Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

vineri, 31 iulie 2020

Adulmec un untold - un salt substanțial al calității vieții clujenilor

Cu toate că evenimentul care îi zguduia la propriu pe copiii aflați în post-operatoriu la Spitalul de Copii s-a anulat anul acesta chiar la cererea organizatorilor, au apărut totuși câteva dintre montajele cu tentă satanistă, pentru a le reaminti clujenilor că dacă iasă din nou Boc, de la anul adio liniște și pace!



Există și părinți fericiți care nu se tem de inițierea ocultă care are loc atunci când copiii lor le folosesc - pesemne că nu au știut, acum sunt informați:



Micuțul care poartă masca chiar și atunci când plantează copaci pentru ședința foto, căci deh, e virtuos și trebuie să o semnaleze, dovedește încă odată că pentru el, simbolismul bate substanța - chiar și atunci când mizeria satanică e anulată (mulțumim covid!), iluzia trebuie perpetuată, pentru a crea un segment de public spălat la creier, care să ceară singur la anul reluarea sinistrei tradiții.


Inițere ocultă în masă - cineva veghează

Numai prin circ și populisme se menține în scaun acest ipocrit - oferirea gratuită a brățărilor de acces către copii care îi cunoșteau progeniturile, l-a făcut popular cu familiile lor, care evident, l-au votat.

Așadar, anul acesta clujenii se pot bucura în pace de domeniul public care este Parcul Mare, fără a fi puși să plătească sute de Lei pentru a-l accesa. Așa e și normal - de când a devenit cel mai frumos parc al Clujului fieful privat al unora care au câștigat milioane, transformându-l într-o cloacă?

Eu zic să vă țineți festivalul satanic virtual de acum înainte, iar noi să fim scutiți de asemenea arătări grotești pentru totdeauna:



Ieșiți deci la vot dragi clujeni și alegeți cu grijă dacă vreți ca orașul nostru să nu redevină capitala tineretului drogat și a orgiilor sexuale publice. 

Pe Prof. Avram Fițiu cred că l-am putea convinge să anuleze porcăria asta, pe neomarxistul Ungureanu, sigur nu. Să fie într-un ceas bun!


De la atâta bine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.