu bicicleta si trotineta electrica cand tu nu ai o pista legala de biciclete (o pista nu are voie sa fie pe strada, delimitata doar de bare de plastic, nici pe trotuar sa ingusteze trotuarul, si nici sa fie ingusta de jumate de metru sa nu incapa 2 biciclisti, doar ca sa te lauzi ca oras smart ca ai n km de piste. Degeaba ai pubela inteligenta cand tu nu ai o groapa ecologica si mormanul de gunoaie ajunge azi-maine cat turnul din Manastur. 
Ce face primaria sunt actiuni pt votantii prosti si din pacate pe zi ce trece in Cluj sunt tot mai multi, indiferent ca acestiu sunt sau nu cu studii superioare.

Lege si ordine 
@Gigi: Parerile tale despre primar sunt perimate si ascund tocmai abaterea atentiei la ce se intampla in tara asta cand ne sunt violati si ucisi copii. Tu si cei ca tine incurajati asta in loc sa iesiti in strada sa se schimbe sistemul ticalosit. Jos guvernul criminal!

Gigi 
@Lege si ordine: Eu nu-s ceva influencer sa pot face asa ceva, eventual site-ul facand o stire din postarea lui boc ar putea fi acuzat de asa ceva. Cat despre problemele din zilele astea nu stiu daca guvernul actual este de vina cat Basescu cu al sau guvern boc care au creat un sistem odios. Guvernul actual a vrut sa se bage putin peste justitie ca prea fac ce vor in tara fara sa raspunda pt faptele sale dar tu ca sustinator al lui boc impreuna cu toti rezistentii v-ati revoltat "jos labele de pe justitie". Practic tu ca sustinator al lui boc ai contribuit indirect la crearea acestui sistem sinistru. Cand STS se ocupa doar cu fraudarea alegerilor, nefiind capabili sa localizeze un apel, asta inseamna sa ai un sistem mafiot. Iar tu daca iesi in strada sa o aperi pe Codruta, Lazar si toata gasca de procurori corupti, nu faci altceva decat sa sustii acest sistem si din pacate din cauza asta vor mai aparea cazuri de genul asta.

Clujean1 
@Gigi: 
Ca sa o exemplificam la concret, amintesc de cazul pilotului Iovan, nesalvat in parte din cauza STS. Cand i-au cerut demisia sefului STS, Opris, Basescu nu a fost de acord si ulterior l-a decorat pentru "serviciile" aduse. STS ul nu s-a reformat, problema s-a repetat. Toti de la STS declarau si atunci ca si-au facut datoria, dar nu au fosr date publicitatii istoricul comunicarilor STS pe motiv de secret. Ce secret e sa cauti un avion civil?

secretul nedeslusit 
@Clujean1: Adevarul e ascuns inca, acela a fost un zbor ilegal de colectare organe pentru cineva sus pus, personajele din avion, amatlacuri, bani la negru, etc.

Vai de voi si de noi 
Am uitat sa zic ce cretini sunt politistii rutieri. Ma idiotilor, v-ati pus intrebarea "Daca vine unu' si ca sa nu-si loveasca masina, va trage de volan stanga pe sensul opus, acolo unde trecerea nu are efect 3D? Sau are efect 3D, dar vazuta din partea cealalta." 
Ba da retardati sunteti ba! 
Sefii de la politia rutiera au intrat pe post cu pile. 
Daca unu va conduce prin partea stanga si va produce un accident, aceeasi retardati din generatia "rezist"si "Coruptia ucide", vor aprinde iar lumanari, uitand ca ei sunt primii cretini care se minuneaza vazand o trecere 3D.

Clujean1 
@Vai de voi si de noi: 
Marturisesc ca m-am gandit si eu la asta. 
Este acest marcaj conform cu codul rutier? 
Daca nu, si e ignorat este contraventie?

hopaa 
respect maxim domnule primar. o idee geniala. orasul smart isi respecta renumele. multa sanatate si va doresc inca cel putin patru mandate.

hepaa 
@hopaa: Genitala idee, in contextul fapyului ca din cauza populismului de 2 bani, aceste treceri sunt vopsite in locuri in care nu sunt probleme de vizibilitate, unde nu s-au inregistrat necazuri, doar de dara Untold si de ce vor povestii acasa panacotistii Untold, gen am vazut la Cluj trecere 5g smart-metropolitan ca la Silicon Catun. In acest timp drogatii si betivii vor face noi victime. Bilantul se va vedea, chiar locul unde trebnuia ele desenate. Rusine Boc, Untold, Edili si papagali insurubati in mierea banilor publici!

Vai de voi si de noi 
"Primăria Cluj-Napoca anunță că derulează un nou proiect pilot pentru sporirea siguranței pietonilor din oraș: treceri de pietoni cu marcaj orizontal 3D." 

Nu exista om mai retardat, cretin, idiot, drogat, tampit, etc, decat functionarul din Primaria Cluj-Napoca. Ma refer bineinteles la functionarii de rang mare, pupincuristii lui Boc, nu la fetele de la ghisee. 
Pai ma cretinilor, idiotilor, retardatilor, cum naiba sporesti siguranta cu o chestie ce atrage privirea si concentrarea asupra ei, in loc ca privirea si concentrarea sa fie asupra ambientului? 
Ma retardatilor, de ce sa-si concentreze soferii atentia asupra aspectului trecerii, in loc sa aiba atentie distributiva? 
O trecere de pietoni trebuie sa fie curata, proaspat marcata, fara vegetatie care ar putea ascunde un pieton grabit sau un biciclist gata sa tasneasca, cu indicatoare curate si reflectorizante. 

P.S. Ce obligatii ai cand intalnesti un marcaj care nu e prevazut in legislatia rutiera? Retardatilor! 
P.P.S. Avem gropi Real 3D peste tot. 
P.P.Ptiu drace: O sa vina oamenii la Untold si o sa zica "Ce fain e la Cluuuj! Am vazut trecere de pietoni 3D!"

sursa: StirideCluj







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.