Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

joi, 23 iulie 2020

covidul de la Primărie

Într-o declarație făcută de #emilboc, acesta admite un lucru incredibil: că Primăria Cluj are pe statele de plată un număr imens de angajați, nu mai puțin de 3,172! 

Asta e ceea ce trebuie reținut, nu vraja cu covidul printre niște angajați care oricum se simt bine.



Avem 3.172 de angajaţi şi opt cazuri confirmate de COVID. Vă asigur că prima atitudine a fost cea de responsabilitate şi de calm. Nu are nicio vină persoana care are acest virus. Trebuie doar să acţionăm responsabil, conform prevederile legii: se face ancheta epidemiologică, se stabilesc contacţii direcţi, se izolează la domiciliu cei care au simptome.
Se face testarea, după care Primăria apelează la dezinfectare, concedii sau munca la domiciliu şi de a respecta masca, distanţarea şi spălatul mâinilor.
Toţi cei opt colegi se simt bine, alţii sunt în izolare la domiciliu. Am discutat cu autorităţile sanitare, nu există testare în masă, pentru că ai reduce şansele de testare a celor care au simptome", a declarat Emil Boc.
Așa o fi, chiar e lipsit de importanță restul mascaradei.. pentru menținerea stării de psihoză în rândul publicului, e nevoie ca sistemul să scoată la înaintare vedete, fotbaliști, știriste și de ce nu, angajați publici, care au ordin de serviciu să se dea loviți de teribilul covid, dar culmea se simt bine, deci sunt "asimptomatici"!

Gripe din astea fără simptome, să tot fie!

Ce spun clujenii sătui de abureli:



Crin
Ia de aici! Fara numar!!! 3.172 de angajati la primarie! No faceti o statistica, din astia cati isi merita salariul! Lucreaza fraiere roman, plateste impzite, s.a.m.d la stat, ca sa vezi bugetarii ce bine traiesc. vai de tara voastra!

Vasile
Ar fi interesant sa aflam cati angajați avea primăria in ziua în care Boc si-a inceput primul mandat de primar.
Boculet e inovativ, el asa intelege digitalizarea: cu cat creste gradul de digitalizare, cu atât angajează mai multi oameni in primărie.

logiciel
Incredibil! 3172 de angajati in primaria Clujului?!!! ... Si 8 angajati (abia) au COVID? Deocamdata!
P.S. Asteptam cu interes reducerea numarului de functionari supercalificati!


16 ani de Boc si inca 4 pe teava...

Vasile 
Partea mișto e ca sunt angajați fara numar la cea mai digitalizata primărie unde există robotul Antonia.
Boc stie sa îmbine digitalizarea cu un număr colosal de angajati.

Postacul neutru
Nu e de luat in deridere numarul mare de angajati, cu ajutorul acestora a iesit primar, 3000 si ceva cu familiile inseamna ceva, mai ales ca prezenta la vot a fost f.mica, cam 35%.

Vasile
Exista azi vreun angajator in jud. Cluj care sa aiba un număr de angajați în jud. Cluj mai mare decât Primăria Municipiului Cluj-Napoca?
Sau Primaria CJ-N e cel mai mare angajator din județ?

justice
3172 de angajati !! Cred ca-i vorba de primaria Beijing-ului !!

popnicolae
@justice: la cati functionari analfabeti si spagari e nevoie de 3173 avand in vedere rudele, amantele, pensionari de 4- 5 ani care lucreaza ca sa nu angajeze tineri cu stiinta de carte curati nu imbacsiti si corupti. ... boc cel cinstit!
Cred că a apărut un candidat valabil la postul de primar, în persoana Prof. Avram Fițiu, o voce de foarte mult bun-simț în apărarea agriculturii românești.

Rămâne de văzut ce planuri practice și realizări concrete promite clujenilor în primul său mandat.

sursa: StirideCluj

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.