Pentru un Cluj nou, prielnic, prietenos, sustenabil.

sâmbătă, 11 iulie 2020

Clujenii au cap și iubesc libertatea - adevărata miză a "pandemiei"



Mizeria umană numită raed arafat, se agață cu disperare de minciuna numită "pandemie", pentru a ne crea cadrul legal sub care putem fi săltați de pe stradă, pentru un strănut: 

"Ce s-a întâmplat în ultima perioadă e intensificarea campaniilor negaționiste care spun că virusul nu există sau care folosesc ideea libertății individuale, cum că orice om are dreptul să refuze să respecte regulile.
Aceste campanii au avut un efect, fiind destinate unei categorii de oameni.
Fiecare campanie a avut efecte asupra unei categorii de oameni.
Avem nevoie de o legislație clară pe carantină, izolare, luarea deciziilor, altfel instrumentele pe care putem interveni sunt mai puține, suntem vulnerabili pe decizii, iar acestea devin ușor contestabile.
E nevoie de lege care să ne permită să luăm măsuri cum sunt în toată lumea.
Trebuie să fie măsura izolării, a carantinării, nu putem vorbi doar de libertatea individului, trebuie să vorbim și de drepturile celor din jurul lui."

Ei bine, exact de dictatură, fie ea și sanitară, nu avem nevoie! De fapt, băieții ăștia au o cu totul altă altă miză :
Cu un popor speriat și timorat să poarte accesorii imbecile la temperaturi de peste 30 de grade, îndepărtați forțat unii de alții, privindu-se cu neîncredere, escrocii au liber la furat. Se achiziționează echipamente inutile, în schimbul unor sume enorme (zeci de milioane de euro), evident cu niște șpăgi imense.


Ce spun clujenii:


jiji
arahatule, mai du-te si tu in p... ma-tii ca nu stiu ale cui interese servesti ?! ale romanilor, nu. dar de fapt, de 30 de ani nu avem conducatori care sa serveasca romanii din tara...slugi

Harafat, minti ca sa-ti aperi interesele!

Vasile
E foarte periculos si foarte contagios noul coronavirus. Atata ca are o particularitate: nu omoară politicieni, nici in Romania, nici pe restul globului.
Cum explici tu lady Arafat treaba asta?

Mihai
arafatus ti-ai pierdut orice credibilitate, ai dat o in bara cu colectiv si cu avionul prabusit.

acum cand se impute treaba global, nu te mai crede nimeni.
oricum popor de neghiobi, lup stapan la oi, gen.

"populația trebuie să se convingă"acum 3 zile
ADEVARATA INTREBARE ESTE PUTIN INVERS: PANA ACUM DE CE NU-S CONVINS ?...

tu sa iei masuri in Palestina, ma

Antonia
D-le arafatu! Virusul exista, doara n-au stat aia din China cu mainile in san, dar nu este asa cum prezentati Voi (cercelus ,rafila ,tataru si d-tale).
Deci sa luam cu inceputul d-la arafatu. Ori Voi exagerati cu amploarea acestei isterii, si o tratati cu neprofesionalism, ori este ceva serios si voi (puliticienii ca si orbanu, raresu bogdan etc) o tratati cu foarte mare usurinta.Apropo d-le arafatu mai am o intrebare.Nu sti cumva matale in plina situatie urgentata de unchiesul klauss, cand romanii erau izolati in case nici la biserica nu l-ai lasat PAGANULE, cum au reusit sa plece aia 1800-2000 de romani. Deci sa ne intelegem NU AIA E BAIU CA AU PLECAT, CI CUM AU PUTUT PLECA? Cine i-a dat declaratii pe prpria raspundere pt.deplasare si cine a autorizat decolarea de pe aeroport? Cum coordonezi matale Situatia asta d-le arafatu? D-le arafatu romanii n-au uitat ca si la Colectiv tu ai condus activitatea. Vezi arafatule ca vei raspunde in fata lui Dumnezeu

Antonia.
@Antonia : Muncitorii au plecat la ordin. Tara este colonie a Germaniei.

Anto
@Antonia : virusul mai are o particularitate. Este ca si inteligenta lui arafat. Toata lumea a stie ca ar exista dar nu s-a putut demonstra prin nici o metoda.

cornel
Dupa ce ai condamnat un popor intreg la detentie la domiciliu acum putere de CENZURA vrei acum CACAfate???? Daca nu-ti place ca romanii nu iti respecta regulile poate incerci sa le impui la tine in Palestina, sunt convins ca vei avea mai mult succes!!!

Mihai
@cornel: ce detentie boss, ce ti-a lipsit cateva luni?

cornel
@Mihai: Libertatea mi-a lipsit, BOULE!!! LIBERTATEA!!! Tatal meu a murit in '89 pentru LIBERTATE si acum voi permiteti unui musulman parvenit sa-si bata joc de ea????

Cinste vouă tuturor, mai ales lui Cornel și Vasile! Cu oameni ca voi se poate aduce schimbarea Clujului în ceea ce ar trebui să fie: orașul prielnic nouă! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Păreri, sugestii, comentarii? Vă așteptăm cu drag.