Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 26 iulie 2019

Clujul mafioților imobiliari - gașca penticostală, vizează încă un hectar+ al Clujului



Atunci când Societatea Drumuri și Poduri Cluj, al cărei acționar majoritar este chiar Consiliul Județean Cluj își caută singură insolvența fără a fi forțată de către nimeni, știm sigur că ceva e putred nu în Danemarca, ci chiar la noi în Cluj-Napoca:




surse credibile susțin că mai mulți investitori imobiliari foarte puternici, cu influențe puternice în mediul politic și economic din Cluj, au pus ochii pe patrimoniul firmei. În proprietatea SDP Cluj se află un teren și o clădire, peste drum de Aeroportul Internațional Cluj Napoca, la nici 100 de metri, unde se poate construi un hotel, dar și un ansamblu imobiliar cu sute de apartamente, scrie Evz.ro.
Din informațiile existente, Consiliul de Administrație al societății a decis intrarea în insolvență, cererea fiind trimisă la Tribunalul Comercial Cluj. Pe de altă parte, principala cauză a situației dezastruoase de la SDP Cluj, mai susțin sursele EvZ, ar fi fost provocată intenționat de firmele cu interese în imobiliare, care ar pândi terenul de peste un hectar din vecinătatea aeroportului.
Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe a declarat că valoarea datoriilor firmei este de opt milioane de euro. ”SDP Cluj a câștigat licitații, să zicem, în 2017, oferind un preț. Între timp, valoarea materialelor de construcții aproape s-a dublat, iar acum societatea nu mai are posibilitatea să termine lucrările pentru că nu mai are bani fiind pusă o presiune mare pe ea”, a spus președintele CJ Cluj, Alin Tișe, care a mai adăugat că cel mai important aspect sunt cei peste 100 de angajați ai firmei, ”care trebuie salvați”. Potrivit lui Alin Tișe, perspectiva concedierii celor peste 100 de angajați nu trebuie privită ca și un lucru grav, deoarece marea majoritate acestora își vor găsi repede de lucru la alte firme de construcții.
În urmă cu aproximativ trei săptămâni, directorul SDP Cluj, Călin Platon și-a dat demisia din funcție și a plecat la o firmă concurentă, cu sediul în Dej."
Din fericire însă, clujenii nu mai dorm - fermentul cel din drojdie bună face ca pâinea să dospească, pe când bacteriile rele, încep să piară - asta e. Obișnuiți-vă mafioților penticostali cu ideea: vremea voastră a trecut!

cluj 
Interes pe fata pentru tise tziganel ,cu semnatura piticului, mafia pdl iar pune mana pe ceva subevaluat.

Elis @Stanaru 
Mare Dreptate ai, toti anii astia Piticania s-a strecurat cumva sa ajunga acolo Sus la primarie, dar acuma nu mai are nici o sansa, numai lichelele mai voteaza cu el, clujenii s-audesteptat, s-au trezit , nu ar mai vota azi cu Boc nici ca sa ajunga controlor pe autobuz...

mario 
No, sa va aud pa astia cun PNL, cu Boc-Tise?... Alo DNA?!..

Boc isi bate joc 
Si nici acum clujenii nu vor fi convinsi de mafia din primaria condusa de Boc si consiliul judetean condus de finul lui Boc. 
Clujenii se vor bucura de niste firimituri, caci Untold este doar o firimitura, in timp ce altii vor deveni milionari in euro peste noapte. 
Institutiile mustesc de coruptie, transpira spaga prin toti porii. 
Fraierilor, astia invart milioane de euro, in timp ce voi votati si zbierati rezist si coruptia ucide. 
Sunteti folositi ca niste dobitoci. 
Nici macar nu puteti concepe cati bani invart astia si ce manevre pun la cale. 
Astia au atatia bani incat ar putea cumpara un autobuz nou electric de 200mii euro in fiecare zi, fara sa apeleze la fonduri, atat de mult se fura.

Coruptie 
Il doare la banana pe finul lui Boc. 
Potrivit lui Alin Tișe, perspectiva concedierii celor peste 100 de angajați nu trebuie privită ca și un lucru grav, deoarece marea majoritate acestora își vor găsi repede de lucru la alte firme de construcții.

Dene iau 
O alta manarie, o societate apartinad Con Jud lasata fara obiectul muncii, cand drumurile judetene sunt prastie si ciuruite, unde lucrarile sunt incredintate unor firme dubioase dar DE CASA gen Kiat..etc. Tupeul tot mai mare, nici macar sa acopere aparent manevrele. DNA e sub papucul lor. Dai o lucrare la Kiat, deviz 1 milion, factura 2 milioane, parandarat 5 sute mii, la DJDP nu-i posibil. Cam asa merg treburile la Cluj.

Motilor 
Ati putea avea mult mai mult RESPECT ptr BOC, care va va fi BACI pana hat in 2024!!!!...

Stanaru 
@Motilor: Ciobanas cu o oaie, Baci peste voi, oile proaste din Motilor. Doar voi mai votati licheaua ca v-a marit salariile nesimtite, crepaua-ti in chinuri cu Boc Baci al vostru!

Ion A. 
pentru igiena economiei si a societatii, o buna parte a acestor "dezvoltatori" vor infunda puscariile, concomitent cu confiscarea integrala a averilor, indiferent pe numele cui le pun.

ion sparleanu 
@Ion A.: chiar credetica se va intampla vreodata in Cluj asta?

Diplo 
@Ion A.: la puscarie cu toti "dezvoltatorii"!

zgomoteanu 
Nu conteaza, noi clujenii votam in continuare Boc!..
sursa: StirideCluj 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.