Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 10 iulie 2020

Clujenii și covidul

Bombardamentul "știrilor" despre noii infectați din ultimele zile, i-a adus pe clujeni la exasperare; Se pare că lumea nu mai crede în mitul covidului care ne vorbește despre viroze respiratorii în plină vară și că o mască purtată la 30+ grade, ar face altceva decât să ne sufoce:



Vasile
Fără număr.
Scot din burta cifre mari ca sa puna presiune pe Parlament sa adopte cea mai odioasă lege in Parlament, din istoria țării. Cea mai împotriva românilor, din istoria poporului român.
Ce e interesant, la intrare in Grecia, nu au găsit niciun român din Romania infectat cu noul coronavirus. Si cica au făcut 30 000 de teste.
Pana nu mor de noul coronavirus Iohannis, Ludovic Orban, un sfert din miniștri, un sfert din secretarii de stat și un sfert din parlamentari, nu cred in existenta noului coronavirus.

Joi, după o întâlnire de două zile a Organizației Mondiale a Sănătății cu 1.300 de oameni de știință din întreaga lume, Dr. Soumya Swaminathan, a declarat că, pentru moment, riscul de mortalitate este mai mic de 1 la sută.
"Sub 1%" poate fi 0.001%.

@ : Trebuie apăsat pe partide (mai puțin gașca PNL, care e clar anti-românească), ca să respingă această mizerie de proiect de lege.
CCR dixit: carantina este ne-constituțională!

hoppa!
@ : Vă rog din suflet nu jigniți românii adevărații PATRIOȚI cum este Klaussul, fiul adoptiv a lui Merkel, Arafatu care simte românește de nici nu mai pleacă în Palestina fiindcă că acolo nu este bine văzut , și mai este gașca de pnl în frunte cu Rareș Bogdan etc.

adi
Sa intelegem ca orice decizie se ia de catre Curtea Constitutionala, in apararea oamenilor, este in zadar?

De ce nu merge arabocul inapoi la teroristii lui musulmani? Mai pune o bomba, mai carantineaza vreo regiune.

bula
trebuie data o lege sa ne apere de loaza asta.

Ăsta de cătușe are nevoie, iar noi să respirăm odată liberi.

E clar că virusului ăstui îi place vara și mai e și politic pe deasupra! Cum a declarat CCR neconstituționale amenzile și carantina, hop a sărit și virusul în ajutorul lui Orban & șleahta de derbedei! Auzi colo, viroză respiratorie în toiul verii.. ăștia ne iau de tâmpiți - jos cu ei!

Giani Bombardieru
Domnule Boc, va rog sa ne salvati! Speranta noastra este in dumneavoastra!

Alfredo
JOS BOTNITA ! Asta in loc se salut, buna dimineata, etc)
Azi vor fi 1k, trebuie facut targetul de 50k luna asta pentru tradatorii nazisti aliati cu merkel si cu toti capitalistii nenorociti, cu interese comerciale dubioase in vanzarea de masti si alte lucruri de 'protectie' impotriva PIXOVIDULUI.

De ce nu ni se indica precis de unde ne vine aceasta suferinta, adica virusul asta nenorocit, citesc ca atatea noi cazuri, la Cluj...de unde vin bolnavii? Care e zona de unde se propaga, e pe regiuni, pe judete, la Cluj e Dejul ala infect din zona garii? Poiana de la Turda? Cantonului? Nimeni nimica. Imi amintesc in februarie cand aceeasi barnaci statea sa intre in tara, "fratilor, ne tin aicia in camp, ne omoara, nu ne lasati". Nu i-am lasat sa moara acolo ci in tara, sa ne infecteze. Nu face nimeni o ancheta?

Domnul dr. Ilea Sebastian
Bauturile racoritoare si alcoolice se servesc obligatoriu cu paiul. Se ia paiul in gura , se pune masca , astfel incat paiul sa fie in exterior prin spatiul dintre masca si barbie. La fel se servesc si supele crema.
Masca trebuie purtata si in restaurante la terasa in timp ce servesti masa. O scoti partial cu mana stanga de la urechea dreapta, introduci in cavitatea orala lingura cu ciorba sau micul si pui masca la loc in timp ce mesteci pana inghiti. Altfel nu scapam de virus. Trebuie disciplina si precautie.

MihaiP
Deci de la o posta se vede cum modifica astia numerele dupa cum au chef. Declara CCR neconstitutionala ordonanta, creste nr de infectati, vine Iohannis si se da cu parerea ce rai is aia din PSD. Imediat vine PSD si se da cu parerea si asa o tinem de 30 ani.
Dumnezo cu mila. Poate ne om destepta si noi odata si odata, ca imnu tot asta ne zice de 30 ani.

!Rares Bogdan
-stare de urgenta imediat
-inchiderea tuturor spatiilor inchise cu exceptia farmaciilor si magazinelor mici
-masca se poarta OBLIGATORIU si in casa

mamaligi
@Alfredo: ne meritam orice ineptie vor astia sa introduca. Nu stiu cum de ne conduc, ca nu i-a votat nici dracu, deci daca tot au reusit sa ne conduca nefiind votati, io zic sa-i lasam sa faca ce vor. Ba sa ii si laudam un pic si sa ne punem singuri catuse

Da virusul parsiv se ia prin aer daca nu porti masca pe terasa, dar nu se ia acasa cand nu porti masca. Vezi cazul prefectului Abrudan infectat de numa numa si nevasta si copiii deloc.

bula
de nu voteaza astia lege lagarelor de concentrare vom ajunge SUA la numarul de cazuri zilnice, e naspa ca nu pot baga si mai multi morti

cornel
Desi propaganda guvernantilor este ca oamenii sa infecteaza ca merg la mare de fapt... in Constanta au fost raportate doar 8 cazuri noi azi!!!! Asadar focarele principale raman spitalele, cei care ne invata pe noi cum sa nu luam covid (in frunte cu CACAfat) nu sunt in stare sa protejeze medicii si personalul din spitale, caminele de batrani etc.

un clujean
Maaa, da ce a inceput sa-i doara pe astia in c u r de romani, de la o vreme incoace, cum nu i-a durut din decembrie 1989 pana azi, dintr-o data nu mai pot de grija poporului, sa-l inchida iute in casa sa nu ia cumva vreo raceala !... ...

reporterul
Stam in casa si totul va fi bine
. pana dupa revelion. masca pe mufa si declaratia in mana.

exe
@reporterul: mai oameni buni , purtati masca si la buda si cand fa eti szecs! Cu cat purtati mai mult masca cu atat va protejati si in final omorati virusul. Votati PNL cu masca si manusi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.