Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 23 iulie 2019

Clujeni, vă va îmbogăți nespusul (adică untoldul)!

Sub titlul propagandistic scris de către cineva cu o jumătate de creier, suntem pompați cu adrenalină: 
Ne vom îmbogăți pe seama untoldului!


Untold și concertele verii vor genera peste 600 de milioane de lei în 2019

Nu mai spuneți!  E o problemă însă pentru acești "probagandiști" de duzină - mințile clujenilor adevărați, nu pot fi întoarse cu asemenea vrăji de "cinci la Leu", prețul castraveților stricați:



Vasile 

Pe lângă faptul că avem putine parcuri in oras (in comparatie cu Timisoara, de exemplu) si pe langa faptul ca parcul mai e distrus de hipsteri in timpul anului cu hamacele lor, la Untold i se da lovitura finala. Ii trebuie vreo 7-8 luni (până în primăvara viitoare) ca sa-si revina. 

E usor sa faci festival cand toate instituțiile statului ti se pun la dispozitie gratuit si distrugi an de an parcul si iarba de la stadion si tu plătești mai nimic pt asta. 

Toată lumea vrea in centru, pe asfalt, nu le place pe un teren gol la marginea orașului.

xee 
Aglomeratie, galagie și mizerie. Uni chiar sunt incantati de acestea, sa nu mai socotim si alte inconveniente. Fain!
putin altfel...
Nu ne intereseaza ce genereaza si cui ! Sa il scoata in afara orasului !
Nepotu 
La care sa mai adauga vanzarea de coco (droguri). Ce dreq, unii o avut productie buna si trebe sa "scape" de marfa. Nu ca nu ar avea la cine sa vanda, de drogalai e plin clujul. Prezervative nu se prea vand, majoritatea petrecaretilor sunt poponari/lesbiene, deci nu au nevoie. Rosalu si brantner o sa aiba maxim de lucru, sa spele *****u si *****u lasat de astia "culti" ce asculta doar muzica "buna". Mai continuu?
Clujenii 
Si cu ce ne ajuta pe noi, clujenii asezati porcariile astea? Oare cand o sa dati socoteala clujenilor deranjati? Noi nu avem drepturi? Doar hotelierii, crasmarii, bisnitarii de apartamente? Nu apar idiotii absloventii de FSEGA, de fapt analfabeti functionali care cu licenta in mana nu pot extrage TVA din total, sa ne explice ce bine ne va fi ca ne intra bani grei in economia locala si judeteana, in turism, in bla blka. Nu cred ca nu se va face odata si odata dreptate, e deja prea Strigator la Cer! Poate nu exista, p[oate exista Dumnezeu, dar ceva sau cineva tot exista, poate Mama Natura, poate Tata Dracu sau ceva sa faca ceva. Urmeaza o saptamana infioaratoare. Clujeni, nu va lasati calcati in picioare, reclamati imediuat orice neregula, de la masina lasata alan-dala pana la zgomote , oameni sau situatii ilegale!
Teodosie
600 de milioane, huh? Si parcul Central il primesc gratis ca sunt "nonprofit"? 
Si DNA doarme in papuci in loc sa-i impute lui Boc chiria pe 12 hectare in centrul Clujului?
Goe 
Va veni si vremea socotelilor si veti afla cum s-au imbogatit unii, pe seama imbecillor in orgasm continuu de Untoalde . Si cum cel venerat , acest RA de Untold, Boc Emil a manevrat fonduri, spatii, interese. Doar ca sa adune aici cat mai multi lumpeni fara Dumnezeu. Cat de repede!

Mocaiala  
Foioioioioi ca tat mi-am dat drumu si m-am slobozit la asa veste mareata. Faaiin ii la cluuuuuuj, oras academico-galactic-muzical, numai sub obladuirea lu domn boc, membru al utc al pcr, se putea face asa eveniment metronapolitan cunoscut in tata galaxia.


Sursa: StirideCluj




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.