Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

marți, 28 iulie 2020

Plopul e în aer, iar Boc&Tarcea în plop

Cum fac și cum dreg, piticului și aghiotantului său nu le iasă nicicum: după ce s-au făcut de râs plantând copaci în mijlocul trotuarului în Bună Ziua, acum au comis-o din nou în Piața Lucian Blaga, vis-a-vis de Casa de Cultură a Studenților: au plantat copacul numai pentru fotografie, după care acesta a dispărut, ca doi popândăi la treabă, adică care se află în treabă - de remarcat prezența botnițelor pe mutrele ambilor, ca niște adevărați luptători pentru binele clujenilor, ce sunt:



După ce și-au semnalat astfel virtutea, pomul a dispărut. Din nou ca și în cazul Bună Ziua, primărașul nost' cel harnic, a revenit cu "esplicații", cum că arhitectul a observat după plantare că coroana copacului nu face suficientă umbră. 
De râsul curcilor.. Practic tot ce fac ăștia este să se încurce în gafe datorită diletantismului lor. 

Problema e că ne încurcă rău de tot pe noi clujenii:



Vasile

Chiar trebuia sa fie plantati ca sa isi dea seama ca nu au coroana destul de bogata?

Inteligenta artificială, digitalizare, oraș smart si alte chestii noi si tari. Si o primărie de oras european nu isi da seama ca nu fac umbră destulă copacii până ii montează.



Marius G.
Urmeaza sa schimbe si copacii cu coroana mai bogata cu alti copaci care sa nu atraga insecte daunatoare, dupa care vor si ei inlocuiti cu copaci care nu declanseaza alergii de primavara, dupa care vor si ei inlocuiti cu copaci mai inalti si mai subtiri, dupa care cu copaci mai scunzi si mai lati si tot asa ca doar trebuie sa traiasca si cei care importa copacii.
Diferenta este ca doar primul rand de copaci este parte din proiectul cu finantare europeana, urmatoarele randuri trebuie platite de primarie din banii nostri.

Ce om mizerabil...
Ce mizerabil, ce demagog, ce sarpe mic am avut in fruntea orasului .... Sper sa fie ultumul mandat!! Altfel ajung sa il regret pe Funar...

Rusine B(L)OC
Sper sa fie ultimul mandat cand mai are ocazia sa minta.Toate aceste balbaieli si lucrari de-a p.ulea sunt platiti din banii nostri

bula
@Rusine B(L)OC: asta e ca si corona, nu mai scapam de el niciodata, are adepti precum virusul, sunt multi si cu privirea inainte.

Benone
Adica o trecut pe acolo si o ajutat sa planteze copacul, o facut poze si o plecat. Dupa aia aia or scos copacul din pamant. No de astea porcarie nici la Stan si Bran nu mai vezi. Boc asta ne crede atat de prostalai incat ma si mir cum poate dormi noaptea. N3e mai batjocoresti mult, pitic infect?

facebookaru
@Benone: Sa vezi pe facebook cum il lauda unii, ce harnic, gospodar, sa mearga si la Medgidia sau la Ploiesti. Du-te Boc, oriunde dar lasa-neeee!

Acelasș populism pe care papagalul comunist în "denunță" ocazional. Cu ăsta, clujenii nu mai au zile. Dl. prof. Avram Fițiu, pare apt.
Mai răbdăm piticania?

Alfredo
BO(C)TNITÄ DE PROPAGANDA. OARE SI COPACUL ERA INFECT ???

Postacul neutru
Gainarul,continua sa distruga spatiul verde,si asa putin,sa betoneze la greu,si sa dea de lucru la ”prietenii”primariei,Diferit si Kiat.Ma intreb dupa ce nu mai este un petec de pamint in orasul asta batut de soarta ce le mai da de lucru la maharii din firmele mai sus amintite ??!!Cred ca urmeaza Parcul Mare,alt teren disponibil eu nu mai vad.

Boc a umplut Clujul de blocuri cu jde etaje, a umplut Fagetul cu vile si acum vine sa planteze 3 copaci ca sa aiba Cluje ii aer curat.
Minunat, 100 000 de ani sa fie primar.

Daca dupa 16 ani inca il mai gasiti potrivit pe Boc...acum 18 ore
Daca dupa 16 ani inca il mai gasiti potrivit pe Boc... inseamna ca orasul nu a evoluat deloc!

titi
S-au taiat o gramada de copaci, s-au construit vile si palate, iar acum Boc le face parc la bogatasi si le planteaza alti copaci ca sa aiba aer curat. Si uite asa Boc ii mai pacaleste inca o data pe votanti, iar apludacii sunt cconvinsi ca ce om bun e Boc fiindca planteaza copaci.

Oras smart ...
daca ar fi si locuitorii orasului macar putin smart... sa isi dea seama ca un primar nu are ce cauta la poze pe santiere ... ar trebui sa fie ocupat cu alte treburi mai serioase... nu poze si prostii dinastea
Dar din pacate toti clujenii sunt impresionati can il vad pe Boc la lopata - chiar daca nu pt asta l-au votat ... le place ca e po****r si e "de a lor". Nu stiu cu ce a gresit clujul ca dupa 12 ani de Funar sa primim 20 DE ANI DE BOC :(

16
@Oras smart ...: Sa speram ca clujenii sunt mai smart de data asta si ramane cu 16 ani!
                    Ghita

Copacul este ca in vorba aceea cu aschia si barna. Chiar nimeni nu sesizeaza ce gatuire de trafic se pregateste in zona. Cine circula prin zona stie ce blocaje sunt dimineata. Sa vedeti acum dupa ce benzile de circulatie au fost reduse de la 4 la 2

Pai Boc traieste in Suedia!

@Ghita: Pai nu sti ca Boc e prea mare pentru orasul nostru? El isi imagineaza ca traieste intr-o tara super civilizata din nordul europei unde lumea circula pe biciclete si pe jos, RAAAR cate o masina pe ici colo. Aglomeratia e pentru saraci, Boc vede lumea lui, roz si plina de biciclete...
Ne-a fost destul oameni buni, gata! Avem alternative, dacă nu anulează ăștia alegerile din cauza fraudei covid. Avram Fițiu, profesor la USAMV, e un om cu inima la locul ei - sperăm să aibă sfătuitori buni, care să îi dea muniția necesară pentru a câștiga alegerile.  

Sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.