Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 12 martie 2020

Copacii din Bună Ziua - răsturnare dramatică de situație, sau cum să cazi în propria groapă


Reacția clujenilor la tâmpenia colosală dovedită de primărașul nost' cel harnic ce sprijinea ieri copacii plantați cu verdele în sus la mijlocul trotuarului în Bună Ziua, a avut efectul scontat - ceea ce trebuia să fie o poză de milioane pentru campania sa electorală, s-a dovedit a fi o plăcintă cu frișcă peste față:


Întrebat cum a fost indus în eroare, pentru că a fost prezent și a plantat un copac, Emil Boc a spus că: ”Specialiștii au pus în aplicare un plan care a stat în dezbatere publică 3 luni, făcut de toți arhitecții de renume ai Clujului. După ce m-am uitat și am văzut ce păreri au oamenii, am realizat că au dreptate oamenii. Cetățenii sunt cei care dau pulsul adevărat al orașului”.
”Am primit și eu soluțiile specialiștilor. Credeam că este o suprafață mai mare. Eu am stat și am plantat un singur arbore. Am dat semnalul deschiderii lor. Am fost prins într-o mini capcană”.
"Și eu" e automatismul verbal al lui Boc, prin care dorește să pară fie ne-responsabil, fie popular, pe placul lumii ("am luat și eu mașina"..) Ei bine, explicația asta ține apă cam tot cât un ciur și ăla stricat - vocea clujenilor răspunde:

Marinel

Așteptați sa vedeți ce vor face cu organizarea circulației pe Bună Ziua! Copacii în mijlocul trotuarului sunt fix pix!

hahaha,hahaha,hahaha!
Universitarul mokan a dorit doar fotografia electorala. Ghinion!

Postacul neutru
Smecherasul, desi religia nu i-ar permite sa se incadreze in aceasta categorie, plaseaza vina pentru distrugerea orasului pe specialisti?! Cine sint acestia? De unde vin? Pe unde lucreaza? Ce invirt? Cum ii cheama? Sa fie mai clar gainarul. ”Specialistii” au facut blocuri peste blocuri? Cartiere fara drumuri, spatii verzi,parcari si trotuare? Fara gradinite,scoli si spatii de joaca? Din cauza lor nu s-au facut centuri,pasaje si pasarele ? Eu stiu ca orasul e condus de un primar si un C.L.subordonat,nu de specialisti. Sa mai minta mocanul de citeva ori pina la alegeri si gata, votez cu soldoveanul. (ar fi la fel de mare greșala ca și cum ați vota cu Boc; Noi vom alege a III-a opțiune - n. red.)

Pinocchio
Oricum principalul obiectiv a fost să se fotografieze cu lopata în mână ca un dictator comunist. Să dispară mafia din primărie, milițieni, neamuri analfabeți, primar mincinos și nepăsător. Aburește fraierii cu Sf-uri când orașul este mizerabil, poluat din cauza șantierelor care nu se sfârșesc niciodată. În loc de grădinițe, creșe, spitale se cheltuie banii pe tâmpenii, dispar zone verzi, zone cu case sunt înghițite de ghetouri neamenajate și aglomerate și de mașini pe străzile din jurul lor.

Buie Moc
Un asemena specimen a condus un Guvern , adica 3 Guverne. Acum nenoroceste un oras. Chiar nu se vede ca e total prajit?

Alexandru
M-am saturat de Specialistii tai din primarie, toti nepotii, cumnatii toate rudele, exemplu Claudius Daniel Pop Arhitectul SEF al Clujului - baiatul lui Tata a dat examenul cat trebuie sa intre pe post...
https://gazetadecluj.ro/claudius-baiatul-lui-boc-de-la-urbanism-luat-sfarsit-o-nota-onorabila-la-examenul-de-ocupare-postului/

Boc isi bate joc
Boc e idiotul orasului. Ba idiotule, tu esti primar, tu ai consilieri, ai pupatori in fund, ai o armata de functionari langa tine. Nici unul dintre voi nu v-ati dat seama, a trebuit sa scrie cetatenii pe facebook ca nu e in regula cum platezi copacii? Pai plecati acasa ma idiotilor si nu mai primiti salarii degeaba, lasati sa conduca cetatenii de pe facebook daca voi sunteti atat de idioti si nu sunteti in stare de nimic!
Piticule incompetent, despre capacele de canal denivelate nu ti-ai dat seama pana acum? Nici despre gropile din asfalt? Nici despre noroaiele care se scurg de pe strazile neasfaltate pe strazile asfaltate? Pleaca ma din oras si lasa-ne!

Kyro
Cica trotuar de 2 metri :)))))))))))))))))))
Sunt curios cu ce au masurat constructorii ...

mica
@Kyro: laser frateeeee

Mda
Vedeti cum tine el mana pe copacul ala, asa tine mana si pe Cluj-Oras, sa ne sprijine pe noi clujenii!
Lucrarea e platita de primarie, pe banii cui s-a facut plantarea si dezplantarea?
A gresi pe banii contribuabililor e gratis? Nu trebuie sa acopere nimeni paguba?

cetatean
@ : Pai suntem zeci de mii de fraieri care platim taxe. Suportam noi, ca noi l-am votat!
Că Boc nu mai are loc la primărie, e clar; Acum numai să nu comitem eroarea fatală de a-l înlocui cu scandalagiul userist Emanuel Ungureanu, căci ne va părea rău după vremurile astea de rahat! A III-a opțiune, oricare ar fi aceasta, sună bine! 

Sursa: StirideCluj 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.